Disclaimer

Auteursrecht

Alle teksten op https://simscupoftea.com zijn door de auteurs van Sim’s Cup Of Tea geschreven. Mocht dit niet zo zijn, dan staat dit er altijd bij. Dit geldt ook voor de afbeeldingen. Mochten deze niet van mij zijn, dan zal er altijd een bron- en licentievermelding bij staan. Mocht er onverhoopt toch een afbeelding tussen staan die ik niet had mogen gebruiken, stuur mij dan gerust een mail. Dan zal ik deze per direct verwijderen. Het is zonder mijn toestemming niet toegestaan om teksten en/of afbeeldingen over te nemen.

Affiliate links

Sim’s Cup Of Tea maakt gebruik van affiliate links. Mocht jij iets kopen via deze link, dan krijgen wij een bepaald percentage van dat bedrag. Sim’s Cup Of Tea gebruikt deze verdiensten voor onderhouden van de website. Dit heeft geen invloed op onze mening over het product en/of de dienst. Dit bedrag wordt niet doorberekend in de verkoopprijs van het product. Je betaalt precies hetzelfde, als wanneer je via de website van de aanbieder betaalt. In principe steun je mijn blog dus, wanneer je een artikel via deze link koopt.

Reviews

Ik zal regelmatig producten en/of diensten reviewen. Mijn mening zal door samenwerkingen nooit worden beïnvloed. Ik schrijf alleen over producten, diensten en websites die mij aanspreken en die bij mij passen. Wil je een product/dienst en/of website door mij laten testen? Neem dan gerust contact op via de contactpagina!