Mijn 7 favoriete TV-serie koppels!

TV-serie koppels

Vandaag laat ik jullie kennismaken met mijn 7 favoriete TV-serie koppels. Zoals jullie allemaal weten ben ik verslaafd aan series kijken! Ik volg er zoveel dat ik niet genoeg tijd in mijn leven over heb om alle andere series nog te kijken! Er zijn zoveel dingen in een serie die ervoor zorgen dat ik hooked ben. 

Voor ik van start ga, wil ik er wel nog even bij zeggen dat het heel moeilijk was om er slechts 7 te kiezen. Als ik ze allemaal moet opschrijven, ben ik nog wel even bezig. Dus dit is een selectie en het is niet beperkt tot deze 7, haha! Zie je, daar begint het al, ik kan niet kiezen. Anyway, hier gaan we dan.

1. Damon ♡ Elena – The Vampire Diaries

Damon&Elena

Mijn number one man met de liefde van zijn leven! Damon en Elena zijn een match made in heaven. Ik volg deze serie al vanaf het begin en heb al hun ups en downs meegemaakt. Damon is een bad boy met een hart van goud. Hij maakt veel fouten en probeert deze altijd (op zijn eigen manier) weer te herstellen. Elena is de perfecte aanvulling op zijn zwaktes en daardoor zijn ze gewoon het ideale koppel. Het was wereldnieuws toen Nina Dobrev aankondigde dat ze The Vampire Diaries ging verlaten, daardoor wisten we ook dat Damon en Elena niet meer samen aan bod zouden komen. Zo jammer! Ondanks dit blijft het wel een enorm goede serie.

2. Klaus♡ Cami – The Originals

Klaus&Cami

Nog zo een knaller van een serie. The Orginals is een spin-off van The Vampire Diaries en mag zich absoluut meten met zijn voorganger. Klaus is de man die geen angsten kent, de man die niemand kan raken en niets te verliezen heeft. Tot hij Cami ontmoet. We zien dan ook een hele andere Klaus wanneer hij met Cami is. Cami haalt al zijn gevoel naar boven en laat hem dingen voelen die hij niet dacht te kunnen voelen. Hij voelt zich kwetsbaar en sluit zich met momenten weer af. Hoe verder we nu komen, hoe meer we zien dat hij haar toe laat en zij hem ook. Ik ben alvast benieuwd hoe het verder afloopt!

3. Hook♡ Emma – Once Upon a Time

Hook&Emma

Do I need to say more?! Het is Hook! Ik schreef in een vorig artikel over Once Upon a Time al dat Hook een van de redenen is dat je deze serie moet kijken. Niet alleen vanwege zijn looks, maar hij is de bad boy die binnen het boyfriend-material valt. Hij is zorgzaam, beschermend en een echte man! Emma heeft wel zo een man nodig, aangezien zij bang is om eender wie toe te laten in haar leven. En al helemaal in haar hart. Toch is Hook diegene die het lukt en samen staan ze sterk. Het is prachtig om te zien hoe zij ook voor hem vecht en de relatie definieert. Ik ben een Hook & Emma fan!

4. Derek ♡ Meredith – Grey’s Anatomy

Meredith&Derek

Deze mogen we ab-so-luut niet vergeten in dit rijtje. Het was niet altijd rozengeur en maneschijn, maar deze twee kunnen zeggen dat ze hebben gevochten voor hun relatie. Meredith is niet de makkelijkste vrouw maar Derek weet precies hoe hij haar moet aanpakken. Uiteindelijk komen ze altijd bij elkaar terug en steunen ze elkaar in hun beslissingen. The good and the bad. Ondanks dat ik nog niet bij het meest recente seizoen ben, weet ik natuurlijk wel al wat er met Derek gebeurd (ook dat was wereldnieuws!) en daar ben ik NIET blij mee. Ik doe dan ook gewoon alsof ik het nog niet weet en ga lekker verder met seizoen 10. Ik geniet nog even van Derek & Meredith met hun gezin en drukke jobs.

5. Vincent ♡ Cat – Beauty and the Beast

Cat&Vincent

Vincent mag dan wel in een beest veranderen, het is zijn innerlijk die het tegendeel bewijst. Zorgzaam, beschermend, lief en romantisch! Cat staat haar mannetje wel als Detective, dat weerhoudt Vincent toch niet om aan haar zijde te staan. Hun liefde is niet te stoppen en ze vinden altijd hun weg terug naar elkaar. Meerdere keren hebben ze geprobeerd afstand te houden, omdat dat het beste zou zijn, dat lukte niet. Waarom zou je dan zoveel moeite doen, toch?

6. Caleb ♡Hanna – Pretty Little Liars

Caleb&Hanna

Haleb! Ik vind deze serie na 6 seizoenen gewoon nog steeds de bom! Marlene King weet heel goed hoe ze ons in spanning kan houden. Ook de koppels die in deze serie voorkomen zijn gewoon een goede match. Met al hun geheimen is het niet altijd vanzelfsprekend om een relatie te onderhouden. Hanna en Caleb zijn zó cute samen. Caleb was het perfecte voorbeeld van de schoonzoon die je als moeder niet wilt hebben. Toch wist hij Hanna’s hart te veroveren, inclusief dat van mama Marin. Zou je niet?! Ik ben dan ook geen fan van Spencer en Caleb. Die twee matchen niet en er is totaal geen spark. Ik blijf de hoop dus houden op een hereniging tussen Hanna en Caleb. Duimen jullie ook mee? 😉

7. Ezra ♡Aria – Pretty Little Liars

Ezra&Aria

Ik blijf nog even bij Pretty Little Liars. Ezra en Aria mogen ook niet ontbreken. Deze twee hadden al voldoende chemie tijdens hun eerste ontmoeting en dat is nog steeds zo. Ze mogen dan misschien geen officieel item meer zijn, ik zie genoeg als ik ze samen zie! Eyes don’t lie! Het begon als een verboden liefde en groeide uit naar veel meer. Toen ze besloten er een punt achter te zetten was, volgens mij, de hele fanclub van PLL verdrietig! Ik zie ze wel steeds meer terug naar elkaar groeien en ook hier hoop ik op een verzoening!

Nou, dat waren ze dan. Mijn favoriete TV-serie koppels. Of ja, een kleine selectie. Als ik naar al mijn series, die ik ooit gevolgd en nu volg, kijk denk ik dat ik een boek kan schrijven. Dat zal ik jullie besparen, haha!

Wie is jouw favoriete TV-serie koppel?

Liefs,

Simone

Follow

5 Reacties

 1. 23/04/2016 / 16:46

  Heeeeel veel yays voor al deze koppels! Zelfs Beauty and the Beast haha, ik kijk het niet maar de afleveringen die ik heb gezien waren genoeg om die twee te shippen!

 2. Laura
  23/04/2016 / 08:53

  Ik duim voor beide PLL setjes!
  Nog een favoriet koppel is voor mij Juliette en Avery in Nashville, ook daar moet ik voor duimen 😉

 3. 23/04/2016 / 08:29

  Klaus♡ Cami en de twee uit PLL, ja kan ik me helemaal in vinden :-)! De andere series heb ik nog nooit gezien haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }