De 3 Favoriete tv-series van Aileen van PrettyBusiness

Favoriete tv-series

Vandaag is het tijd voor het allerlaatste deel van ‘de favoriete tv-series van…’ De volgende reeks gaat over ‘de favoriete boeken van…’ Maar voor nu mogen we nog even genieten van de 3 favoriete tv-series van Aileen!

Blogger Favorites

Mocht jij mee willen doen, schroom dan niet om contact op te nemen! De artikelen worden altijd met een verwijzing naar je eigen blog geplaatst.

Heb je een ander leuk idee voor ‘Blogger Favorites’? ( Favoriete boeken, favoriete reislanden of iets dergelijks), neem dan zeker ook even contact op en wie weet, start ik de volgende keer een rubriek met jouw idee!

Over naar de 5 favoriete tv-series van Aileen van PrettyBusiness!

[divider]
De 5 favoriete tv-series van Aileen van PrettyBusiness

Favoriete tv-series van

❤ 1: Borgen

Mijn all time nummer één! Ik baal enorm dat ze niet meer verder zijn gegaan met deze serie. In deze Deense serie laten de makers zien wat er precies gebeurt wanneer je als vrouwelijke politica ineens Minister President wordt. Je zou denken dat het gewoon fictie is, maar de verhalen staan heel dichtbij de werkelijkheid. Dat hebben ook verschillende Nederlandse Tweede Kamerleden bevestigd. Borgen laat vooral heel goed zien wat het met je privé leven doet wanneer je een carrière kiest in de politiek. Ook de relatie met de pers staat centraal en dat vind ik super interessant. Een absolute aanrader voor diegene die houden van strategie en politiek. Owja, het politieke stelsel in Denemarken komt grotendeels overeen met die van Nederland. Dat maakt het nog leuker natuurlijk!

❤ 2: the Blacklist

Ow, wat ben ik dol op deze serie! Er zit eigenlijk alles in: liefde, spanning, drama en soms een beetje humor. Ik ben gefascineerd door de twee hoofdrolspelers. Met name Raymond is toch wel een hele vage man met honderden dubbele agenda’s en dat maakt het ook zo interessant. Ik ben een echte bingewatcher wanneer het om deze serie gaat. Ik neem ze op en spaar ze dan zodat ik ze lekker achter elkaar kan kijken. Uit ervaring weet ik gewoon dat ik het zo spannend vind dat ik gewoon verder wil kunnen kijken hahaha.

❤ 3: Blindspot

Deze serie lijkt qua stijl een beetje op The Blacklist. Ook hier zit alles in. Het verhaal gaat over een dame waarvan het geheugen is gewist en haar hele lichaam onder de tatoeages zit. Ze probeert door haar werk bij de geheime politiedienst er achter te komen wie ze is en wat deze tekeningen op haar lijf betekenen. Soms is het allemaal wat vergezocht, maar boeiend is het zeker.

[divider]

I <3 Blindspot! Ik kan ook niet wachten tot seizoen 3 begint! De andere twee series heb ik nog niet gezien. Borgen zou ik zelf waarschijnlijk niet heel snel kijken, maar the Blacklist lijkt me wel erg interessant.

Welke van de 3 favoriete tv-series van Aileen hebben jullie al gezien?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }