3 Netflix series die je vandaag nog moet zien!

Het is bijna herfst! Dat betekent dat de dekentjes weer uit de kast mogen worden getrokken, de fairy-lights weer aan kunnen en dat we eindelijk mogen shoppen voor nieuwe herfst-outfits! Maar dat niet alleen… Herfst betekent ook dat het wat sneller donker wordt. Wat het natuurlijk extra gezellig maakt om weer even een nieuwe serie aan te zetten! Vandaag deel ik 3 Netflix series die iedereen écht gezien moet hebben.

Friends

Friends begon in 1994 en de laatste aflevering van de serie werd maar liefst 10 jaar geleden uitgezonden. Toch is deze serie nog steeds een favoriet van velen! Rachel, Monica, Chandler, Phoebe, Joey en Ross leren ons samen belangrijke levenslessen in combinatie met een ontzettend hoog humorgehalte. Je kunt deze serie niet kijken zonder te glimlachen! Heb jij de afleveringen nog niet gezien? Dan heb je geluk! Want alle seizoenen van Friends staan nu op Netflix.

Stranger Things

Stranger Things is nog zo’n serie die iedereen gezien moet hebben. De serie speelt zich af in het kleine dorp Hawkins, waar in 1983 de tiener Will Bryers verdwijnt. Vervolgens is het aan Wills nerdy vrienden, Mike, Dustin en Lucas, zijn moeder Joyce en agent Hopper om Will te vinden. Tijdens deze zoektocht gebeuren er ontzettend veel mysterieuze dingen. Zo vinden ze op een dag een meisje met psychokinetische krachten. Ze noemen dit meisje Eleven, haar serienummer. Met walkietalkies, BMX fietsen, typemachines, verwijzingen naar andere films uit die tijd en draaitelefoons is de serie een ode aan de 80’s; Een must-see dus!

Black Mirror

Voor iedereen die wel houdt van series die je stof tot nadenken geven is Black Mirror een grote aanrader. Elke aflevering heeft een eigen verhaallijn, cast en onderwerp. Het overkoepelende thema van de serie is hoe technologie ons leven nu beheerst en in de toekomst zou kunnen beheersen. Het laat in andere woorden de duistere kant van technologie zien, wat de maker van de serie, Charlie Brooker, als “drug” ziet. Het zet ons zeker tot nadenken en is zeker de moeite waard om te kijken! 

Tip: zo kun je meer series op Netflix kijken

Naast deze must-see series zijn er natuurlijk veel meer series die je gezien moet hebben. Heb je het gevoel dat je de meeste series en films al gezien hebt? Probeer dan eens een VPN. Door middel van een VPN kun je namelijk gebruik maken van IP-adressen uit andere landen; Elk land heeft een eigen Netflix aanbod! Zo is het bekend dat er in Amerika veel meer series beschikbaar zijn dan een Nederland. Lees hier meer over wat een VPN is en hoe dat precies werkt.

Welke Netflix series raad jij nog aan?

3 Reacties

  1. 08/10/2019 / 12:57

    Friends is inderdaad een favoriet van mij, maar ook andere sitcoms als How I met yourmother en Big bang theory kijk ik non stop. Oh en Full house, lekker nostalgisch!

  2. Frederique
    01/10/2019 / 10:53

    Ik houd van The Good Place, sinds afgelopen vrijdag is het laatste seizoen begonnen. Woohoo!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }