De 5 favoriete tv-series van Karlien van ‘Reistips met Kids’

favoriete tv-series
Via Shutterstock

Deze week leren we de 5 favoriete tv-series van Karlien van ‘ Reistips met Kids’ kennen. Dit keer zitten er weer een aantal series tussen die ik zelf nog niet gezien heb. Daarnaast zijn het allemaal wat oudere series. Ik ben dus benieuwd of jullie deze wel gezien hebben!

Blogger Favorites #6

Mocht jij mee willen doen, schroom dan niet om contact op te nemen! De artikelen worden altijd met een verwijzing naar je eigen blog geplaatst.

Heb je een ander leuk idee voor ‘Blogger Favorites’? ( Favoriete boeken, favoriete reislanden of iets dergelijks), neem dan zeker ook even contact op en wie weet, start ik de volgende keer een rubriek met jouw idee!

Over naar de 5 favoriete tv-series van Karlien van Reistips met Kids!

Karlien deelt in deze blog haar favoriete series aller tijden! Ze heeft een voorliefde voor echte vrouwenseries. Als ze geen series kijkt, dan gaat ze er het liefst met haar kinderen op uit. Onlangs was zij bijvoorbeeld in Bangkok met haar kinderen. Daarnaast is ze gek op het ontdekken van hotspots in binnen- en buitenland, zoals deze koffiebars in Antwerpen.

[divider]
De 5 favoriete tv-series van Karlien van Reistips met kids

favoriete tv-series

❤ 1: Fort Alpha

Fort Alpha was mijn echte kennismaking met series en eigenlijk ook met televisie. Wij hadden tot onze puberteit geen tv in huis. Toen die er eenmaal was, was het natuurlijk groot feest. Fort Alpha keken we als we uit school kwamen. Omdat tv zo nieuw voor mij was, was ik helemaal begaan met de personages.

❤2: Heartbreak High

Na Fort Alpha ontdekte ik Heartbreak High. Wat vond ik deze serie fantastisch! De spelers waren (bijna) allemaal zo cool, het was er altijd mooi weer en ik was zo geboeid door de verhaallijnen. Door Heartbreak High wilde ik Australië gaan ontdekken en het liefst was ik er direct na de middelbare school naartoe gegaan.

❤3: Beverly Hills 90210

En weer een schoolserie! Omdat wij zo laat televisie gingen kijken, zijn de eerste series die ik volgde mij het meest bijgebleven. Beverly Hills volgde ik trouw, het was na schooltijd op tv. Alhoewel ik graag keek, vond ik de serie wel minder echt dan Heartbreak High. Door Heartbreak High en Beverly Hills ben ik ook benieuwd geworden naar de wereld: je zag hele andere steden, mooie stranden en het was er zulk goed weer.

❤4: Sex and the City

Uiteraard, de vrouwenserie der vrouwenseries moet ik noemen! Wat vond ik Sex and the City gaaf! Het is echt de nummer 1 reden dat ik naar New York wil. Hun levens kwamen zo waanzinnig over en mijn liefde voor New York groeide. En al die mannen waarmee ze op dates mochten en de winkels waar ze kwamen…

❤5: Please like me

Please like me is eigenlijk een heel ander soort serie dan de andere die ik noem. Onlangs keek ik deze serie op Netflix en ik was direct verslaafd. Het verhaal gaat over een jongen die erachter komt dat hij homo is. Zijn moeder is suïcidaal en hij woont met een groep vrienden. De serie is heel prettig om naar te kijken, de vriendschappen komen echt over en ik bleef geboeid. Zo jammer dat er geen nieuw seizoen meer komt.

[divider]

Heartbreak High en Beverly Hills waren series die ik af en toe wel eens gezien heb na school. Alhoewel… Beverley Hills wel wat vaker. Heerlijke serie! Sex and the City heb ik ook regelmatig gezien. Mijn plan is nog steeds om het volledig te bingewatchen, want ik heb het nooit achter elkaar gezien. De hoogste tijd dus!

Fort Alpha klinkt wel bekend, maar dat heb ik volgens mij nooit gezien. Van Please like me heb ik helemaal nog niet gehoord, maar wellicht dat ik die eens ga kijken. Het klinkt niet helemaal als mijn genre.

Welke van deze 5 favoriete tv-series hebben jullie al eens gezien?

Liefs,
Simone

2 Reacties

  1. 28/04/2017 / 21:39

    Fort Alpha, wat enorm oldskool, dat keek ik ook. Geweldig! Echt 90’s.

  2. 15/04/2017 / 08:18

    De eerste, tweede en vijfde serie ken ik allemaal niet. Vooral Sex and the City vond ik vroeger echt geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }