Blogmutsen & Co #1 / 5 leuke Instagram accounts in mijn feed!

Posted 06/01/2016 by Sim's Cup Of Tea in Apps, Entertainment, Lifestyle, Persoonlijk / 11 Comments

5 leuke Instagram accounts
Vanaf vandaag starten een aantal blogvriendinnen en ik weer met een nieuwe rubriek: Blogmutsen & Co! Elke woensdag schrijven we over hetzelfde onderwerp, maar dan vanuit ons eigen perspectief. Vandaag trappen we af met 5 leuke Instagram accounts!

Ik moet zeggen dat het enorm moeilijk was om een keuze te maken. Zeker met zoveel mooie feeds. Daarom koos ik ook niet voor de leukste, maar gewoon 5 leuke! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

@blueeyedbiblio


Dit account volg ik al een hele tijd. Het account is van Emily, een 19-jarige studente die enorm van boeken lezen houdt. Na het lezen van Harry Potter is haar liefde voor boeken gaan groeien. En dat zie je ook echt terug in haar foto’s. Ik krijg altijd zin om te lezen als ik haar foto’s zie! Ondertussen heeft ze al 122k volgers en schrijft ze ook voor Seventeen.com!

@shaym

Filled with Jamaican pride on this first day of the new year! #perfectstart #airbnb ?????

Een foto die is geplaatst door Shay Mitchell (@shaym) op


Over Shay’s account schreef ik afgelopen week al een uitgebreid artikel. De eerste dag van het nieuwe jaar bracht ze door in Jamaica! En wat een heerlijke foto weer. Genieten gewoon!

@theblondeabroad


Bij dit account heb ik echt moeite met een foto kiezen. Kiersten maakt echt zulke prachtige foto’s van al de reizen die ze maakt. Het zijn geen standaard foto’s, want ze is enorm creatief. Ze schiet zelfs plaatjes als ze van de waterglijbaan afglijdt. Super innovatief dus. Als jullie haar account bekijken, kijk dan zeker even naar het filmpje met het vuurwerk van afgelopen Oud & Nieuw. Amazing! <3

@Interieurtips.eu


Dit account is warm, gezellig en heeft stijl. Als je interieur tips wilt, dan mag je deze zeker niet overslaan. Ik vind het in ieder geval een genot om deze prachtige plaatjes voorbij te zien komen in mijn feed. Lekker knus!

@mevrouwiep


En dan nog even de feed van blog vriendin Iep! Ze maakt echt prachtige foto’s. Ze zijn allemaal in dezelfde stijl, waardoor het overzicht heel clean en rustig oogt. Me like! Deze behoort dus ook absoluut tot de leuke Instagram accounts. Daarnaast is het gewoon een schat van een mens, dus volgen maar! Je zult er geen spijt van krijgen! 😉

Zo, dat waren 5 van de mooie accounts uit mijn feed. Ik volg nog veel meer mooie accounts, dus ik denk dat ik binnenkort nog maar eens een deel twee maak!

Artikelen van mijn mede Blogmutsen

Wil je nog meer leuke Instagram accounts ontdekken? Dan raad ik je aan om ook even bij de overige dames te snuffelen!

Wat zijn leuke Instagram accounts die jullie volgen en mij kunnen aanraden?

Liefs,
Simone

Follow

11 responses to “Blogmutsen & Co #1 / 5 leuke Instagram accounts in mijn feed!

  1. Waauw wat een ontzettend mooie foto’s en wat een leuke accounts! Ik ga er zeker een aantal volgen 🙂 En natuurlijk ben ik ontzettend jaloers op Shay, ik zou nu ook wel in Jamaica willen zijn 🙁

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.