Tv-series #3 / 5 nieuwe series in de herfst van 2015 die ik zeker wil gaan volgen

Posted 28/06/2015 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 27 Comments

Deze herfst komen er weer ontzettend veel nieuwe series uit. Ik zocht er alvast 5 uit die ik zeker wil gaan volgen! Kijken jullie mee?

Wicked City

Een nieuwe serie met Ed WestWick! Hoe leuk is dat? Ed Westwick kennen we allemaal wel als the famous Chuck Bass in Gossip Girl. Heerlijk om te weten dat we binnenkort weer van zijn geweldige acteertalent kunnen genieten. Zoals ik heb vernomen is het karakter dat hij gaat spelen nog slechter als Chuck Bass. Is that even possible? De serie speelt zich af in het jaar 1982 in Los Angeles. Het begint met een moordzaak die plaatsvindt tussen de feestvreugde met Rock ‘n Roll en cocaïne op de Sunset Strip. En de moordenaar is….Kent (Gespeeld door Ed Westwick). De beelden liegen er niet om. Kent is een brute moordenaar die sex heeft met zijn dode slachtoffers. Ieuw! Als ik bovenstaande trailer mag geloven, wordt dit een topserie. Deze staat dus ook al een tijdje op mijn verlanglijstje. De officiële releasedate staat tot nu toe gepland voor 27 oktober 2015. Nog 122 dagen geduld dus…
 

Blood & Oil

En nog een serie met één van onze favoriete Gossip Girl acteurs: Chase Crawford. Of misschien beter bekend als Nate Archibald? (Eyecandy!) De serie gaat over Billy en Cody Lefever die verhuizen naar The Bakken in North Dakota (USA). Daar proberen ze een graantje mee te pikken van de grootste olie ontdekking die in de Amerikaanse geschiedenis gedaan is. Dit gaat echter niet helemaal volgens plan. ‘They came for the American dream, they found rockbottom!’ De trailer ziet er superspannend uit. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar deze serie. De releasedatum is op 27 september 2015.Nog maar 3 maanden geduld dus…

Screamqueens

Van de makers van American Horror Story en Glee! De trailer beloofd in ieder geval veel goeds. Er spelen grote namen mee. Denk aan Emma Roberts, Jamie Lee Curtis en Ariana Grande. Steeds meer bekende acteurs en zangers of zangeressen kiezen ervoor om in series te gaan spelen. Screamqueens gaat over een schoolcampus waar de vrede ernstig verstoord wordt door een reeks moorden. Elke aflevering wordt er iemand vermoord. Maar wie is de dader? Iedereen heeft wel een motief en iedereen kan het volgende slachtoffer zijn! De serie start op 22 september 2015.

Limitless

Herinneren jullie je de film Limitless uit 2011? Vanaf dit najaar verschijnt er een serie gebaseerd op de film. Met dezelfde naam. In de serie wordt Brian Finch ingehuurd door de FBI om complexe zaken op te lossen. Bryan heeft namelijk (net als Eddie Mora in de film) de drug NZT ontdekt. Deze drug zorgt er voor dat de hersencapaciteit verhoogd wordt. Leuk om te weten is wel dat Bradley Cooper een gastrol heeft in de pilot. Daarnaast zal hij proberen om zo vaak mogelijk zijn gezicht te laten zien in de serie. Daarnaast zal ook Jennifer Carpenter (bekend als Debra Morgan in Dexter) een rol in de serie krijgen. Ik vond haar altijd een steengoede actrice in Dexter, dus ik ben erg benieuwd hoe het is om haar te zien zonder dat ze Debra  fucking’ Morgan speelt. De serie staat ook gepland voor 22 september. Het is maar goed dat het dan weer herfst is, want ik ben bang dat ik met al deze nieuwe series niet meer de deur uit kom.

Quantico

Een nieuwe serie van ABC-Family over een groep FBI-rekruten die worden opgeleid tot geheim agent. Echter zal niet zomaar iedereen geselecteerd worden. De serie is geschreven door de schrijver van de hitserie Gossip Girl. Voordat de rekruten hun einddoel behalen gebeurt er iets verschrikkelijks. Een aanslag die nog groter is dan 9/11. Één van de rekruten wordt gezien als de hoofdverdachte van deze terroristische aanslag. Klinkt ontzettend spannend allemaal. De releasedatum staat op 27 september 2015. 

Dit zijn er in ieder geval al vijf. Natuurlijk zullen er weer veel meer nieuwe series verschijnen. Zodra ik er weer aan mijn to-watchlist heb toegevoegd zal ik ze zeker met jullie delen.

Laatst deelde ik ook deze series die je zeker niet mag missen! 

Zouden jullie bovenstaande series willen kijken? En hebben jullie nog tips over nieuwe aankomende series?

Signature
 
 

27 responses to “Tv-series #3 / 5 nieuwe series in de herfst van 2015 die ik zeker wil gaan volgen

 1. Weena

  Wow! Wat zijn al die nieuwe series gaaf! Limitles en Quantico wil ik zeker kijken. Weet je toevallig op welk kanaal (in NL) deze series worden uitgezonden? En vanaf wanneer?

  • Simscupoftea

   Nee dat is jammer genoeg nog niet bekend. Zodra dat bekend is, zal ik het updaten via mijn site! Voor nu zijn alleen de Amerikaanse data bekend!

 2. Wow, thanks! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe series om te kijken! Heb alles op mijn lijst gezet, behalve screamqueens, da’s denk niet helemaal mijn smaak. Wel jammer dat Jennifer Carpenter weer een agent speelt, had haar wel eens iets heel anders willen zien doen.

  • Simscupoftea

   Dat is inderdaad wel jammer inderdaad, ik had graag haar andere acteerkunsten gezien. Maar ik ga er niet vanuit dat ze hetzelfde karakter als Debra heeft, dus wellicht verrast ze ons nog!

 3. Ik ben echt een series-lover! Blij dat je ze even op een rijtje hebt gezet, zo weet ik alweer waar ik naar kan uitkijken. Van Scream Queens had ik al veel gehoord, de andere kende ik nog niet, maar het ziet er allemaal super leuk uit 🙂

 4. Wat een hoop nieuwe series! Wicked City lijkt me echt Wicked haha, ik ben ook echt wel dol op Ed, hij heeft precies het hoofd voor de rol.
  Blood & Oil ziet er ook goed uit, ook door Chase haha!
  Screamqueens lijkt me ook wel grappig, zeker de combinatie van moord en ‘bitches.’ Wel leuk met al die bekende acteurs 🙂
  Ik was dol op de film Limitless, dus ik ben erg benieuwd naar de serie!
  En ook Quantico klinkt vet!
  Je hebt goede series uit gekozen, ik ga ze opslaan 🙂

 5. Ik ben echt helemaal verslaafd aan series kijken en dus moest ik jouw artikel natuurlijk even lezen! 😀 Gossip Girl was echt een van mijn favoriete series, wist niet dat er series uitkwamen met Nate en Chuck, te gek! Thnx voor de tip, die ga ik in de gaten houden. Scream Queens stond al op mn lijstje 😀 Liefs, Cherry.

 6. Do

  Wat veel leuke nieuwe series. Ik ben erg benieuwd naar Wicked City, al is het maar om Ed Westwick <3 Hopelijk zijn deze series ook een beetje makkelijk te volgen vanuit Nederland 🙂

  • Simscupoftea

   Ik heb nog niet gekeken wanneer ze in NL uitgezonden worden. Ik download ze altijd meteen de dag erna. Ik kan nooit wachten! 🙂

 7. De enige reden waarom ik uitkijk naar de herfst is vanwege alle nieuwe series en nieuwe seizoenen. Deze series zien er goed uit! Ik ben vooral benieuwd naar Wicked City, Limitless en Quantico. Dat wordt weer een hoop kijkwerk haha.

  • Simscupoftea

   In de herfst beginnen de beste series meestal! Er zullen ook weer een heleboel seizoenen van bestaande series beginnen. Die zal ik later ook nog delen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.