7 Pretty Little Liars personages die zonder enige verklaring verdwenen zijn

Posted 30/01/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 25 Comments

PLL UigelichtGot a secret, can you keep it? Swear this one you’ll save. Better lock it, in your pocket, taking this one to the grave… Het is weer tijd voor een lijstje van Bellesqa! Ondanks dat we ondertussen (bijna) allemaal weten wie ‘A’ is, blijven er toch veel vragen onbeantwoord. Sommige personages zijn op onverklaarbare wijze uit de serie verdwenen. We still need some answers!

Eddie Lamb

Eddie LambWe horen voor het eerst van Eddie in seizoen drie, aflevering zestien. We ontmoeten Eddie pas in seizoen drie, aflevering 22. Tijdens deze periode wordt Spencer opgenomen in Radley. We horen voor het laatst van Eddie in seizoen vijf, aflevering acht. Aria werkt als vrijwilliger bij Radley en gaat op onderzoek uit. Tijdens haar speurtocht door Bethany Young’s oude kamer, wordt ze betrapt door Eddie en loopt weg. Op het einde van de aflevering zien we dat Eddie met iemand belt en vraagt: ‘Do I speak with Ezra Fitz?‘ Wanneer de Liars later terugkeren voor meer info, blijkt dat Eddie verdwenen is. And that’s the last we ever heard of him.

Gabriel Holbrook

Gabriel HolbrookDetective Holbrook leren we kennen in seizoen vier, aflevering één. Hij wordt ingehuurd door The Rosewood Police Department om de moorden op Detective Wilden en Officer Reynolds te onderzoeken. We horen het laatst van hem in seizoen vijf, aflevering achttien, wanneer Hanna hem neerslaat met een breekijzer. Waar is hij gebleven?

Holden Strauss

Holden StraussIn seizoen twee, aflevering vijftien ontmoeten we Holden. Holden is een jeugdvriend van Aria, die ondanks zijn hartproblemen, geïnteresseerd is in vechtkunsten. Hij helpt Emily om te achterhalen waar Maya het laatst gezien is. Hierna is hij spoorloos verdwenen. Dit alles gebeurde in seizoen twee, aflevering twintig.

4. Jake

Jake PLLJake verschijnt voor het eerst in seizoen vier, aflevering twee. Nadat Aria bijna overreden is, wil ze zichzelf beter beschermen. Ze gaat naar Jake’s sportschool om zelfverdediging te leren. In seizoen vier, aflevering zestien zien we Jake voor het laatst. Aria dumpt hem vanwege het feit dat haar hart toch nog steeds bij Ezra ligt. Jake is ontzettend gefrustreerd en laat zijn woede uit op een boksbal in de sportschool. Dit had hij beter niet kunnen doen. Plots steken er allemaal messen uit de boksbal en Jake gaat tegen de vlakte. En dat was het einde van Jake. Wat zou er met hem gebeurd zijn?

5. Jenna Marshall

Jenna Marshall PLLJenna leren we direct in de pilot kennen. Ze verschijnt samen met haar stiefbroer Toby Cavanaugh op de begrafenis van Alison. De Liars hebben er samen met Alison voor gezorgd dat Jenna blind is. We zien haar voor het laatst in seizoen vijf, aflevering veertien, wanneer ze samen met Paige, Emily, Lucas en Sydney deel uitmaakt van het schoolkoor. Emily vertelt Jenna dat ze Alison verdenken van de moord op Mona. Jenna geeft aan dat zij dit ook denkt en verdwijnt voorgoed.

6. Lucas Gottesman

Lucas Gottesman PLLLucas leren we in seizoen één, aflevering veertien kennen. Lucas heeft sinds de bassischool een crush op Hanna. We zien Lucas voor het laatst in seizoen vijf, aflevering veertien. Verkleed als kerstman gaat hij met iedereen op de foto. Terwijl Spencer op zijn schoot zit, vertelt ze hem dat ze die avond Alisons kamer zullen doorzoeken. Lucas antwoordt daarop dat hij er alles aan zal doen om Alison op het feest te houden. En nu is hij ineens terug? Vijf jaar later? Ok dan…

7. Wren Kingston

Wren Kingston PLLWren ontmoeten we in de pilot. Wren volgt dezelfde opleiding als Melissa, de zus van Spencer. In seizoen vier, aflevering tien zien we hem voor het laatst samen met Hanna inThe Brew. Hanna vraagt hem of hij haar toegang tot Radley kan verlenen, zodat ze met Mona kan praten. Wanneer Hanna The Brew verlaat, belt hij met een tot noch toe onbekend persoon en zegt: ‘You take care of yours and I’ll take care of mine.’ Erg mysterieus dus!

Dit zijn niet alle personages die verdwenen zijn. Er zijn heel wat meer tijdelijke rollen in deze hersenspinnende serie die ons allemaal in de ban houdt. Wellicht waren er veel tijdelijke rollen, zodat het allemaal lekker verwarrend zou worden en we iedereen zouden gaan verdenken. Ondanks dat blijf ik de serie volgen. Lekker mysterieus en veel drama. Just how we like it!

Wat vinden jullie de meest bizarre verdwijning?

Liefs,
Simone

 
Follow

25 responses to “7 Pretty Little Liars personages die zonder enige verklaring verdwenen zijn

 1. Ik volg veel Pretty Little Liars blogs op Tumblr en vele hadden ook al een artikel met verdwenen personages. Wel leuk dat ik hier juist andere personages in tegenkom!

  • Simscupoftea

   Oh wat fijn om te horen dat ik andere dingen geschreven heb. Ik heb Tumblr, maar doe er eigenlijk nooit iets mee. Welke accounts raad je aan om te volgen? Mag ook iets zijn dat niks met PLL te maken heeft.

  • Simscupoftea

   Het is ook een serie vol verrassingen, Godelieve! Maar zeker de moeite waard. De halve wereld is in de ban van deze serie. Ongelofelijk!

  • Simscupoftea

   Haha, precies! My point! Ik hoop dat we ooit antwoord krijgen! Maar goed, aan ene kant wel logisch. Want er gebeuren natuurlijk altijd dingen. Alleen dachten we nu bij alles automatisch dat het A zou zijn.

 2. Hopelijk krijgen we meer inzichten in het nieuwe seizoen!
  Jenna heeft in real life inmiddels een kleine gekregen. Dat zal de reden wel zijn. Ik twijfel om de boeken te lezen.. Om achter bepaalde dingen te komen. Maar boek en serie zijn niet hetzelfde en ben bang dat de boeken tegen vallen omdat je de rode draad al kent.

  • Simscupoftea

   Ahhh dat wist ik helemaal niet. Dan kan ik me indenken dat ze haar een tijdje uit de serie houden inderdaad! Ik heb een paar boeken gelezen. Maar in de boeken hebben ze het wel anders gedaan. Dus geen spoiler voor Big A in principe.

  • Simscupoftea

   Haha, ik vraag me echt bij zoveel personages af welke meerwaarde dat ze hadden en waarom ze weer zonder reden verdwenen. Dit is nog lang niet alles… Dank je wel voor de fijne reactie weer! Erg leuk dat je m’n artikelen steeds leest!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.