Trailer: Beauty and the Beast

Posted 03/06/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Films / 1 Comment

Beauty and the BeastBeauty is found within.”

Wie kent het verhaal niet van het mooie meisje dat verliefd werd op het beest? Disney bracht in 1991 de animatiefilm Beauty and the Beast uit en nu kunnen we genieten van de trailer van Beauty and the Beast, de verfilming die in 2017 uitgebracht wordt.

Cast Beauty and the beast

Disney stelt wederom niet teleur met de cast die ze geselecteerd hebben voor deze film. Niemand minder dan Emma Watson zal de rol van Belle vertolken! Hier kijk ik toch wel erg naar uit. Ik was al fan van Hermelien, dus ik vind het geweldig om haar in één van de beste Disney films te zien.

Ewan McGregor zullen we zien als de charmante en grappige Lumière, de kandelaar die het bekende “Be our guest” zingt voor Belle!

De rest van de bekende karakters zullen zijn: Luke Evans (Gaston), Dan Stevens (Beast), Emma Thompson (Mrs.Potts) en Kevin Kline (Maurice).

Grote namen voor een grote film!

Om even in de stemming te komen, hier alvast een leuk stukje uit de animatiefilm!

Ik vond het zo’n een leuke film vroeger en als ik dit zo zie, zou ik zo opnieuw kijken! Gelukkig heb ik gezien dat deze op Netflix staat!

Trailer Beauty and the beast

Natuurlijk zijn we allemaal nieuwsgierig wat we kunnen verwachten met Emma Watson in de hoofdrol, dus hier is de officiële trailer van Beauty and the Beast:

Wauw! Ik kan in ieder geval niet wachten! <3

Beauty and the Beast komt in het voorjaar van 2017 in de bioscoop. Wil je alles tot op de voet volgen? Dan kun je dat via de Facebook pagina van Disney!

Ga jij de nieuwe Beauty and the Beast in de bioscoop kijken?

Liefs,

Tasja
Follow

One response to “Trailer: Beauty and the Beast

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.