5 X Bioscoopfilms in februari 2018 die ik wil gaan kijken!

Bioscoopfilms in februari 2018

Vorige maand besloten we spontaan om een film in de bioscoop te gaan kijken. Dit beviel zo goed dat we direct besloten om in de toekomst vaker te gaan. Aankomende maand komen er een aantal bioscoopfilms uit, die ik zeker wil gaan kijken!

Ik hoop stiekem dat ik ze allemaal in de bioscoop kan zien. Februari is best een drukke maand (carnaval etc.), dus ik hoop dat dat gaat lukken!

❤ Bioscoopfilms in februari 2018

Bioscoopfilms februari 2018Fifty Shades Freed

Genre: Drama / Romantiek
Speelduur: 101 minuten
Cast: Dakota Johnson / Jamie Dornan / Arielle Kebbel
Release datum: 8 februari 2018

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe dreigingen.

De derde en laatste film van de Fifty Shades Trilogie. Lekker cheesy, maar ik verheug me er enorm op. Ik heb alle boeken gelezen en de vorige delen ook in de bioscoop gezien. Deze kijk ik altijd samen met een vriendin. Onze bios date van dit jaar staat dan ook al gepland! Het is ondertussen een soort traditie geworden. Een traditie die na dit jaar noodgedwongen zal stoppen. Gelukkig komen er genoeg andere leuke films uit die we kunnen gaan kijken.

[divider]

Bioscoopfilms in februari 2018The Post

Genre: Biografie / Drama
Speelduur: 116 minuten
Cast: Meryl Streep / Tom Hanks / Sarah Paulson / Bob Odenkirk / Tracy Letts
Release datum: 1 februari 2018

Verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Meryl Streep) en redacteur Ben Bradlee (Tom Hanks) van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt al hun meningsverschillen aan de kant te schuiven in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten overspande. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.

Tot afgelopen week had ik nog niet eerder van deze film gehoord. Mijn vriend tipte me en gaf aan dat hij deze graag in de bioscoop zou willen zien. Dus dan gaan we dat doen!

[divider]

Bioscoopfilms in februari 201812 Strong

Genre: Drama / Oorlog
Speelduur: 129 minuten
Cast: Chris Hemsworth / Michael Shannon / Michael Peña / Navid Negahban / Trevante Rhodes / Geoff Stults
Release datum: 1 februari 2018

’12 Strong’ speelt zich af op de onzekere dagen na de schokkende gebeurtenissen op 9/11. Het team van de Amerikaanse Special Forces, geleid door hun nieuwe kapitein Mitch Nelson (Chris Hemsworth), is uitgekozen om als eerste van de Amerikaanse troepen naar Afghanistan af te reizen voor een extreem gevaarlijke missie. Daar moeten ze in de ruige bergen de Generaal van de Noordelijke Alliantie (Navid Negahban) overtuigen om hun krachten te bundelen om hun gemeenschappelijke tegenstander te verslaan: de Taliban en hun Al Qaeda-bondgenoten. Naast het overwinnen van wederzijds wantrouwen en een enorme cultuurkloof, moet het team – gewend aan de modernste oorlogsvoering – de onderontwikkelde tactieken van de Afghaanse soldaten aannemen en gaan de Amerikanen te paard de strijd aan. Als nieuwe bondgenoten moeten ze het onderbezet en onderbewapend opnemen tegen een meedogenloze vijand die geen genade kent.

Dit lijkt me echt een aangrijpende film. 9/11 is al een gebeurtenis die niemand ooit snel vergeten. Ik was 14 toen het gebeurde, maar herinner het me als de dag van gisteren. Sinds ik zelf in New York bij het 9/11 memorial museum geweest ben, vind ik het allemaal nog indrukwekkender. Ik ben erg benieuwd naar deze film.

[divider]

Bioscoopfilms in februari 2018

Den of Thieves

Genre: Actie / Misdaad
Speelduur: 140 minuten
Cast: Gerard Butler / Jordan Bridges / Pablo Schreiber / Evan Jones / Dawn Olivieri / O’Shea Jackson Jr. / 50 Cent
Release datum: 22 februari 2018

Big Nick (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf. Wanneer Nick hoort dat de legendarische dief Merrimen (Pablo Schreiber) van plan is zijn grootste overval ooit uit te voeren, benadert hij de zwakste schakel in Merrimen’s team en weet hem te overtuigen om politie-informant te worden. Merrimen, die telkens een stap voorblijft op Nick, voert een reeks gedurfde overvallen uit om zich zo voor te bereiden op de meest onwaarschijnlijke overval ooit: het overvallen van de Federal Reserve Bank. Maar terwijl de explosieve plannen van de dieven zich verder ontwikkelen, vallen er steeds meer doden en blijkt er iemand aan het werk die Nick en Merrimen nooit hadden durven vermoeden.

Toen we naar the Commuter waren, zagen we de trailer van Den of Thieves voorbij komen. Ik was direct om. Bomvol actie + Gerard Butler = Sold!

[divider]

Bioscoopfilms in 2018Game Night 

Genre: Komedie / Mysterie
Speelduur: 93 minuten
Cast: Rachel McAdams / Jason Bateman / Kyle Chandler
Release datum: 22 februari 2018

Voor de wekelijkse spelletjesavond van Max (Jason Bateman) en Annie (Rachel McAdams) voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max’s charismatische broer, Brooks (Kyle Chandler), een moordmysteriepartijtje organiseert, compleet met neppe schurken en FBI agenten. Maar wanneer de zes super competitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’ niet is wat het lijkt…

Ik kijk niet snel naar komedies, maar voor Rachel McAdams maak ik graag een uitzondering!

Welke bioscoopfilms in februari 2018 wil jij graag zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }