Deze 3 blindspot films staan nog op mijn to watch list voor 2017!

Blindspot films
Via Shutterstock

Het gaat niet heel goed met mijn Movie Challenges. Je raadt het vast al, ik kijk teveel series. Tijd om een inhaalslag te maken dus! Deze blindspot films staan nog op mijn to watch list voor de challenges van 2017!

Blindspot films

In mei keek ik geen enkele film en in juni was dat er maar één. Wel een hele goede overigens, maar daarover later meer. Sinds online TV kijken mogelijk is, is de keuze oneindig. Ik moest dus wel even goed zoeken naar welke films ik als eerst zou willen zien. Het zijn er ook zoveel! Vandaag draait het om films die ik nog niet gezien heb, maar wel nog heel graag wil zien. Blindspot films dus!

The Age of Adeline (2015)

Genre: Drama / Romantiek
Speelduur: 1u 52 minuten
Cast: Blake Lively / Michiel Huisman / Harrison Ford
Release datum: 29 maart 2017
IMDB

Adeline is rond de eeuwwisseling geboren. Na een mysterieus ongeval in de jaren 30 blijft ze voor eeuwig jong. Na jaren van eenzaamheid ontmoet ze eindelijk een man voor wie het misschien de moeite waard is om haar onsterfelijkheid op te geven.

Vanaf het moment dat ik de trailer zag, wist ik het al. Deze film MOET ik zien. Het doet me een beetje denken aan the Curious Case of Benjamin Button. En die film vind ik echt geweldig. Daarnaast wil ik Blake Lively dolgraag eens in een andere rol als Serena van der Woodsen in Gossip Girl zien. Waarom ik het nog steeds niet gezien heb, is mij een vraag. Deze wil ik dus absoluut nog kijken voor het jaar om is.

[divider]

Blindspot films

Still Alice (2015)

Genre: Drama
Speelduur: 101 minuten
Cast: Julianne Moore / Alec Baldwin / Kristen Stewart
Release datum: 12 maart 2015
IMDB

Alice Howland (Moore) is een 50-jarige docent taalkunde aan de Harvard-universiteit. Op het toppunt van haar carrière krijgt ze te maken met het verval van haar geheugen. Ze wordt gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer en moet als sterke onafhankelijke vrouw zien om te gaan met de gevolgen van deze diagnose die haar leven drastisch zal veranderen.

Ook weer een film die al sinds deze uitgekomen is op mijn to watch list staat. Alzheimer lijkt me echt een vreselijke ziekte. Vooral voor de mensen om je heen die het allemaal moeten meemaken en die je steeds verder zullen zien verdwijnen. Deze film volgt Alice en haar familie in haar strijd tegen Alzheimer. Al is deze niet te bestrijden. Ze doet haar uiterste best om zo lang mogelijk helder te blijven voor haar familie. Heftig!

[divider]

Fences (2016)

Genre: Drama
Speelduur: 139 minuten
Cast: Denzel Washington / Viola Davis
Release datum: 16 februari 2017
IMDB

Troy Maxson, een Afro-Amerikaanse vader, werkt bij een schoonmaakbedrijf in Pittsburgh. Eens droomde hij van een professionele honkbalcarrière, maar toen de major leagues eindelijk zwarte spelers toelieten was hij te oud. Hij probeert een goede echtgenoot en vader te zijn, maar de verloren droom vreet nog steeds aan hem, wat ervoor zorgt dat hij een besluit neemt dat zijn familie verscheurt.

Twee van mijn favoriete acteurs in één films. Sinds How to Get Away With Murder ben ik dol op de acteertalenten van Viola Davis. Denzel was altijd al één van mijn favorieten. Aangezien deze film ook een oscar gewonnen heeft, kan dit alleen maar betekenen dat dit een topper is. I need to see!

[divider]

Ik kan een veel langere lijst maken, maar dan wordt het doel weer onrealistisch en onhaalbaar. We starten dus even met deze drie. Absoluut drie die ergens bovenaan mijn lijst staan. Dit zijn wel redelijk recente films. Ik weet zeker dat er in de afgelopen 10 jaar nog honderden films zijn die goed zijn en die ik gemist heb. Ach ja, aangezien TV kijken via internet (ik kijk niet naar gewone zenders, alleen on demand en via streaming diensten) één van mijn allergrootste hobby’s is, moet het wel goed komen met deze uitdaging!

Welke Blindspot films staan er nog op jouw lijstje?

Liefs,
Simone

€€€

5 Reacties

 1. Leonie Schaeks
  01/08/2017 / 19:34

  Ik zal ze op mijn watch-list zetten!
  Behoorlijk lange lijst, kan dus even duren 😉

 2. Laura
  01/08/2017 / 18:04

  Age of Adeline vond ik prachtig 🙂

  • 01/08/2017 / 18:09

   Ah top! Als jij ‘m leuk vond, dan moet ik ‘m zeker snel kijken. Denk dat ik deze vandaag maar eens aan ga zetten dan!

 3. 10/07/2017 / 21:19

  The Age of Adeline!!!!!! Jaaaa, kijken! Die is leuk! (maar de trailer spoilt het wel een beetje). Hij staat overigens gewoon op Netflix. 🙂

  Still Alice heb ik mogen kijken tijdens de voorpremière bij VU Medisch Centrum, erg indrukwekkend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }