King 3: Achter Gesloten Deuren – Olivia Lewis

Posted 10/02/2020 by Sim's Cup Of Tea in Boekrecensies, Entertainment / 16 Comments

Tijdens mijn reis naar Mexico startte ik eindelijk met het lezen van het derde deel van de King serie van Olivia Lewis. Een deel waar ik lang naar uitgekeken heb. Of het dat waard was, lees je in deze recensie!

Affaire - Olivia Lewis

Dit boek heb ik gratis ontvangen van Ellessy in ruil voor een eerlijke recensie. Dit heeft geen invloed op mijn mening over de inhoud van het boek.

King 3: Achter Gesloten Deuren – Olivia LewisKing #3 Achter Gesloten Deuren by Olivia Lewis
Serie: King #3
Ook verschenen van deze auteur: Spelen met vuur, Affaire (King #2)
Gepubliceerd door Ellessy op 1 oktober 2019
Pagina's: 325
Uitgever: Ellessy
Bol.com | Goodreads
five-stars

Benjamin en Luci halen Josh op uit Frankrijk en hoe gelukkig Luci ook is dat Josh zijn thuis heeft gevonden bij hen, het idee dat hij zomaar kan weglopen staat haar niet aan. Sinterklaasavond volgt snel, een plotselinge aanslag laat het gezin hevig schrikken. Wie zit hier achter en waarom? Dan breekt het nieuwe jaar aan, dat chaotisch begint. De geheimen van de familie King worden ontrafeld, stukje bij beetje komt er naar boven dat er jarenlang een schijnvertoning is opgevoerd. De jeugd van zowel Josh als Benjamin is niet best geweest, Eveline King komt met verbazingwekkende onthullingen over haar gezin en haar huwelijk. Niet veel later komt Luci achter Benjamins leugen, haar wereld stort in. Met behulp van Josh weet ze er weer bovenop te komen. Samen staan ze voor nieuwe uitdagingen, haar plannen voor een eigen hotel lijken werkelijkheid te worden en de relatie met Benjamin komt in rustiger vaarwater. Ondanks de tegenslagen lacht het leven Luci en Josh toe.
Of niet?

King 3 – Achter gesloten deuren

Mochten jullie King 1 en King 2 nog niet gelezen hebben, dan adviseer ik je om niet verder te lezen, want deze recensie zou spoilers kunnen bevatten. In dat geval raad ik je wel aan om direct te starten met het eerste deel van deze serie!

King 3: Achter Gesloten deuren start in de periode dat Luci en Benjamin op weg zijn naar Frankrijk om Josh op te pikken. Hij komt weer thuis!

Het mooie aan dit deel is dat je ondertussen al een hechte band met de meeste hoofdpersonages opgebouwd hebt. Zelfs als je iemand bloedirritant vond of het totaal niet eens was met de dingen die ze deden, leer je van ze te houden. Dit komt doordat Olivia Lewis in staat is om de karakters een zodanige groei te laten maken, dat je niet anders kunt dan sympathie opbrengen voor de keuzes die ze maken.

Terwijl Josh en Luci knokken voor een leven samen, heeft Benjamin te dealen met zijn eigen sores. Ondanks dat er veel verraad tussen de twee broers en de liefde van hun leven is, lijken ze het langzaamaan alle drie van elkaar te accepteren en weer om elkaar te geven. Helaas zijn er andere geheimen en elemtenten in het spel die ervoor zorgen dat hun leven weer totaal op de kop gezet wordt.

En dan eindigt het verhaal met een waanzinnige cliffhanger, waarbij ik moeite moest doen om het niet uit te schreeuwen, zo heftig! Ik kan echt niet wachten tot het volgende deel uit is.

Gelukkig hoef ik niet meer heel lang te wachten, want als het goed is komt het 4e en laatste deel uit in maart. Cant wait!

Mocht je dus nog op zoek zijn naar een goed en meeslepend verhaal, dan is de King serie absoluut een aanrader. En als je nu begint, kun je alle delen lekker achter elkaar bingen. Wat een luxe!

Zou jij de King serie willen lezen?

five-stars

16 responses to “King 3: Achter Gesloten Deuren – Olivia Lewis

  1. Ik kende de serie nog helemaal niet! Vaak ben ik ook een beetje van de ‘oubollige’ boeken, dus ik weet ook niet of deze boeken wat voor mij zouden zijn. Leuke tip in ieder geval! 🙂

  2. Linda Meester

    Ik lees eigenlijk alleen nog maar kinderboeken. De laatste tijd kom ik zelfs daar niet meer aan toe. Dit genre vind ik erg leuk trouwens

  3. Felice Veenman

    als ik eerlijk ben, spreekt het me niet heel erg aan. Ik heb het idee dat te grote gebeurtenissen elkaar te snel opvolgen. Ik jou meer van wat beschouwender romans

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.