Je eigen Bookish goodies ontwerpen!

Bookish Goodies

Bookish Goodies verzamelen is iets wat ik graag doe sinds ik weer meer ben gaan lezen. Denk aan kaarsen in boekthema, boekenleggers, mokken, kussentjes, book sleeves etc. Meestal koop ik deze via Etsy of webshops, maar het is ook leuk om zelf Bookish Goodies te ontwerpen!

Bookish Goodies ontwerpen!

Via Drukzo heb ik enorm veel leuke producten gevonden die je zelf kunt bedrukken met je favoriete quotes, prints of andere leuke bookish gerelateerde zaken. Dit zijn een aantal van mijn favoriete items.

Tote Bags

Tote bags zijn niet alleen leuk, ze zijn ook nog eens ontzettend handig. Onlangs heb ik via Jessica van Reviews and Roses nog een ontzettend leuk tasje laten bedrukken met één van mijn favoriete quotes uit the Infernal Devices van Cassandra Clare: One must always be careful of books and what is inside them, for words have the power to change us.”Hoe leuk is het als jij straks met je eigen ontworpen tasje rondloopt?

Boekenleggers

Hier kan ik er echt nooit genoeg van hebben. Ik denk dat ik er nu al zo’n 50 in mijn bezit hebben. Ze zijn erg handig om te gebruiken waar ze voor dienen, maar ze zijn ook super fotogeniek. Ik gebruik ze dan ook vaak genoeg om leuke Bookstagram (@simscupofbooks) foto’s mee te maken! Via Drukzo kun je je eigen boekenleggers met al jouw favoriete quotes of creaties laten afdrukken. Op internet zijn er genoeg gratis printbare boekenleggers te vinden. Deze kun je dan gebruiken om via Drukzo te laten printen.

Mokken

Wederom een artikel wat multifunctioneel is. Zelf gebruik ik de mokken om thee of chocomel uit te drinken, maar ook als decoratie in mijn boekenkast en wederom om mijn Bookstagram foto’s leuk aan te kleden. Deze Harry Potter mok is tot nu toe één van mijn favoriete mokken. In de herfst en winter ben ik dol op thee drinken, dus ‘Accio Tea’ past helemaal in mijn straatje.

Bookish Goodies

Notitieboekjes

Hier kun je er echt nooit genoeg van hebben. Er bestaan natuurlijk genoeg kant- en klare notitieboekjes, maar het is veel leuker om er een eigen persoonlijke touch aan te geven. Notitieboekjes met bookish quotes vind je niet snel in de winkel. Wel vaak in leuke boekboxen zoals FairyLoot of the OwlCrate, maar daar betaal je in Nederland flink veel verzendkosten voor. Voor dat geld kun je meerdere gepersonaliseerde notitieboekjes laten afdrukken. Deze notitieboekjes kun je dan weer gebruiken voor het bijhouden van je To Be Read List, Read List en om al jouw favo quotes in te schrijven.

Buttons

Ook deze worden enorm veel verkocht in boekenland. Maar meestal vind je alleen quotes en plaatjes van boeken die mega populair zijn. Als je nu een quote uit een minder bekend boek wilt laten drukken, kun je dat beter zelf regelen.

Welke Bookish Goodies zijn jouw favoriet?

4 Reacties

  1. 03/09/2020 / 09:39

    Fijn dat je er blij mee bent. Ik gebruik maar een boekenlegger. Zodra ik uitgelezen ben gebruik ik hem voor het volgende boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }