Cancelled series in 2016! And we hate it!

Ondanks dat er zo veel series zijn die we volgen en er ook nog zo veel series zijn die we moeten kijken, doet dit toch pijn. Dit zijn de cancelled series in 2016!

Elke keer als ik weer nieuwe series vind, word ik blij. Het tegenovergestelde voel ik als ik lees of hoor dat er een (of meer) van mijn favoriete series cancelled zijn. Zeker als het nog niet ‘klaar’ is. Het is dus nog vervelender als ze plots beslissen om de serie niet meer verder te laten gaan omdat er niet voldoende kijkers waren. Anyway, gelukkig zijn het er niet zo héél veel, maar dat maakt het daarom niet minder erg!

Beauty and the Beast

Het eerste seizoen startte in 2012 en ze hebben nu aangekondigd dat seizoen 4 het laatste is. Dit seizoen begon in Juni dit jaar en stopte in September 2016.

We kennen allemaal het verhaal van Beauty and the Beast. Deze serie volgt de rode draad van het verhaal, maar in onze ‘wereld’. En “Belle” is Katherine, een politieagente die weet wat ze wilt en verliefd wordt op “het Beest”, Vincent. De serie volgt het leven van beide en hoezeer ze een normaal leven willen leiden.

Vincent Keller is het slachtoffer van een experiment waardoor hij dus in een beest veranderd. Alles op alles wordt er gezet door Kat en beste vriendin Tess om ervoor te zorgen dat de ‘bad guys’ en de buitenwereld niets over Vincent te weten komen. Vincent wordt bijgestaan door beste vriend en nerd J.T.

Ondanks dat het laatste seizoen geweest is, raad ik de serie zeker aan!

Devious Maids

Dit is zó erg! En iets wat we niet zagen aankomen. We zaten nog middenin het verhaal na de laatste aflevering en dan lees je dus opeens dat Lifetime beslist om de stekker eruit te trekken.

De serie, geproduceerd door Eva Longoria, vertelde het verhaal van 4 latina poetsvrouwen die tevens ook de beste vriendinnen zijn. In seizoen een leren we ze allemaal kennen en worden we meteen geconfronteerd met een mysterieuze moord. Ze laten ook meteen zien dat ze geen gewone poetsvrouwen zijn. Ze zijn niet bang om hun mannetje te staan en komen voor elkaar op. Ook zijn ze stuk voor stuk hilarisch! Elke aflevering opnieuw was het leuk en spannend tegelijk.

Helaas werd er nu besloten om ermee te stoppen.  Heel jammer en misschien, als we hard genoeg hopen, dat ze er toch mee verder gaan??

Wil je deze serie toch kijken? Laat je overtuigen door de allereerste officiële trailer! Ik was in ieder geval overtuigd.

Banshee

Na vier seizoenen moet ik afscheid nemen van Banshee. De serie begon in 2013 en na het 4de seizoen is het gedaan. De executive producer, Jonathan Tropper, zei dit over de serie:  “Banshee has been an incredible ride, and we continue to break new ground in season four. “While we certainly considered returning for a fifth season, I always said that when the story was told, it would be time to move on, and that time has come. I am grateful to Cinemax for making Banshee the great success it has been and for supporting our creative decision to wrap things up.”

Dat is dan wel een mooie afsluiting, ze vonden het tijd om af te sluiten en doen dit dan ook. Wanneer het tijd is, is het tijd. Al zie je dat als kijker natuurlijk altijd anders!

Voor diegene die Banshee niet kennen, zeker kijken! Het gaat over een gevangene die na 15 jaar vrij komt nadat hij voor 15miljoen dollar aan juwelen had gestolen van zijn toenmalige werkgever. Hij gaat op zoek naar Anastasia, toen zijn partner, waar hij de juwelen achter had gelaten. Hij wilt datgeen hebben waar hij recht op heeft. Zo komt hij terecht in het stadje Banshee, waar zij zou wonen. Door omstandigheden besluit hij daar te blijven en neemt hij de identiteit over van de sherrif, Lucas Hood.

Actie, drama en spanning, de ideale mix voor een goede serie!

Hopelijk blijft het bij deze aantallen en moeten we geen afscheid meer nemen (of in ieder geval niet snel!) van onze favoriete series.

Wat vind jij van deze cancelled series?

Liefs,
Simone

3 Reacties

  1. 24/10/2016 / 13:15

    Ik baal ook echt van Devious Maids, en hetzelfde geldt voor Mistresses (US).

  2. 08/10/2016 / 08:21

    De eerste en de laatste serie heb ik nooit gekeken. Devious Maids heb ik veel gezien toen ik een tijdje ziek was en dat vond ik een leuke serie. Jammer dat de stekker eruit is getrokken bij deze serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }