De leukste posities die je kunt aannemen tijdens het lezen!

Posted 07/02/2016 by Sim's Cup Of Tea in Boeken, Entertainment, Lifestyle / 4 Comments

reading-925589_960_720
” If one cannot enjoy reading a book over and over again, there is no use in reading it at all.”

De echte lezers onder ons weten dat het niet altijd simpel is om een goed plekje én de perfecte houding te vinden, zodat je lekker ongestoord kan lezen. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen manier gevonden, zoals dat voor diegene het best werkt. Wat zijn nu de leukste posities die je kunt aannemen tijdens het lezen!?

Ik werd nieuwsgierig en wilde eens kijken hoeveel verschillende leesposities ik kon vinden. Natuurlijk ging ik voor de raarste en leukste!

A photo posted by britt (@__bretagne) on

Niet heel raar en misschien wel eentje die vaak voorbij komt. Dit heb ik ook wel eens gedaan, maar je wilt niet weten hoe vaak dat boek op mijn neus viel! 😉

Oké, dit lijkt me dus ontzettend ongemakkelijk. Het is maar wat je lekker vindt liggen, haha!

Verschillende posities op dezelfde plek. Mèt zeemeermin staart?! Je vraagt je af waarom… Omdat het kan! 

A photo posted by @aggee99 on

Je kinderen aan het lezen krijgen, kan vaak een moeilijke klus zijn. Deze ouders kozen ervoor om het extra leuk te maken.

A photo posted by dumpchump (@howsitrolling) on

Deze foto vind ik gewoon heel leuk, los van de leespositie. Al lijkt het me niet erg handig om langdurig in die positie te zitten.

A photo posted by they call me crazy (@bo.ok.s) on

Hier zie je 12 verschillende posities die je kunt aannemen tijdens het lezen. Ik denk dat ik ze allemaal maar eens ga uitproberen en bepalen welke het best bij mij past. Ik vind nummer 1 tot en met 6 eigenlijk redelijk normaal!

A photo posted by Joice (@leilani_baba8909) on

En dit zijn de gevolgen van al die rare posities, haha!

Wat is jouw favoriete leespositie?

Liefs,
Simone

Follow

4 responses to “De leukste posities die je kunt aannemen tijdens het lezen!

  1. Haha wat een leuk artikel dit! Ik zit meestal met een knieën opgetrokken en dan mijn voeten op de bank. Dan zijn mijn knieën mijn leesplankje, haha! Niet echt een heel gezonde houding, maar goed. :’]

  2. Afwisseling is essentieel! Want idd oei mijn rug 😉
    Kinderen zijn helemaal een mirakel, die kunnen in de gekste posities lezen, zonder stijf te worden, mazzelkonten. Die skill had ik vroeger veeeeel beter moeten waarderen.

  3. Mijn favoriete positie om te lezen is half zittend/ half liggend zoals je dat heerlijk in bed of aan het strand op een strandbedje kan doen. Ook nr. 1 leest best lekker weg hoor haha!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.