De Tv-Series Tag! <3

Tv-Series TagNa al mijn bekentenissen met betrekking tot mijn tv-serie verslaving, kan een tag natuurlijk niet ontbreken. Hier is ie dan eindelijk!

Het was eigenlijk de bedoeling om een artikel met nieuwe series te maken, maar aangezien ik in een hotel met ont-zet-tend slechte Wi-Fi verbinding ben, moest ik even improviseren. Ik en Tasja zijn een weekendje weg naar Zaandam, Amsterdam en Rotterdam. We hebben een ontzettend leuke planning, waarover jullie later natuurlijk meer horen. Nu eerst de tv-series tag!

Wat was de eerste serie die je volgde?

Poeh, nu moet ik even heel diep in mijn geheugen graven hoor. Het eerste dat me te binnen schiet is Commissaris Rex, Cobra 11, Medicopter 117 en Baantjer. Dit zijn al hele oude series, maar deze keken we vroeger altijd met het hele gezin op zaterdagavond. Toen ik wat ouder werd keek ik op mijn slaapkamertje naar Charmed, Angel, Buffy the Vampire Slayer, CSI etc. Daarna heb ik een paar jaar niks meer gekeken. Mijn tv-serie verslaving startte daarna met Voetbalvrouwen, Gooische Vrouwen en the O.C. Vanaf dat moment vond ik het bingewatchen uit. Maar volgens mij was dat woord toen geeneens bekend!

Wat is je favoriete serie ooit?

Ik vind dit erg moeilijk. Ik heb niet maar één favoriete serie. Als ik een top moet kiezen, ga ik voor Pretty Little Liars, the Vampire Diaries, the Originals, Revenge, How to get away with murderGrey’s Anatomy en Game Of Thrones. En nu stop ik maar, want ik schud er zo nog 100 uit mijn mouw. The life of an addict, zullen we maar zeggen!

Wie is je favoriete koppel uit een tv-serie?

Ok, ik weet nu al dat ik op geen enkele vraag maar met één antwoord kan komen. Vergeef me! Here we go!

 • Derek & Meredith van Grey’s Anatomy
 • Seth & Summer van the O.C.
 • Cat & Vincent van Beauty and the Beast
 • Chuck & Blair van Gossip Girl
 • Carrie & Big van Sex and the City
 • Lorelai en Luke van the Gilmore Girls
 • Hannah & Caleb, Toby & Spencer en Aria & Ezra van Pretty Little Liars (Yes, all!)
 • Elena & Damon van the Vampire Diaries

Ik zal maar ophouden, anders zijn jullie morgen nog aan het lezen! 😉

Met welk personage zou je wel eens op date willen?

Oké, er is wel een vraag waar ik maar één antwoord op heb! Alhoewel er meerdere zijn waar ik wel mee zou kunnen daten, is er maar één waarvan ik weet dat het een match made in heaven is! Whaha, a girl can dream, right? Zijn jullie er klaar voor? *KLIK* En dan het liefst ook echt in the vampire version please! En dan niet eens alleen vanwege zijn hot looks. Vanwege het sarcasme, de humor, de rollende ogen, de gezichten die hij kan trekken, het recht voor de raap zijn, de meedogenloosheid en en en… Echt, het zou bijna mijn mannelijke versie kunnen zijn. Het enige waarin we verschillen is dat ik geen vampier en geen moordenaar ben! Whaha. Dit gaat natuurlijk over Damon Salvatore! <3 In het echt is Ian gewoon precies het tegenovergestelde. Lief, sociaal, een dierenliefhebber en doet alles voor het goede doel. Maar ach, dat nemen we er wel bij!

Welke serie(s) volg je op dit moment?

Oh my god. Hoe lang hebben jullie de tijd om dit artikel te lezen? Komen ze! (Alleen die op dit moment spelen, de rest zal ik jullie besparen.)

 • Blood & Oil
 • Grey’s Anatomy (We zijn bijna bij)
 • How to get away with murder
 • Limitless
 • Minority Report
 • Once upon a time
 • Quantico
 • White Collar (Speelt niet nu, maar kijk ik als ik alleen ben)
 • Bates Motel (Kijk ik af en toe met een vriendin)
 • Scream Queens
 • the Originals
 • the Vampire Diaries

We hebben op dit moment nog zo’n 57 afleveringen die we moeten inhalen! Beetje tijdgebrek de laatste weken. Working on it!

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?

Revenge! Definitely. Deze serie is voor mijn gevoel veel en veel te vroeg gestopt. Het was spannend vanaf de eerste aflevering tot en met de laatste. Ik heb nog nooit zo gebaald dat een serie stopte als bij deze. Er zijn er wel meer, maar dat zijn series die gestopt zijn vanwege te weinig kijkcijfers. (Waar ik dan altijd heel verbaasd over ben… don’t like!)

Heb je al eens een serie (of enkele afleveringen) herbekeken?

Niet vaak, omdat ik altijd nieuwe series ontdek en die ook wil kijken. Maar veel series zou ik met liefde nog eens overnieuw kijken. The Vampire Diaries heb ik voor een groot gedeelte wel twee keer gezien, omdat Tasja alles moest inhalen. Kon ik weer lekker meegenieten van oude afleveringen. Heerlijk!

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?

I am no quitter!

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?

Met Elena, because she got Damon! Nee zonder flauwekul. Als vampiers echt zouden bestaan, zou ik er zeker weten wel eentje willen zijn. Maar dan wel zoals in the Vampire Diaries. Niet van die gekke glimmende dingen, zoals in Twilight. Daar vond ik niks aan.

Ik heb geprobeerd om me in te houden, maar ondertussen zijn het toch al meer dan 800 woorden. Ik wilde het eigenlijk opleuken met een aantal leuke screencaps, maar helaas… De WiFi vindt me nog steeds niet aardig…

Wat is jouw meest favoriete serie ever?

Liefs,
Simone
Follow

18 Reacties

 1. 22/11/2015 / 21:46

  Oh, Revenge! Vind ik ook zo’n gave serie! Volgens mij moet ik toch echt eens Netflix gaan aanschaffen, alleen kom ik dan nooit meer van de bank af volgens mij…

 2. 22/11/2015 / 11:33

  Ik ben dol op series! Twee van mijn favorieten zijn Burn Notice en Big Bang Theory.

 3. 22/11/2015 / 09:43

  Wat een leuke tag, die ga ik zeker ook een keertje doen! Mijn meest favoriete serie is toch wel Once upon a time

 4. 21/11/2015 / 20:51

  Dit is echt een super gave tag!!! Deze gaat nu als paddestoelen uit de grond schieten de komende tijd. Leuke invulling ook. Zelf ben ik helemaal gek van de Vampire diaries en de spin-off The Orginals. Helemaal te gek gewoon.

  • 21/11/2015 / 20:55

   Dank je wel, Bianca. De tag is niet van mij, maar ik kwam deze op meerdere blogs tegen. Ik durf niet te zeggen wie deze bedacht heeft! 🙂

 5. 21/11/2015 / 13:45

  Wat een super leuke tag ?. Vind je het goed dat ik hem van je overneem? Dan zet ik er uiteraard even een link naat dit artikel in.

 6. 21/11/2015 / 12:06

  Mijn allllller favoriete series zijn:
  Game of Thrones en Gossip Girl.

  En als je wilt weten met wie ik op date zou willen? Chuck, no doubt about it. 🙂

  • 21/11/2015 / 20:57

   Ohja, Chuck. Lekker badass! Dat is ook wel een goede. Gossip Girl behoort ook zeker in mijn favorieten rijtje thuis. Alleen werd mijn lijstje te lang, haha.

 7. 21/11/2015 / 10:14

  Aah een mede-addict! Ik kijk er ook mega veel! En ohhh yeaahh Damon <3

 8. 21/11/2015 / 07:32

  Haha, wat leuk om te lezen hoe het bij ons overeen gekomen is! Ik heb alleen Revenge niet gekeken, ik dacht dat die gecanceled zou worden, dus dan begin ik er niet aan. Moest ook lachen om je “I’m no quitter!”

  • 21/11/2015 / 15:48

   Revenge heeft wel een mooi einde hoor! Het is niet alsof ze cold turkey gestopt zijn met de serie.

   • 21/11/2015 / 20:56

    Klopt helemaal. Ze hebben het echt waanzinnig goed afgerond. Maar van mij hadden ze wel nog een aantal seizoenen door mogen gaan!

  • 21/11/2015 / 20:58

   Oh nee, die MOET je echt zien, haha. Ik weet zeker dat je er GEEN spijt van zult krijgen. Hij is niet gestopt. Is mooi afgerond na het 4e seizoen! Haha, nope, no quitter! 😉

 9. 21/11/2015 / 06:51

  Whaaat, volgens mij heb ik deze tag nog nooit gedaan. Hoe kan dit?! The Vampire Diaries wordt mijn volgende serie denk ik. Have fun met Tasja Sim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }