7 Dingen die je echt nooit tegen een Pretty Little Liars fan moet zeggen

Posted 22/01/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 31 Comments

Pretty Little Liars Fan
Er zijn van die dingen die je NOOIT tegen een Pretty Little Liars Fan moet zeggen. Eens?

Toch blijft PLL hot. Er zijn fans die klagen over het einde van seizoen 6A en er zijn fans die het geweldig vinden. Ik behoor tot de laatste groep. Want zeg nu zelf. Als je alle flashbacks ziet, voel je je dan niet een beetje stom dat je zoveel feiten over het hoofd gezien hebt? Ik in ieder geval wel. Als echte Pretty Little Liars fans willen we bepaalde uitspraken of vragen dus ook echt NIET horen.

Nu je eindelijk weet wie ‘A’ is, wil je toch zeker niet meer verder kijken?
Uhm, jawel?! Van mij mogen ze een nieuwe ‘Big A’ bedenken en de serie weer zes seizoenen laten lopen. Deze serie is gewoon te spannend. En ondanks alle negatieve commentaren, zijn de kijkcijfers nog altijd belachelijk hoog!

De boeken zijn veel beter als de serie
Dan heb je de boeken waarschijnlijk niet goed gelezen. Zat je daar ook op het puntje van de bank met hartkloppingen? Ik heb er na het vijfde boek de brui aan gegeven. Misschien dat het anders was geweest, indien ik de boeken eerst gelezen had. Maar als je eenmaal hooked aan de serie bent, zijn de boeken echt niet meer zo interessant.

 Ga je woensdagavond mee uiteten?
Nee! OMG, weet je nu nog steeds niet dat ik op woensdagavond aan de buis gekluisterd zit? Op dinsdagavond wordt PLL in Amerika uitgezonden. Dat betekent dat ik op woensdagavond na het werk binnenstorm en als een gek begint te downloaden…

Dit kan gewoon allemaal niet waar zijn…
Goh, echt? Ik ben toch zeker ook niet naar een documentaire aan het kijken? Daarom noemen ze het fictie.Weet je wel? Of dacht je dat Star Trek wel realistisch was? Anyway, je weet waar de knop zit om de televisie uit te zetten, toch?

Die relatie tussen Aria en Ezra is so not done!
Nogmaals, fictie mensen! Als het realiteit was, zou het inderdaad not done zijn. Maar omdat het niet echt is en ze zo ontzettend schattig zijn samen, maakt het allemaal niet meer zoveel uit. En waar maak je je eigenlijk druk om? Het is een serie. Dat mensen elkaar afknallen is ook not done. Toch kijken jullie ook naar dit soort films.

Waarom lopen die meiden erbij alsof ze elke dag een modeshow lopen?
Omdat het oog ook wat wil? Mensen houden nu eenmaal van mooie dingen. En zeker vrouwen. Dus als je als producent wilt, dat er mensen blijven kijken, dan zul je het toch interessant moeten houden.

Heb je die spoiler op Instagram gezien?
Nee, dat heb ik niet. Op woensdagochtend blijf ik bewust van alle Social Media kanalen af. Als Pretty Little Liars fan wil je alles weten, maar absoluut niet via spoilers. En als je leven je lief is, zorg je er ook voor dat je NIET over spoilers praat.

Van welke uitspraak  vind jij dat je deze nooit tegen een Pretty Little Liars fan moet zeggen?

Liefs,
Simone

Follow

31 responses to “7 Dingen die je echt nooit tegen een Pretty Little Liars fan moet zeggen

 1. Of dat moment dat je nog niet weet wie A is en iemand zegt het tegen je dan denk ik echt : sterf ofzo! Je hebt mijn hele leven verpest! (Dat is bij mij gebeurd , dan zie je een A stukje of dat ze praten over A schreeuw ik er doorheen wie A is?) of als een super leuke koppel het uitmaakt!! ? dan ben ik zo boos!!!!!

 2. Zeker herkenbaar! Ik vind het ook een toffe serie, maar ken eigenlijk maar één persoon die het ook tof vindt dus we vormen een soort us against the world PLL-clique haha.

 3. Nog steeds heb ik PLL niet opnieuw opgepakt en dat wil ik wel heel graag. Op een bepaald moment liep ik even vast in de serie. Na het ontdekken van A enzo klopte het niet meer zo voor me, maar toch ben ik wel erg nieuwsgierig.

 4. Whahaha, herkenbaar. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik 1 seizoen achterloop. PLL is niet de enige serie die ik helemaal te gek vind. Met de beperkte avonduurtjes die er vrij zijn, moet je toch zuinig om gaan en alles netjes verdelen. 😉 Je spoort me wel aan om de draad weer eens op te pakken. Al zit ik nu vol in #boektober.

  • Simscupoftea

   Ik snap helemaal wat je bedoelt. Leuk dat je ook meedoet met #boektober. Ik ben het zelf ook aan het proberen. Denk alleen niet dat ik de 5 boeken ga halen.

  • Simscupoftea

   Dank je wel voor het compliment meis. En inderdaad. Het is zo verschrikkelijk als je per ongeluk spoilers ziet. Dat is mij dus wel gebeurd toen ik op de automatische piloot Instagram opende. Toen wist ik dus al wie Big A was. Echt zo balen! Toch was het nog steeds schrikken, haha.

 5. Haha, helemaal eens. Maar ehmm, boeken. Volgens mij heb ik toch een beetje in een donker hol geleefd want ik wist dus niet dat hier boeken van bestonden, oeps!

  • Simscupoftea

   Ja, ze zijn niet slecht hoor. Maar ik las ze in het Engels en kwam er niet echt doorheen. Misschien moet ik toch nog maar eens een poging wagen.

 6. Mijn vriend zegt altijd… ga je weer PLL kijken, je kijkt niets anders meer.. Nee klopt maar dat krijg je alles van de afgelopen jaren in een paar maanden wilt kijken haha 🙂

  • Simscupoftea

   Ohhh wat fijn dat jij alles lekker achter elkaar kunt kijken. Heerlijk moet dat zijn. Niet hoeven wachten na een dikke cliffhangger, hihi.

 7. Bij mij moet je niet aankomen met het feit dat de Big A reveal ook niet anders dan fout kon gaan. Ik vond het zelf een enorme flop, door leeftijden et cetera wat geeneens kloppen, maar ik ben ervan overtuigd dat er veel betere manieren waren geweest om wel een goede Big A Reveal te maken.

  • Simscupoftea

   Jep, same here! Het is zeker wel eens door m’n hoofd gegaan, maar ik wist het nooit echt zeker allemaal. Er waren ook zoveel opties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.