OMG! Er komt een mobiele app van Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World

Posted 20/10/2016 by Sim's Cup Of Tea in Apps, Entertainment, Films / 2 Comments

Fantastic Beasts: Cases From The Wizarding World

Toen ik las dat er een mobiele app voor Fantastic Beasts and where to find them gereleased zou worden, maakte mijn hart een sprongetje en deed ik een vreugdedansje!

Release mobiele app Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World

We moeten wel nog even wat geduld opbrengen, want de app zal pas op 17 november te downloaden zijn via de App Store en de Google Play Store. Dit is een dag na de release van de langverwachte Warner Bros. Pictures bioscoopfilm Fantastic Beasts and Where to Find Them. 

IMG_1834

What to do in Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World 

Onze dromen en verlangens zijn ein-de-lijk vervuld. Pak je koffer, sleep je uil, kat of rat mee en haast je naar platform 9 ¾, want je gaat naar Hogwarts! Jihaa! De game biedt spelers de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de Wizarding World als nieuwe leerlingen van het Ministry of Magic. Spelers bezoeken bekende locaties zoals de Leaky Cauldron, Diagon Alley en Hogsmeade waar zij gloednieuwe magische mysteries ontdekken. Door verborgen objecten te ontdekken, bewijsmateriaal te analyseren, toverspreuken te gebruiken en toverdrank te brouwen, onderzoeken en ontrafelen spelers onverklaarbare gebeurtenissen en beschermen daarmee magische wezens.

“We zijn enorm verheugd om fans een nieuwe mobiele game te bieden die geïnspireerd is op J.K. Rowling’s Wizarding World en die spelers uitnodigt om hun eigen fantastische wezens te ontdekken,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World biedt een plezierige magische mobiele ervaring voor alle spelers.”

Spelers kunnen hun Wizarding World ervaring delen met vrienden en medeleerlingen door in te loggen op Facebook. Daar kunnen ze ook de voortgang van anderen zien en een helpende hand bieden. Fantastic Beasts: Cases From The Wizarding World is gratis beschikbaar via de App Store en Google Play.

Een nieuwe iPad game én ook nog eens van Harry Potter? Daar klopt mijn hart spontaan een aantal slagen per minuut sneller van.

Ook leuk om te lezen: Ons uitje naar de Harry Potter Studio In London!

Ga jij Fantastic Beasts: Cases From The Wizarding World spelen?

Liefs,
Simone

2 responses to “OMG! Er komt een mobiele app van Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World

  1. Ik heb de app gedownload, maar ben er na een week of 3 weer gestopt.
    Na een update moest ik over nieuw beginnen met case 3(of nr 2) en er stond een opdracht bij die gewoon niet te vinden was. Ook moest ik ineens overnieuw beginnen aan het beloningssysteem als je elke dag speelt.
    Daarna had ik er geen lol meer in.

    Heb jij hem al gespeeld?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.