Mijn favoriete iPhone games van dit moment!

Via Shutterstock

Sinds kort ben ik enorm verslaafd aan één specifiek spel. Deze speel ik zowel op mijn iPad Air 2 als op mijn iPhone 7. Ik vind het dus wel weer eens tijd om mijn favoriete iPhone games van dit moment met jullie te delen!

iPhone

Dat ik de spellen op mijn iPad Air 2 en iPhone 7 speel betekent natuurlijk niet dat je deze niet op andere toestellen kunt spelen. Een iPhone 6S of lager is ook prima! Mocht je een nieuwe iPhone te duur vinden, dan zou je kunnen overwegen om een refurbished iPhone aan te schaffen. Daarmee bespaar je honderden euro’s. En dat scheelt aanzienlijk in de beurs. Altijd fijn!

Een refurbished iPhone is een iPhone die om wat voor een reden dan ook retour gekomen is en niet meer ‘als nieuw’ verkocht mag worden. Verder wordt de iPhone wel helemaal gecheckt en opgeknapt, zodat deze 100% technisch in orde en ‘zo goed als nieuw’ is.

Mijn favoriete iPhone games

Bingo Blitz

Dit klinkt waarschijnlijk enorm suf, maar dat is het absoluut niet. Wees wel gewaarschuwd, want het is enorm verslavend!

Bingo Blitz is een real-time multiplayer gratis Bingo & Slots spel. Tijdens het spelen neemt Blitzy de kat je mee op een reis door de wereld. Door bingo te roepen, ontvang je extra coins, credits, boosters en collection items. Met deze collection items zorg je ervoor dat je een reis door een land voltooid. Als je een reis voltooid hebt, krijg je nog meer credits!

Ben je het beu om alleen maar bingo te spelen? Dan kun je naar de Slots map switchen. Hier speel je de allerleukste slots games. Ook hier kun je weer collecties verzamelen om zo meer (dagelijkse) coins te krijgen.

Er is maar één nadeel aan dit spel. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt om collection items te vinden. Je kunt wel ruilen met andere spelers, maar er zijn ook ungiftable items. En deze moet je dus echt zelf verdienen. Dat is niet het nadeel. Het nadeel is dat je vaak een paar dagen moet sparen voordat je weer lekker kunt spelen. Bingokaarten zijn duur. En als je niets wint, krijg je ook geen credits. Op je daily credits na. En dat vind ik wel jammer. Maar… dat houdt het wel spannend!

[divider]

POP! Slots

Een ander leuk (voor mij) nieuw Slots spel is: POP! Slots. Dit is van de makers van My Vegas. Daar schreef ik al eerder over! Dit artikel schreef ik zo’n twee jaar geleden. Ik kwam er later pas achter dat er dus nog meer van dit soort spellen zijn.

Het werkt via hetzelfde principe als My Vegas. Je speelt met gratis geld, maar kunt wel coins sparen voor echte rewards in Las Vegas. Denk aan eten, drinken of een hotelovernachting. Ik ben al flink aan het sparen voor wanneer ik ooit een tripje door de USA ga maken!

favoriete iPhone games

Eén nadeel: Ze zijn niet meer in de Nederlandse App Store te downloaden. Ik heb dus een Amerikaans Apple ID gemaakt, zodat ik de spellen wel nog kan spelen.

[divider]

Dit zijn eigenlijk de enige iPhone games die ik op dit moment speel. Ik heb nog meer favorieten, maar deze nemen net iets teveel vrije tijd in beslag! 😉

Wat zijn jouw favoriete iPhone games van dit moment?

Liefs,
Simone

€€€

4 Reacties

 1. 17/08/2017 / 12:28

  Ziet er grappig uit! Ik heb echt geen enkele game op mijn iPhone.. ik speel meer op consoles of mijn PC, haha.

  • 18/08/2017 / 11:19

   Dat deed ik vroeger erg veel. Heb nu alleen the Sims 4 op mijn Macbook staan. Ook leuk!

 2. 17/08/2017 / 08:03

  Hey Simone,

  Lijken me super leuke spellen! Zelf ben ik een echte fan van The Sims freeplay op mijn iPhone 7 haha. Heerlijk spel 🙂 .

  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }