Favoriete series kijken: 3 manieren waarop ik dit doe!

Naar mijn favoriete series kijken doe ik bijna elke dag. Het gebeurt zelden dat ik een dag oversla. Al is het maar één aflevering. Ik zal en moet weten hoe het verder gaat met het leven van mijn favoriete personages. Op deze 3 manieren zorg ik ervoor dat ik altijd iets te zien heb!

favoriete series kijken
Watch TV via Shutterstock byTero Vesalainen
Favoriete series kijken

Tegenwoordig zijn er zoveel streamingdiensten, dat je het liefst een abonnement op alle diensten neemt, zodat je zeker weet dat je niets mist van jouw favoriete series. Dit doen we natuurlijk niet, aangezien het dan onbetaalbaar wordt. Zelf betaal ik voor twee diensten en moet zeggen dat ik hier aardig mee uit de voeten kom. Ik kijk elke dag en ben nog lang niet uitgekeken, dus voor mij zijn deze diensten genoeg! Het enige wat ik nog wil toevoegen aan dit lijstje is een VPN, zodat ik ook series uit andere landen kan kijken. Maar dan moet ik eerst even kijken wat de beste VPN is.

Ziggo Movies & Series XL

Ik trap even af met de dienst die ik op dit moment dagelijks gebruik, want… Grey’s Anatomy is toegevoegd, woehoe! Ik ben ooit gestopt in seizoen 10, omdat ik het nergens meer kon kijken. Sinds kort staan er 14 seizoenen op Ziggo Movies & Series XL en ik heb in één week bijna twee seizoenen gekeken. #noshameinmygame

In april start Game of Thrones weer. Dit is ook één van de redenen dat ik niet zonder deze dienst kan. Ziggo Movies & Series Xl is de enige aanbieder in Nederland die deze serie uitzendt. Ook zijn zij de enige die HBO-series uitzenden, so this one’s a keeper!

Netflix

Waar ik zelf niet zo goed over nagedacht had is dat Grey’s Anatomy wel te zien was op Netfllix in Amerika. Hun keuze is echt enorm ten opzichte van de keuze in Nederland. Als ik een VPN aangeschaft zou hebben, zou ik al veel eerder naar Grey’s hebben kunnen kijken. Ik moet alleen nog even kijken wat de  beste VPN hiervoor is, zodat ik aan de slag kan.  Uiteraard niet meer voor Grey’s, maar er zijn talloze andere series (zoals Legacies) die in Nederland nog niet online staan, die ik dolgraag wil zien.

Kodi

Kodi is een dienst die ik niet enorm veel gebruik, maar wel af en toe. Hier kun je niet alleen jouw favoriete series vinden, maar ook de allernieuwste films. Ik moet eerlijk zeggen dat deze dienst voor mij persoonlijk niet kan tippen aan Netflix of Ziggo, maar het voordeel is wel dat je hier bijna alle series kunt vinden en er niets voor betaalt. Ook hiervoor is het wel aan te raden om een VPN aan te schaffen.

Wat is een VPN?

Een VPN aanschaffen zorgt er voor dat je anoniem op het internet zit. Zo ben je niet alleen beschermd tegen hackers, maar kun je er ook voor zorgen dat je het streaming aanbod van landen over de hele wereld kunt bekijken.

Op welke manieren kijk jij naar jouw favoriete series?

4 Reacties

 1. 04/03/2019 / 23:04

  Oh de serie grey’s vind ik ook fantastisch maar dat George toen was verbrand ben ik niet meer verder gaan kijken of in ieder geval.. er was een zomer stop toen (jaaaaaren geleden) maar toen ben ik verder gegaan met mcleod dg. en die kreeg toen ook een zomerstop waardoor die maanden van de tv af was… nog steeds een baal moment. Maar dat vind ik ook wel jammer dat ze in Amerika een veel bredere keuze hebben

  • 23/03/2019 / 19:37

   Ja dat is altijd balen! Maar Grey’s staat nu volledig op ziggo on demand en heb nu alles gezien! Alleen seizoen 15 niet. Zeker een aanrader om weer op te pakken!

 2. 03/03/2019 / 10:42

  Ik gebruik Videoland en Netflix! Dan kom je al een heel eind. Toevallig ben ik gisteren ook weer aan Grey’s begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }