Favoriete Spotify nummers van dit moment!

Muziek verveelt nooit! Het luisteren van muziek helpt daarnaast ook tegen pijn, concentratie- en slaapproblemen en heeft vele andere wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen. Zelf luister ik bijna dagelijks naar muziek. In de auto op weg naar werk, tijdens kantooruren als ik lekker wil doorwerken zonder afleiding en tijdens het bloggen via mijn actieve speakers van MaxiAxi of met mijn draadloze Bluetooth Speaker. Dit zijn mijn favoriete Spotify nummers van dit moment!

Favoriete Spotify nummers

Favoriete Spotify nummers

Sinds kort heb ik geen Spotify Premium abonnement meer, maar via de Spotify Web Player is het best redelijk te doen zonder abonnement. Als je af en toe reclame niet vervelend vindt, scheelt dat weer in de kosten. Ik was bang dat ik mijn afspeellijsten zou kwijtraken, maar dat is gelukkig niet zo. Ik probeer maandelijks een afspeellijst te maken met mijn favoriete nummers van die maand. Zo kan ik altijd terugkijken wat mijn favoriete nummers in een bepaalde periode waren en ze eventueel later nog eens beluisteren.

Hier komen mijn favoriete Spotify nummers van dit moment.

Shallow – Lady Gaga & Bradley Cooper

Dit liedje staat nu al enige tijd in mijn afspeellijst en ik krijg er geen genoeg van. Ik leerde het nummer kennen toen ik in de bioscoop naar de film ‘A Star is Born’  keek. Een prachtige film met prachtige nummers. Wie wist dat Bradley Cooper zo goed kon zingen? I’m in love! <3 Dit is overigens één van de beste films die ik in tijden gezien heb.

 Wild Wild Son – Armin van Buuren & Sam Martin

Nummers van Armin van Buuren scoren vaak hoog bij mij en deze zijn dan ook regelmatig in mijn Spotify lijsten terug te vinden. Wild Wild Son is weer een van deze toppers. En het prachtige stemgeluid van Sam Martin maakt dit helemaal af. De videoclip is overigens prachtig. Ik zou zo in dat schattige blokhutje gaan wonen.

A Million Dreams – Pink

Toen ik dit nummer laatst voor het eerst op de radio hoorde, hoorde ik niet direct dat het Pink was. Ik moest het even Shazammen voordat ik het doorhad, oeps! Maar het verklaarde wel direct waarom het nummer me zo aansprak. Haar nummers van de laatste tijd passen weer perfect in mijn straatje, vandaar dat ik deze ook toegevoegd heb aan mijn lijst.

Polaroid – Jonas Blue & Liam Payne & Lennon Stella

Vaak duurt het even voordat ik een nummer leuk vindt. Maar dat was bij Polaroid absoluut niet het geval. Zodra de eerste klanten uit mijn autoradio schalmden, wist ik dat ik deze aan mijn lijst wilde toevoegen. Wat een heerlijke beat… Ik word er in ieder geval vrolijk van!

Promises – Calvin Harris ft. Sam Smith

Sam Smith heeft naar mijn mening een dijk van een stem. En in combinatie met de heerlijk verslavende beat van Calvin Harris erbij, is dit de perfecte mix voor een topnummer dat je niet snel uit je hoofd krijgt. Dit liedje laat me aan de zomer denken. Love it!!

Dit is maar een kleine greep uit mijn collectie van favoriete nummers. Ik zal proberen om maandelijks een overzichtje te gaan maken. En als jullie het leuk vinden, kunnen jullie me ook volgen op Spotify om te zien welke nummers favoriet op dit moment zijn. Jullie vinden mijn account via de gebruikersnaam simscupoftea.

Wat zijn jullie favoriete Spotify nummers van dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }