De 5 favoriete tv-series van ‘Elke van Miss Prettiness’

Nieuwe series zomer 2017
Via Shutterstock

Nog maar 2 of 3 weken te gaan en dan zijn we alweer klaar met de Blogger Favorites favoriete tv-series reeks! Maar niet getreurd, dan stappen we over op de favoriete boeken van andere bloggers! Deze week geef ik het woord aan Elke van Miss Prettiness!

Blogger Favorites #12

Mocht jij mee willen doen, schroom dan niet om contact op te nemen! De artikelen worden altijd met een verwijzing naar je eigen blog geplaatst.

Heb je een ander leuk idee voor ‘Blogger Favorites’? ( Favoriete boeken, favoriete reislanden of iets dergelijks), neem dan zeker ook even contact op en wie weet, start ik de volgende keer een rubriek met jouw idee!

Over naar de 5 favoriete tv-series van Elke van ‘Miss Prettiness!

[divider]
De 5 favoriete tv-series van Elke van Miss Prettiness

Hallo Ik ben Elke blogster op Miss Prettiness, ik blog voornamelijk over beauty, fashion & lifestyle. Buiten dit ben ik ook verslaafd aan serie kijken… En wanneer ik van Simone de vraag kreeg om mijn vijf favoriete tv-series voor te stellen, kon ik niet anders dan ja zeggen. Ik ben echt dol op series kijken. Dus vandaag stel ik mijn 5 ultieme favoriete tv-series aan jullie voor.

❤ 1: Pretty Little Liars

Om eerlijk te zijn vond ik de eerste afleveringen van Pretty Little Liars niet echt iets voor mij. Maar ik was wel benieuwd naar de serie en gaf het een kans. De serie gaat over een groep vriendinnen die na de verdwijning van hun vriendin Alison vreemde berichten krijgen van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. ‘A’ weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Je kunt het misschien al raden, maar na een aantal afleveringen was ik verslaafd. Ik was ook al bezig met theorieën over wie “A” kon zijn. Nu na het kijken van de van helft van seizoen 7 kan ik enkel zeggen wow. Er zitten enkele onverwachte wendingen in deze serie. Maar ik kan haast niet wachten op de laatste afleveringen! De spanning hierin wordt zeer goed opgebouwd! Ik ga deze serie helemaal opnieuw bekijken want ik heb al gemerkt dat ze soms subtiele hints verwerken in een bepaalde afleveringen. Maar ook omdat ik het echt een geweldige serie vind met een zeer goede verhaallijn! Het is een serie waaraan je snel verslaafd geraakt en de volgende aflevering direct al wil zien.

❤ 2: Castle

Castle is een succesvolle detectiveschrijver, hij werd door de NYPD gevraagd te helpen bij het oplossen van een copy-catmoord uit één van zijn romans. Daar ontmoet hij rechercheur Kate Beckett. Hij vindt haar het ideale model voor een nieuw personage op te baseren voor zijn boekenreeks. Hij krijgt de toestemming om samen te werken en te helpen bij toekomstige moordzaken. Dit zorgt voor de nodige spanning en drama in deze serie. Maar ik vind het geweldig om Castle en Kate te zien samenwerken. Je ziet deze twee steeds meer naar elkaar toegroeien met de nodige komische elementen. Maar de laatste seizoenen van Castle zijn de beste! De spanning wordt steeds meer en meer opgebouwd. Het is een zeer leuke serie met de nodige humor er in verwerkt. Zodra je hieraan begint, word je direct meegesleept met de geweldige verhaallijn en de leuke personages.

❤ 3: the Vampire Diaries

In de eerste 6 seizoenen volgende de serie vooral het leven van Elena. Maar na seizoen 6 word de focus van de serie verlegd naar de twee Salvatore broers. Deze serie speelt zicht af in Mystic Falls. Dit is een stad met een bovennatuurlijke geschiedenis. Ik ga niet te veel proberen te verklappen, maar deze serie zit zeer goed in elkaar. De personages en de verhaallijn vind ik erg leuk om te volgen. Waar ik het wel moeilijk mee had was dat sommige belangrijke personages ineens verdwijnen. Maar na heel de serie gezien te hebben wordt dit wel duidelijker. Vooral de bovennatuurlijke geschiedenis van Mystic Falls maakt deze serie de moeite om te volgen. De eerste afleveringen zijn niet de beste, maar ik vind dat vanaf aflevering 5 het verhaal goed op gang begint te komen. Zeker de moeite om te volgen!

❤ 4: the Mentalist

Ondertussen heb ik alle afleveringen van the Mentalist al 2 keer opnieuw gezien… Het is een spannende misdaadserie. Elke aflevering wordt er een misdaad opgelost maar de rode draad in de verhaallijn is toch om er achter te komen wie red John is. Jane (mentalist) heeft een gave om misdaden op te lossen. Hij doet dit omdat hij “red John” willen ontmasker. De personages vind ik top, de serie zelf is ook goed opgebouwd. Vooral de red John afleveringen zijn mijn favoriet. Als je dol bent op misdaad series dan ga je deze serie geweldig vinden! Ook de manier waarop het personage Jane te werk gaat kan de nodige humor met zich teweeg brengen.

❤ 5: Bones

Bones is ook een misdaad serie, maar toch net anders dan the Mentalist en Castle. Dit omdat deze serie zich voornamelijk afspeelt door forensische antropologie. Hier helpt een team van wetenschappers de FBI om moordzaken op te lossen. In deze serie zit de nodige romance, drama en ook een zeer interessante verhaal lijn om te volgen. Vooral nu met de seizoensfinale zit ik vol spanning! Zelf op het einde van de reeks houden ze de spanning er in! De personages Booth en Brennan zijn geweldig samen. Brennan is ook een personage dat zegt wat ze denkt want deze serie ook een eigen twist geeft. Zeker één van mijn favoriete series!

Dit zijn mijn 5 favoriete tv-series! Ik heb geprobeerd om niet te veel van de verhaallijn te verklappen, zodat de serie nog spannend blijft. Ze zijn alle 5 de moeite om te bekijken. Dus als je eens tijd overhebt, dan moet je zeker eens kennis maken met één van deze series! Veel kijkplezier en aan Simone een dikke bedankt dat ik mijn favoriete series mocht delen!

Liefs Elke van Miss Prettiness

[divider]

Deze series passen perfect in mijn straatje. Alhoewel ik tot nu toe alleen Pretty Little Liars en the Vampire Diaries heb gezien, zijn de andere drie zeker tv-series die ik op mijn to watch list heb staan. Na de argumenten van Elke weet ik het helemaal zeker. Deze series MOET ik zien. Op dit moment ben ik ein-de-lijk begonnen aan the Gilmore Girls. Dus dat in ieder geval eerst! 🙂

Wat zijn jouw favoriete tv-series?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }