De 5 favoriete tv-series van Kim van ‘Kim’s Blogs’

favoriete tv-series
Via Shutterstock

Deze week laat ik Kim van Kim’s Blogs aan het woord. Ook zij heeft weer 5 favoriete tv-series voor ons gekozen. Drie daarvan heb ik nog nooit gevolgd en van de twee andere heb ik af en toe wel eens een aflevering gezien. Toch zijn het series die me wel aanspreken…

Blogger Favorites #4

Mocht jij mee willen doen, schroom dan niet om contact op te nemen! De artikelen worden altijd met een verwijzing naar je eigen blog geplaatst.

Heb je een ander leuk idee voor ‘Blogger Favorites’? ( Favoriete boeken, favoriete reislanden of iets dergelijks), neem dan zeker ook even contact op en wie weet, start ik de volgende keer een rubriek met jouw idee!

Over naar de 5 favoriete tv-series van Kim van Kim’s Blogs

[divider]
De 5 favoriete tv-series van Kim van de Kim’s Blogs

favoriete tv-series

❤ 1: Wie is de Mol?

Hét spelprogramma van de spelprogramma’s als ik het mag zeggen. Binnen een groep deelnemers zit een Mol die alles probeert te saboteren. De deelnemers moeten erachter zien te komen wie de Mol is. Er worden spellen gespeeld waarbij de Mol de boel in de war kan laten lopen en de deelnemers moeten proberen zoveel mogelijk geld te verdienen. Ik vind dit programma leuk omdat de kijker het spel ook mee kan spelen. Er zitten ook aanwijzigingen verstopt die je eventueel kunt vinden. (Ik ben helemaal fan van zoekspelletjes.) Ook de deelnemers weten niet Wie de Mol is. En dat maakt het programma een stuk leuker. Iedereen verdenkt elkaar.

❤ 2: Hawaï 5-0

Ik vind politieseries erg leuk (dat zul je ook wel aan de volgende series in het rijtje zien). Deze vind ik het leukste van allemaal, omdat je ziet dat deze serie zich ergens anders afspeelt dan de andere series in dit genre: in het zonnige Hawaï. Ik zou Hawaï dan ook erg graag willen bezoeken. Ze zetten naar mijn mening de sfeer van Hawaï erg goed neer en ook ontwikkelen de hoofdpersonages zich tijdens de seizoenen.

❤ 3: Bones 

Ook weer een crime serie. Ik vind het erg fascinerend om te zien wat je allemaal kunt lezen van iemand zijn/haar botten. Of dit allemaal echt is? Ik denk wel dat het deels waar is en deels fictief is, maar dat maakt het er niet minder leuk om. Inmiddels is Bones bezig aan het laatste seizoen.

❤ 4: CSI

Ik ben vanaf het begin dat CSI op de televisie draait een fanatieke kijkster geweest. Ik heb inmiddels alle afleveringen van alle series (NY en Miami ook) wel gezien. Ook heb ik veel van de dvd’s van de serie thuis. Mijn meest favoriete CSI is New York (de eerste). Wel vind ik het erg jammer dat Grissom uit de serie verdween. De reguliere series zijn inmiddels allemaal ten einde. Alleen CSI Cyber komt nog met nieuwe afleveringen. Dit is ook de serie die ik het minst leukste vind. Ik vind het gaaf om te zien hoe ze bewijs verzamelen, hoe ze het analyseren en vervolgens bij een dader komen, meestal dan. Hierdoor wilde ik een carrièreswitch maken, alleen heb ik dat nooit gedaan.

❤ 4: Las Vegas

Een serie over het wel en wee in Las Vegas in een casino. Een leuke serie welke ik altijd samen met mijn vriend keek. Na twee seizoenen gingen twee van de hoofdrolspelers weg en werd de serie naar mijn mening minder leuk. Helaas zijn ze na vier seizoenen gestopt… en hoe! In het laatste shot van de laatste aflevering van het laatste seizoen wordt er een pistool afgevuurd…. En het is dus niet duidelijk wie of wat geraakt is… mega balen dus! Oh ja, onze dochter is vernoemd naar een van de karakters uit deze serie.

Ik ben benieuwd naar de lijstjes van andere! Vind je het leuk om meer van mij te lezen? Ga dan naar Kim’s Blogs!

Liefs,
Kim

[divider]

Van CSI en Las Vegas heb keek ik vroeger vaker afleveringen als deze toevallig op televisie waren. Zoveel series als nu hadden we nog niet, dus dit was enorm leuk om te zien. Ik vind het nog steeds leuk, maar er zijn teveel andere series die mijn aandacht trekken en die ik net iets leuker vind! 😉 Bones ken ik wel van zien, maar ik heb het nooit echt gevolgd. Aangezien het laatste seizoen nu loopt, kan ik deze wel een keer bingen

En ja… Wie is de Mol… Echt een programma waarvan ik me altijd voorneem om het te gaan volgen. Er zijn zoveel mensen enthousiast over dit spelprogramma. De volgende keer toch maar eens proberen! Hawaï 5-o heb ik echt nog nooit gezien, maar ik hoor er altijd goede dingen over. Wie weet kijk ik deze ooit nog!

Welke van deze 5 favoriete tv-series trekt jou het meest?

Liefs,
Simone

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }