De 5 favoriete tv-series van Lisette van ‘Liz Love Life’

favoriete tv-series
Via Shutterstock

Alweer het 7e deel van Blogger Favorites. Dat gaat lekker! Deze week deelt Lisette van ‘Liz Love Life’ haar 5 favoriete tv-series met ons. Dit keer zou ik het lijstje zelf geschreven kunnen hebben! Deze 5 favoriete tv-series passen precies in mijn straatje!

Blogger Favorites #7

Mocht jij mee willen doen, schroom dan niet om contact op te nemen! De artikelen worden altijd met een verwijzing naar je eigen blog geplaatst.

Heb je een ander leuk idee voor ‘Blogger Favorites’? ( Favoriete boeken, favoriete reislanden of iets dergelijks), neem dan zeker ook even contact op en wie weet, start ik de volgende keer een rubriek met jouw idee!

Over naar de 5 favoriete tv-series van Lisette van ‘Liz Love Life‘!

[divider]

favoriete tv-series

❤ 1: the Walking Dead

Spannend! Maar net niet TE spannend… (Als in: ik ga soms even op mijn telefoon kijken als het mij teveel wordt.) Super goede serie waarin je ziet hoe mensen moeten overleven, nadat er een zombie Apocalyps uitbreekt. En nee, het is niet zo neurderig als “zombie” klinkt. Ik ben ook om! Je leeft echt mee met de hoofdrolspelers en dat is dan ook het enige nadeel aan TWD. Niemand is veilig, dus ook je favoriete persoon kan worden verslonden door een vleesetende zombie.

❤ 2: the Vampire Diaries

Mooie mannen, spannende twists, heksen, alles is mogelijk in deze serie. En dan wel op een geloofwaardige manier. De Salvatore broers, inclusief hun mannelijke vrienden zijn ook totaal niet onaardig om naar te kijken. Het laatste seizoen is helaas bijna klaar, maar echt de moeite waard om hier voor te gaan zitten!

❤ 3: Orange is the New Black

Fantastisch. Toen ik hier aan begon was ik ziek thuis. Nou, dat kwam goed uit, dan kun je namelijk vrolijk alle afleveringen achter elkaar kijken. De juiste hoeveelheid sarcasme, gecombineerd met een verhaal waarin Piper in de vrouwengevangenis beland, ondanks dat ze eigenlijk een heel “normaal” persoon is. Toch verandert de harde wereld haar. Zowel positief als negatief en daarom is de serie boeiend om te blijven kijken!

❤ 4: Orphan Black

De serie werd mij aangeraden omdat Michiel Huisman er in zit, haha. Goede reden om te gaan kijken toch? Maar het is ook echt een goede serie over klonen. De hoofdrolspeler Sarah heeft wel 6, of misschien wel meer personages, die ze speelt. ZO goed! Soms is ze de ene maar doet ze zich voor als de ander en zelfs dat zie je. Zeker gaan kijken!

❤ 5: Grey’s Anatomy

Tja. 10 jaar ofzo leef ik al met deze persomages mee. Alhoewel niet iedereen van de originele cast er nog is. Toch weten ze elke keer de ziekenhuis drama’s op de juiste manier te combineren met de persoonlijke drama’s, waardoor het een heerlijke serie blijft om te volgen. Soms wordt het even wat “te” zeurderig. Alleen niet lang genoeg om ervoor te zorgen dat je de volgende aflevering niet meer aan zet. Doen ze goed dus.

[divider]

Dit is niet de eerste keer dat bovenstaande series in Blogger Favorites voorbij komen. Ik heb ze zelf allemaal al gezien. Alleen moet ik van Grey’s Anatomy nog enkele seizoenen. Ik ben ergens in seizoen 10 blijven steken. Afgelopen week wilde ik verder gaan, maar helaas staan ze ineens niet meer op Ziggo XL. Bummer. Toch maar eens een andere manier vinden dan…

 The Walking Dead staat bij mij niet op één, maar het is absoluut één van mijn favorieten. Ik vind het moeilijk om mijn favorieten onder te verdelen, maar tot nu toe denk ik dat the Vampire Diaries zeker wel op een eerste plaatst staat voor mij. Bij deze serie kon ik nooit wachten, zodra er een nieuwe aflevering uit was. Orphan Black en Orange is the New Black heb ik beide een flink stuk kunnen bingewatchen. Nu is het afwachten op nieuwe seizoenen. Voor Orphan Black is dat er helaas nog maar één….

Welke van deze 5 favoriete tv-series heb jij al gezien of wil je nog gaan kijken?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }