Filmtips #1 | Focus, Run All Night & The Boy Next Door

Posted 19/05/2015 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Films / 3 Comments

Hello again!

Een nieuwe categorie: Filmtips! Want wie houdt er nu niet van films kijken? Vanaf nu kunnen jullie dus vaker filmtips verwachten. Ik heb er de afgelopen tijd wel een aantal gezien. Al moet ik bekennen dat ik zo 1,2,3 niet meer weet welke dat waren. Shame on me!!! Vanaf nu ga ik dat natuurlijk allemaal netjes bijhouden voor jullie. De 3 meest recente deel ik vandaag al. Kijken jullie mee?

Filmtips
All posters are licensed under Fair use via Wikipedia

Focus
Cast: Will Smith, Margot Robbie & Rodrigo Santoro
Genre: Romantische actiefilm
Duur: 104 minuten

Smith speelt een ‘con man’. Een ervaren oplichter die steelt van de rijken. Op een dag ontmoet hij ‘Jess’ (Margot Robbie). Nadat ze een gezellige kennismakingsavond achter de rug hebben, vraagt Jess of ze voor Nicky (Smith) mag werken. Ze wordt aangenomen als stagiaire en Nicky leert haar de kneepjes van het vak. Daarna verbreekt hij plots het contact. Waarom? Waarschijnlijk doordat zijn vader hem vertelde dat liefde en ‘con man’ zijn, niet samen gaan. Een aantal jaren later komen ze elkaar toevallig tegen, terwijl Nicky bezig is met een grote klus. Vanaf dan zit het verhaal vol verrassingen. Daarover zal ik niet teveel vertellen. Daar zul je echt voor moeten kijken. Moraal van het verhaal? ‘Never con a con man’!

Trailer:

Run all Night

Cast: Liam Neeson, Ed Harris en Joel Kinnaman
Genre: Actie, Misdaad
Duur: 114 minuten

Het is alweer een aantal weken geleden dat ik deze film in de bioscoop gezien heb. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Liam Neeson een geweldige acteur vind. Ik vond het weer een topfilm. Zoals we van Neeson gewend zijn. Al moet ik zeggen dat ik deze wel weer een beetje Taken-achtig vond. Niet dat dat erg is, want het zijn 3 steengoede films. Liam speelt het personage van ‘Jimmy Conlon’, een gangster die bevriend is met maffiabaas ‘Shawn Maguire’ (Ed Harris). Liam heeft zijn eigen familie in tijden niet gezien. Zij vergeven hem niet voor zijn misdaden uit het verleden. Hij ziet Shawn’s familie als zijn eigen. De twee beloven elkaar het volgende: ‘When we cross that line, we’re crossing it together’. Door onvoorziene omstandigheden moet Jimmy ineens kiezen tussen zijn echte familie en zijn maffia-familie. Welke van de 2 zal hij kiezen?

Trailer:

The Boy Next Door

Cast: Jennifer Lopez, Ryan Guzman en Kristin Chenoweth.
Genre: Thriller
Duur: 91 minuten

Een spannende actiethriller waarin ‘Claire’ (Jennifer Lopez) verliefd wordt op de knappe en veel jongere buurjongen ‘Noah’ (Ryan Guzman). Deze is ook nog eens goed bevriend met haar zoon. Nadat ze samen in bed beland zijn, realiseert ze zich dat dit eigenlijk niet door de beugel kan. Ze laat Noah weten dat het een vergissing was en dat dit niet zo verder kan. Dit neemt hij niet zo goed op. Vanaf dag 1 is hij totaal geobsedeerd door haar. Claire’s beslissing valt dan ook helemaal niet goed. En zo ontstaan er problemen…

Trailer:

Mocht je de films ook gaan kijken, laat me dan weten wat je er van vond! Veel kijkplezier!

Liefs,

Simone

3 responses to “Filmtips #1 | Focus, Run All Night & The Boy Next Door

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.