Gratis printbare boekenleggers voor elke boekenfan!

Op het wereldwijde web kom je vaak de leukste freebies tegen. Zo ook deze gratis printbare boekenleggers. Voor mij is het echt een uitkomst, want ik vergeet altijd op welke bladzijde ik ben gebleven. De meeste boekenleggers kun je kant en klaar uitprinten, maar voor de creatievelingen onder ons zijn er ook boekenleggers die je eerst zelf kunt inkleuren. Ik verzamelde er een paar!

Books with bookmarks via Africa Studio
Black & White Bookmarks van Jessica Marie Design
IMG_3276

Deze zwart-wit boekenleggers zijn eenvoudig, maar wel erg leuk. Je kunt ze plastificeren, zodat ze niet snel stuk gaan. Op de foto hierboven zie je ook super schattige paperclips. Daarmee zou je de boekenlegger ook vast kunnen maken. Ik ben normaal gesproken geen fan van dierenprinten, maar bij deze boekenlegger vind ik het dan wel weer wat hebben. Ik kan niet zeggen welke ik de leukste vind. Ik vind ze gewoon alle drie erg mooi.

Printable Bookmarks van I should be mopping the floor
bookmarks_preview

Deze boekenleggers zijn een stuk vrolijker dan de voorgaande. Dus ben je niet zo’n zwart-wit type, maar breng je liever wat kleur in je leven? Dan kun je beter voor deze boekenleggers gaan. Ik vind de quote ‘I like big books and I cannot lie’ erg leuk bedacht. Als ik moet kiezen zou ik ook voor die gaan. De middelste vind ik zelf het minst mooi van de drie.

Feather Quote Bookmarks van Botanical Paperworks
FeatherQuoteBookmarks2

Deze vind ik echt prachtig! Ze hebben geen standaard rechthoekige vorm, maar de vorm van een veer. Op de veren zelf staan drie prachtige quotes. Het zijn geen boek gerelateerde quotes, maar wel inspirerende vind ik zelf. ‘If you can dream it, you can do it!’ vind ik de mooiste van deze drie. Ook meteen een kleurtje die goed bij mijn blog design past.

Printable Coloring Page Bookmarks van By Dawn Nicole
Gratis printbare boekenleggers

Dit is een voorbeeld van een boekenlegger die je zelf kunt inkleuren. Je maakt deze zo kleurrijk als je zelf wilt. Ik moet zeggen dat ik de kleuren op de foto hierboven erg mooi vind. Als je doorklikt vind je nog twee andere boekenleggers die je kunt inkleuren. Ben je meteen weer even een uurtje zoet.

Printable Reading Bookmarks van Blooming Homestead
Gratis printbare boekenleggers

Ze zeggen altijd dat je het beste voor het laatst moet bewaren. Dus dat doe ik nu ook. Ik vind deze echt het mooiste van ze allemaal. Nou ja, van diegene die ik in dit artikel gedeeld heb dan! De kleuren ogen erg rustig en de quotes zijn perfect voor de boekenfans onder ons. Als ik één van de vier zou moeten kiezen, dan ga ik voor de eerste. Maar gelukkig hoeft dat niet, want je kunt ze allemaal zo vaak printen als je maar wilt.

Door op de titels van de websites of op de afbeelding te klikken, kom je direct op de pagina uit waar je de boekenleggers kunt downloaden. Mocht je tijd over hebben, snuffel dan zeker even rond op de websites. Ze maken echt de meest prachtige dingen.

Welke gratis printbare boekenleggers vinden jullie het mooist?

gratis printbare boekenleggers

11 Reacties

 1. leentje
  08/03/2022 / 22:19

  ik zou graag willen weten hoe te printen. als ik op gratis printbare boekenleggers klik doet ie het helaas niet, terwijl ik ze zo leuk vind en zou kunnen gebruiken in mijn bulletjournal. hoop dat u mij uitleg kunt geven hoe en of waar ik ze nog kan printen. dank u wel

  • 09/03/2022 / 06:20

   Hi Leentje, als je op de mintgroene titels klikt, ga je naar de website van de maker van de boekenleggers. Daar staan ze met meer uitleg om te printen. Ik hoop dat het zo lukt. Anders hoor ik het graag! 🙂

 2. leentje
  08/03/2022 / 22:18

  ik aou graag willen weten hoe te printen. als ik op gratis printbare boekenleggers klik doet ie het helaas niet, terwijl ik ze zo leuk vind en zou kunnen gebruiken in mijn bullet journal. hoop dat u mij uitleg kunt geven hoe en of waar ik ze nog kan printen. dank u wel

 3. 02/08/2015 / 17:24

  Wat een mooie boekenleggers heb je gevonden. Ik vind de veer en de laatste het mooist!
  Ik gebruik meestal een ansichtkaart als boekenlegger 😉

  • Simscupoftea
   Auteur
   02/08/2015 / 17:43

   Oh ja dat kan natuurlijk ook! Ik laat deze straks door iemand printen en plastificeren! Superleuk!

  • Simscupoftea
   Auteur
   02/08/2015 / 17:41

   Dan gewoon allemaal printen. Je kunt er nooit genoeg hebben, haha!

 4. 02/08/2015 / 10:32

  Oh, wauw, die feather-vormige vind ik echt prachtig!
  De laatste die je laat zien vind ik ook wel heel erg leuk. 🙂
  Fijne zondag!

  • Simscupoftea
   Auteur
   02/08/2015 / 11:14

   Yes, die vind ik ook beide het mooist. Dank je wel meis, ik wens jou ook een hele fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }