Gratis printbare boekenleggers

Posted 25/12/2016 by Sim's Cup Of Tea in Boeken, Entertainment, Lifestyle / 8 Comments

Gratis printbare boekenleggers
Via Shutterstock

Op het wereldwijde web kom je vaak de leukste freebies tegen. Zo ook deze printbare boekenleggers. Voor mij is het echt een uitkomst, want ik vergeet altijd op welke bladzijde ik ben gebleven. De meeste boekenleggers kun je kant en klaar uitprinten, maar voor de creatievelingen onder ons zijn er ook boekenleggers die je eerst zelf kunt inkleuren. Ik verzamelde er een paar!

Black & White Bookmarks van Jessica Marie Design

IMG_3276

Deze zwart-wit boekenleggers zijn eenvoudig, maar wel erg leuk. Je kunt ze plastificeren, zodat ze niet snel stuk gaan. Op de foto hierboven zie je ook super schattige paperclips. Daarmee zou je de boekenlegger ook vast kunnen maken. Ik ben normaal gesproken geen fan van dierenprinten, maar bij deze boekenlegger vind ik het dan wel weer wat hebben. Ik kan niet zeggen welke ik de leukste vind. Ik vind ze gewoon alle drie erg mooi.

Printable Bookmarks van I should be mopping the floor

bookmarks_preview

Deze boekenleggers zijn een stuk vrolijker dan de voorgaande. Dus ben je niet zo’n zwart-wit type, maar breng je liever wat kleur in je leven? Dan kun je beter voor deze boekenleggers gaan. Ik vind de quote ‘I like big books and I cannot lie’ erg leuk bedacht. Als ik moet kiezen zou ik ook voor die gaan. De middelste vind ik zelf het minst mooi van de drie.

Feather Quote Bookmarks van Botanical Paperworks

FeatherQuoteBookmarks2

Deze vind ik echt prachtig! Ze hebben geen standaard rechthoekige vorm, maar de vorm van een veer. Op de veren zelf staan drie prachtige quotes. Het zijn geen boek gerelateerde quotes, maar wel inspirerende vind ik zelf. ‘If you can dream it, you can do it!’ vind ik de mooiste van deze drie. Ook meteen een kleurtje die goed bij mijn blog design past.

Printable Coloring Page Bookmarks van By Dawn Nicole

Free-Printable-Coloring-Page-Bookmarks-1

Dit is een voorbeeld van een boekenlegger die je zelf kunt inkleuren. Je maakt deze zo kleurrijk als je zelf wilt. Ik moet zeggen dat ik de kleuren op de foto hierboven erg mooi vind. Als je doorklikt vind je nog twee andere boekenleggers die je kunt inkleuren. Ben je meteen weer even een uurtje zoet.

Printable Reading Bookmarks van Blooming Homestead

Printable-Booksmarks-free-printable-by-Blooming-Homestead

Ze zeggen altijd dat je het beste voor het laatst moet bewaren. Dus dat doe ik nu ook. Ik vind deze echt het mooiste van ze allemaal. Nou ja, van diegene die ik in dit artikel gedeeld heb dan! De kleuren ogen erg rustig en de quotes zijn perfect voor de boekenfans onder ons. Als ik één van de vier zou moeten kiezen, dan ga ik voor de eerste. Maar gelukkig hoeft dat niet, want je kunt ze allemaal zo vaak printen als je maar wilt.

Door op de titels van de websites of op de afbeelding te klikken, kom je direct op de pagina uit waar je de boekenleggers kunt downloaden. Mocht je tijd over hebben, snuffel dan zeker even rond op de websites. Ze maken echt de meest prachtige dingen. Als ik dit zo zie, dan zou ik graag leren hoe ik zelf van deze mooie dingen maak. En ja, dat zeg ik vaak, dus het wordt toch langzaam tijd om Photoshop aan te schaffen! 😉

Welke boekenleggers vinden jullie het mooist?

Liefs,
Simone

8 responses to “Gratis printbare boekenleggers

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.