It ends with us – Colleen Hoover ( Nooit Meer)

In april las ik it ends with us – Colleen Hoover. De nederlandse vertaling is: ‘Nooit meer.’ Het was het eerste Colleen hoover boek dat ik ooit las. En ik kan je nu alvast verklappen dat dit smaakt naar meer!

It ends with us - Colleen hoover

Dit boek heb ik gratis ontvangen van Zomer & Keuning in ruil voor een eerlijke recensie. Dit heeft geen invloed op mijn mening over de inhoud van het boek.

It ends with us – Colleen Hoover ( Nooit Meer)It ends with us by Colleen Hoover
Ook verschenen van deze auteur: Uitzonderlijk
Gepubliceerd door Zomer & Keuning op 2 augustus 2016
Pagina's: 400
Uitgever: Zomer & Keuning
Bol.com | Goodreads
five-stars

'Nooit meer' van Colleen Hoover vertelt het aangrijpende verhaal van Lily, die verliefd wordt op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het eropaan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden. Colleen Hoover schreef met 'Nooit meer' een persoonlijk emotioneel verhaal met universele zeggingskracht.

It ends with us – Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover is één van de New York Times bestselling auteur van deze tijd. Ondertussen heeft ze 14 romans en 4 novelles op haar naam staan. Haar eerste debuutroman verscheen in 2012 en kwam op #5 binnen in de New York Times Bestseller List. Alle daaropvolgende romans zijn ook op de lijst terechtgekomen.

It ends with us

Om het even op zijn Engels uit te drukken: This book has given me ALL the feels. Ik was verbaasd, boos, geschrokken, verdrietig… Maar het was zo ontzettend mooi om te lezen. het hoofdpersonage Lily is een fantastische vrouw en ik had binnen no time een band met haar. Op veel vlakken kon ik mezelf wel met haar vergelijken.  Maar gelukkig hoefde ik niet mee te maken wat zijn allemaal meegemaakt heeft…

Lily Bloom is een personage dat best veel meegemaakt heeft. Ondanks deze tegenslagen in haar leven probeert ze er toch het beste van te maken. Ze verhuist naar Boston met de intentie om daar haar eigen bloemenwinkel te openen. Al snel leert ze Alyssa kennen. Ze worden niet alleen collega’s, maar ook vriendinnen.

Daarnaast leert Lucy de knappe chirurg Ryle kennen. Ze is op slag verliefd en krijgt hem niet meer uit haar hoofd. Al snel blijkt dat ze beide andere intenties hebben, maar toch blijft hij telkens in haar leven opduiken…

De relatie met Ryle laar haar terugdenken aan haar jeugdvriendje Atlas. Hierdoor pakt Lily voor het eerst haar oude dagboeken uit de kast, die haar mee terugnemen naar een pijnlijke periode in haar leven. Deze stukken worden ook in dagboekvorm verteld, waardoor wij als lezers alles zeer gedetailleerd beleven en een zeer hechte band met Lily opbouwen.

Mijn mening

Als je nog nooit een boek van Colleen Hoover gelezen hebt, zeg ik DOEN! Ondanks dat dit mijn eerste Hoover was, ben ik verkocht! 5 freaking stars!!

Update 25 januari: Er komt een film van dit boek. Wauw. Zo ontzettend gaaf! Kan niet wachten op de trailer en cast!

five-stars

2 Reacties

  1. 25/05/2018 / 22:03

    Ooooh wat een heerlijke recensie van een perfect boek! Zo bizar hé wat dit verhaal doet. Ik hou van Colleen en van dit boek!

    • 25/05/2018 / 22:12

      Echt onbeschrijflijk mooi inderdaad! Ik vind dit echt zo waanzinnig goed geschreven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }