6x de leukste items voor de echte boekenliefhebber!

huisdecoratie voor een boekenliefhebberA room should never allow the eye to settle in one place. It should smile at you and create fantasy.”

Zelf ben ik niet zo een held met het uitzoeken van de juiste decoratie voor in huis. Maar toen ik deze spullen tegenkwam, kon ik het niet laten om dit met jullie te delen. We houden van boeken en om ervoor te zorgen dat dit ook duidelijk zichtbaar is in je huis (behalve die grote stapels boeken!), deel ik vandaag 6x de leukste items voor de echte boekenliefhebber met jullie !

1. Servies

Wie heeft er nu geen servies nodig in huis? Ik vind het meeste servies maar ‘gewoon’ en dan maakt het verder ook niet uit waar je voor kiest. Dit servies daarentegen, wauw! Deze zou ik wel graag willen. Hoe leuk zijn de kopjes en borden in de vorm van boeken? Dat is toch prachtig om dit op tafel te zetten?

Servies

2. Kaarsen

Dan denk je dat een kaars zomaar een kaars is? Think again! Deze kaars kun je niet alleen gebruiken om wat licht in huis te brengen, maar hij zorgt ook voor een heerlijk geurtje. Wanneer je deze kaars aanmaakt, krijg je de geur van boeken! Grizzly heeft deze uitvinding bedacht, omdat ze het belangrijk vinden dat mensen nog weten hoe een echt boek ruikt. Met de technologie van tegenwoordig, wordt er steeds meer gebruik gemaakt van e-readers en tablets. Dus als je niet meer weet hoe een echt boek ruikt, is deze kaars een deel van de oplossing. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker een echt boek lezen.

Kaarsen

3. Vaas

Je wilt wel een leuke plant in huis, maar je vindt maar geen gepaste vaas. Ik heb de oplossing! Deze vazen kwam ik tegen en ook al heb ik zelf geen bloemen of planten in huis, als dat wel het geval zou zijn, zou ik voor deze vazen gaan! Je kunt ze natuurlijk ook gewoon als boekensteun gebruiken.

Vaaas

4. iPhone laadstation

Ik laad mijn iPhone eigenlijk gewoon altijd via de kabel in het stopcontact. Maar wanneer ik dit laadstation zie, wil ik deze meteen hebben! Het is ook zo zonde dat je zo een mooie iPhone niet tentoonstelt, toch? 😉

iPhone Laadstation

5. Boekenplank

Niet zomaar een boekenplank, maar een boekenplank die je in bad kunt gebruiken. Of ja, niet echt in het bad, maar eerder op het bad. Zodat je boek lekker droog blijft en je toch kunt genieten van rustig lezen. De ideale oplossing.

Boekenplank

6. Kussensloop

Een mooie kussensloop kan echt wel het verschil maken. Of het nu een kussensloop voor je bed of voor op je bank is, het is wel belangrijk. Ik ging dus op zoek naar kussenslopen. Boeken als onderwerp en ik liet Google zijn werk doen. Nou, dankjewel Google. Ik kreeg zo ontzettend veel resultaten! Ik kan nog steeds niet kiezen dus ik zet hier alvast eentje en dan mogen jullie zelf verder klikken en jullie favoriet uitzoeken!

Kussensloop

Ik zou ze direct allemaal willen hebben, dus je kunt dit eigenlijk ook een wish list noemen! Het is onvoorstelbaar hoeveel huisdecoratie spullen je kunt vinden, die gebaseerd zijn op boeken. Dit zijn dan nog de algemene dingen, maar je hebt er ook die specifiek op jouw favoriete boek afgestemd zijn! Ik denk dat ik me daar ook eens in ga verdiepen, ik verwacht dat ik leuke dingen tegen kom.

Welk item zou jij niet in je huis willen missen?

Liefs,
Tasja

Follow

3 Reacties

  1. 12/06/2016 / 13:35

    Wat een mooi servies! Die zou ik zeker wel in huis willen hebben!

  2. 12/06/2016 / 12:19

    Wat een leuke dingen! Ik vind die boekenplank echt geniaal! -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }