8x waarom je de Netflix serie Jessica Jones zeker moet bingewatchen!

Jessica Jones“Sorry, I wasn’t ignoring you. I was just watching 7 seasons and 54 episodes of this new show I found”

Toen ik hoorde dat Jessica Jones op Netflix uitgezonden zou gaan worden, zette ik deze direct op mijn to-watch-list. Om één of andere reden trekken de Marvel series me enorm aan. En ik ben geen comic book fan, dus ik had nog niet eerder van deze superhelden gehoord. Maar door het kijken van Daredevil, wist ik dat ik deze leuk zou vinden. En wel om deze redenen!

De badass vrouwelijke personages
In deze serie zitten meerdere sterke vrouwelijke personages. Niet alleen Jessica Jones weet hoe ze dingen moet aanpakken, maar haar beste vriendin weet ook van wanten!

Luke Cage
Voor vele vrouwen een lust voor het oog, De onverwoestbare Luke Cage! Diegene die van stripboeken houdt, weet vast al wie hij is en wat hij kan. Zijn huis is ondoordringbaar en daardoor zul je hem niet zo snel klein krijgen!

Killgrave
De badass van het verhaal. Alhoewel je hem haat door  de dingen die hij doet, weet je ergens toch weer dat greintje sympathie op te brengen. En zeg nu zelf, stiekem is
hij best geniaal, toch?

Life Lessons
Alhoewel het een superheldenserie is, komen er toch genoeg dagelijkse problemen aan bod. Een verslaafde buurman, scheidingen, relaties die op de klippen lopen en vriendschappen die niet meer zijn wat ze ooit waren. The daily struggles of life dus.

Cross-overs
In de serie zie je een personage uit Dare Devil en zelfs een personage uit een toekomstige Netflix serie. Er is erg goed over nagedacht en de series lopen mooi in elkaar over. Top gedaan dus!

Jessica Jones
Als je haar zo ziet, zou je nooit denken dat ze een superheld is. Geen gekke kostuums en verhalen over hoe ze een superheld geworden is. Op het moment dat we Jessica Jones leren kennen lijst ze aan PTSD en wilt ze eigenlijk niets meer te maken hebben met dit leven…

De cast
In één woord: Geweldig! Wat een top combinatie en een acteertalent. Ze hebben de juiste personages bij elkaar gezet om dit tot een mooi geheel te vormen.

De verhaallijnen
We leven niet alleen mee met het hoofdpersonage Jessica Jones, maar ook met verscheidene andere verhaallijnen. Hierdoor blijft het verhaal spannend en divers en wordt het zeker niet saai!

Jessica Jones Trailer

Nog niet overtuigd? Bekijk de trailer dan maar eens!

Op het moment is het niet duidelijk of er wel een tweede seizoen van deze geweldige serie zal verschijnen. Ik zou het erg jammer vinden, want ik vond het eerste seizoen steengoed. Maar soms moet je gewoon stoppen op het hoogtepunt!

Heb jij Jessica Jones al gekeken?

Liefs,
Simone

Follow

Delen:

6 Reacties

 1. 11/02/2016 / 19:15

  Ben momenteel bij aflevering 9. Ik vind de serie zo ontzettend tof! Straks ga ik weer twee afleveringen kijken, hihi. Ik hoop ook echt dat er een tweede seizoen komt…

 2. 11/02/2016 / 08:57

  Deze serie lijkt mij zo ontzettend gaaf! Ik heb alleen nog heel veel andere series te kijken, haha! Maar misschien dat ik hier toch maar alvast aan begin. ^^

 3. 11/02/2016 / 08:27

  Nou heb ik op zich helemaal niks met Marvel etc, maar deze gaat toch op mijn lijstje. 😉

 4. Tasja
  11/02/2016 / 07:08

  Ik was begonnen en zit nu aan afl 5! Hij is erg goed dus ik kijk gezellig verder! :-)) Echt wel een aanrader!

 5. 11/02/2016 / 06:19

  Ik heb hem nog niet gezien maar deze staat nog wel op mijn lijstje :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }