Leuke iPhone games om te spelen!

Als ik even een momentje voor mezelf heb, vind ik het altijd leuk om even zonder al teveel nadenken een spelletje te spelen op mijn iPhone of iPad. Sommige spellen heb ik al jaren op mijn toestel staan. Als ik ze een paar weken gespeeld heb, ben ik het weer even beu en wissel ik weer af. Een tijdje later vind ik ze dan wel weer leuk en ga ik weer verder waar ik gebleven was. Ook probeer ik regelmatig nieuwe spellen uit. Deze leuke iPhone games staan momenteel op mijn toestel.

Leuke iPhone games
Sims on iPhone via Shutterstock by Teerawit Chankowet
Gardenscapes

Gardenscapes is een match-3 en design game in één. Door het behalen van levels verdien je sterren waarmee je je tuin kunt renoveren en decoreren. Ondertussen ben ik bijna in level 4000, dus mijn tuin is ondertussen al aardig groot. Wat het spel leuk houdt, zijn de evenementen waarmee je extra boosters en munten kunt verdienen. Tijdens speciale evenementen kun je ook speciale deco voor je tuin ontgrendelen. Ook gaat het spel mee met de seizoenen en feestdagen etc. Zo kun je je tuin met Kerst omtoveren tot een prachtig Kerstparadijs en tijdens Halloween kun je lekker griezelen tussen de pompoenen.

Homescapes

Eigenlijk hetzelfde als Homescapes, alleen bouw je hier geen tuin, maar een mansion. Daarnaast zijn de regels van de match-3 game hier ietsje anders en zijn de graphics ook aangepast. Als mijn levens bij Gardenscapes op zijn, switch ik dus wel eens naar Homescapes. Als je bepaalde items van evenementen wilt winnen, kun je je wel het beste op 1 game focussen.

Leuke iPhone games
Homescapes on iPhone by Tada Images
the Sims Freeplay

Ik denk dat the Sims weinig uitleg nodig heeft, dat kent iedereen wel. Een spel dat ik al jaren speel, maar waar ik ook vaak maandenlang niet naar omkijk. Je kunt het spel op verschillende manieren spelen. Focus je op evenementen voor het ontgrendelen van nieuwe items of laat je sims zichzelf ontwikkelen. Veel spelen het spel ook alleen om huizen te kunnen ontwerpen en in te richten. Het internet staat er vol mee. Zelf ben ik niet heel creatief met bouwen, dus ik focus me meestal op de evenementen of opdrachten binnen het spel.

Roblox

Een spel dat ik geinstalleerd heb en waar ik even rondgekeken heb, maar wat ik nog niet heel veel gespeeld heb. Ik weet dat de kids van tegenwoordig er helemaal gek op zijn en regelmatig hun ouders lief aankijken, zodat ze Robux kopen kunnen, waarmee ze weer in-game aankopen kunnen doen. Het is eigenlijk niet één spel, maar een verzameling van heel veel spellen, gemaakt door gebruikers. Ik houd zelf al van jongs af aan van gamen, dus mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik ben benieuwd!

Welke iPhone games om te spelen raad jij me nog aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }