Winactie Liefdestips aan mezelf – Het dagboek van Olivia Jacobs!

Posted 10/12/2017 by Sim's Cup Of Tea in Boeken, Entertainment / 1 Comment

Liefdestips aan mezelf - Het dagboek van Olvia Jacobs

‘Liefdestips aan mezelf is het young adult-antwoord op Bridget Jones. Zo herkenbaar omdat je al je eigen liefdesfouten en -onzekerheden erin herkent. Een fantastisch boek met onverwachte diepgang!’ – Jill Waas

Sylvia Driessche

Liefdestips aan mezelf is de nieuwe, hilarische YA-roman van bekende Vlaamse succesauteur Sylvia Driessche.

Sylvia Van Driessche (1976) is journaliste en schrijfster. Ze was vijf jaar lang hoofdredactrice van het jongerenblad Joepie. In 2013 debuteerde ze succesvol met het jeugdboek Tussen de sterren, waarna ze nog drie boeken in dezelfde bestsellerserie schreef. Bij het grote publiek is ze voornamelijk bekend als jurylid in Idool 2011. Ze is getrouwd met comedy- en televisiemaker Jelle De Beule, met wie ze drie kinderen heeft.

Liefdestips aan mezelf – Het dagboek van Olivia
Winactie Liefdestips aan mezelf – Het dagboek van Olivia Jacobs!Liefdestips aan mezelf - Het dagboek van Olivia Jacobs by Sylvia van Driessche
Gepubliceerd door Moon op 6 oktober 2017
Genres: Young Adult
Pagina's: 304
Uitgever: Moon
Bol.com | Goodreads

Noodgedwongen verhuist Olivia naar de villa van haar vader (bekende tv-presentator), stiefmoeder en stiefzus, maar ze moet niks van haar nieuwe stijve familieleden weten. Met haar BFF Billie doet ze er alles aan om in de buurt van haar grote liefde Max te komen, maar ze belandt van de ene blunder in de andere. Dan besluit Olivia dat ze wil leren hoe de liefde werkt en schrijft al haar liefdestips in haar dagboek, tot ze iemand tegenkomt die niet in al die liefdestips gelooft.

Lees het eerste hoofdstuk van Liefdestips aan mezelf

Speciaal voor jullie heb ik een hele toffe sneak peek. Via deze link kunnen jullie het eerste hoofdstuk van Liefdestips aan mezelf – Het dagboek van Olivia Jacobs lezen. Bevalt het? Doe dan zeker mee met deze toffe winactie.

Win Liefdestips aan mezelf – Het dagboek van Olivia Jacobs van Sylvia Driessche!

In samenwerking met Uitgeverij Moon mag ik één van jullie blij maken met een exemplaar van Liefdestips aan mezelf – Het dagboek van Olivia Jacobs. Hoe leuk is dat!

Dus ben jij dol op Young Adult en kun je wel wat nieuw leesvoer voor in de kerstvakantie gebruiken? Dan is dit je kans!

Wat mag je hier voor doen?

Bovenstaande stappen zijn niet verplicht om mee te mogen doen aan de winactie. Het is wel handig om een reactie op Facebook achter te laten, zodat ik je ook kan taggen als je gewonnen hebt. Uiteraard mag je ook iemand anders taggen om hem of haar te verrassen! Altijd leuk, toch? De winactie sluit op zondagavond 17 december om 23:59. Daarna zal ik zo snel mogelijk een winna(a)r(es) aanwijzen.

Succes allemaal!

Wil jij liefdestips aan mezelf – Het dagboek van Olivia Jacobs graag lezen?

Liefs,
Simone

One response to “Winactie Liefdestips aan mezelf – Het dagboek van Olivia Jacobs!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.