Deze meest gehate tv-personages zijn stiekem helemaal geweldig!

Posted 23/01/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 11 Comments

meest gehate tv-personagesVillains maken een groot deel uit van onze favoriete series. En alhoewel we ze vaak haten om hoe ze zijn en de kwaadaardige plannen die ze uitvoeren, kunnen we uiteindelijk ook sympathie voor ze opbrengen. Deze meest gehate tv-personages zijn stiekem helemaal geweldig!

Ik heb gekozen voor 7 van mijn favoriete meest gehate tv-personages uit series die ik zelf volg of gevolgd heb. Dit zijn voor mij absoluut 7 toppers van schurken!

Enzo – The Vampire Diaries

Alhoewel hij eigenlijk Lorenzo heet, wordt hij in de serie continu Enzo genoemd. Hij is haatdragend, gevaarlijk, bloedlustig, charmant en heeft ontzettend droge humor, dat gepaard gaat met veel sarcasme. Buiten dat is het ook een genot om naar te kijken.

“Lorenzo. But my friends call me Enzo. Ah, kidding. I don’t have any friends.”

Wilson Fisk – Daredevil

Hij is gevaarlijk, roekeloos en angstaanjagend. Maar tegelijkertijd erg kwetsbaar en gaat door het vuur voor de mensen waar hij van houdt. Dit gaat dan voornamelijk om zijn moeder en vriendin Vanessa. In de serie zie je wat zijn achtergrond is en wat hem tot deze persoon gemaakt heeft. Stiekem kunnen we er dan wel een beetje begrip voor opbrengen. Alhoewel dit zijn daden niet goed praat!

This city doesn’t deserve a better tomorrow! It deserves to drown in its filth! It deserves people like my father! People like you!

Mona – Pretty Little Liars

Of moeten we haar Original A noemen? Mona is degene die ‘The Game’ bedacht heeft. Daarna nam Charlotte het over. Anyway, Mona is dus het geniale brein. And that’s why we love her! Ook al is ze soms een klein beetje freaky, je hebt gewoon medelijden met haar.

If I could live through Alison DiLaurentis and her nonstop torture, I can handle some radioactive texting.

Chanel Oberlin – Scream Queens

Chanel Oberlin is arrogant, recht door zee, egoïstisch en vooral heel erg gemeen. Haar opmerkingen raken je tot op het bot. Maar ze zijn wel geniaal. Ik heb echt in een deuk gelegen om haar opmerkingen. Maar een goede vriendin zal ze niet zijn.

Did I ask you to pull down my panties and blow a compliment up my butt?

Regina Mills – Once Upon A Time

The Evil Queen! Alhoewel ze door en door slecht was, zat ze vol sarcasme en humor. Ondertussen weten we dat ze een zware jeugd gehad heeft en ook een hele goede kant heeft. Kan ze het volhouden om een hero in plaats van een villain te zijn? Ik denk van wel. Alhoewel ik haar in het begin niet echt kon uitstaan, behoort ze nu absoluut tot één van mijn favoriete personages.

My happy ending looks like Snow’s head on a plate!

Theodore ‘T-Bag’ Bagwell – Prison Break

Deze man heeft gewoon geen greintje gevoel. Althans, zo wilt hij overkomen. Ook hij heeft zijn zwakke plekken. Hij is niet de slimste, maar daardoor toch wel weer heel slim. Snap je wat ik bedoel? Hij is gewoon creepy en meedogenloos. Ik hoop echt dat hij ook terugkeert in het nieuwe seizoen van Prison Break!

We really need to get started, ma’am. We wouldn’t want a pretty little thing like yourself sitting in the dark tonight, now do we?

Klaus Mikaelson – The Originals / The Vampire Diaries

And the winner is… Klaus Mikaelson! The badass onder de badasses. Seriously. Ook al is hij bruut en meedogenloos, hij heeft ook een uiterst kwetsbare kant. En kom niet aan zijn familie, want dan kun je beter zorgen dat je nooit meer in zijn buurt komt, dat overleef je niet. Zijn kwaadaardige humor en sarcasme in combinatie met het sarcasme van zijn broer Elijah. Priceless! See for yourself!

“You know, over the years, I’ve had my share of friends, enemies, lovers, losses, and triumphs. With time, they all begin to run together, but you will find the real moments are vibrant. The rest just fades away. Your pain will fade.”

Welk meest gehate tv-personage vind jij stiekem helemaal geweldig?

Liefs,
Simone

Follow

11 responses to “Deze meest gehate tv-personages zijn stiekem helemaal geweldig!

  1. Oh I love Chanel Oberlin! Haha Alleen daarvoor kijk ik de serie. Want eigenlijk ‘stelt ‘ie niet zoveel voor vind ik. Alleen nieuwsgierig wie de Red Devil is.

    Klaus werd idd geïntroduceerd als een badass. Toch grappig schrijvers personages kunnen maken en breken. Houden van en ‘Haten’..

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.