Mijn Movie Challenges 2017!

Posted 06/01/2017 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Films / 5 Comments

Movie Challenges 2017
Via Shutterstock

Ik heb mezelf voorgenomen om dit jaar meer films te kijken. Ik kijk voornamelijk series, maar ik vind films ook leuk. Toch koos ik steeds weer voor een serie en niet voor een film. Tijd om mezelf uit te dagen dus!

Hoe kan dat nu beter dan met een aantal Movie Challenges? In totaal zijn het er drie. Om hoeveel films het uiteindelijk gaat, is wel nog de vraag, want soms kan ik één film aan twee challenges toekennen.

Op mijn pagina Movie Challenges 2017 kun je zien wat de status van mijn voortgang is! Ik doe mee aan de volgende challenges:

  • Movie Challenge
  • Movie Bingo 2017
  • Blindspot Movies 2017
Movie Challenge

De Movie Challenge is eigenlijk heel algemeen. Ik wil dit jaar namelijk minimaal 30 films kijken. Als het er meer zijn, is dat uiteindelijk mooi meegenomen. Dit kan in de bioscoop of thuis zijn. Het is 4 januari en ik heb al één film gekeken. So far, so good!

Movie Bingo 2017

Ik ben echt enorm enthousiast over deze challenge. Dit is voor mij best een pittige uitdaging, maar dat is goed. Onder druk presteer ik het beste! 😉 Geintje, het is natuurlijk wel voor mijn plezier, dus als ik het niet haal, so be it!

Movie Challenges 2017

Jessica van Reviews and Roses bedacht bovenstaande Movie Bingokaart. Het is de bedoeling dat je de Bingokaart aan het einde van dit jaar helemaal afgevinkt hebt. Er staan voor mij best een aantal pittige ‘opdrachten’ bij!

Blindspot Movies 2017

Daarnaast wil k graag nog 12 Blindspot films kijken. Deze challenge is bedacht de Filmkijker. Het is de bedoeling dat je 12 films kijkt die al heel lang op je to-watch list staan. Mijn to-watch list is aardig lang, dus dat moet wel lukken. En wellicht kan ik één van deze Blindspot films ook al gebruiken voor de Movie Bingokaart. Ze tellen sowieso mee voor het totaal van 30 films in 2017.

Op mijn Movie Challenge 2017 pagina zal ik bijhouden welke films ik al gezien heb. Daarnaast zal ik ook regelmatig artikelen met  updates en recensies plaatsen. Hoe ik dit ga onderverdelen weet ik nog niet. Misschien één keer per maand. Anders per kwartaal.

Welke films kunnen jullie aanraden om toe te voegen aan mijn challenges?

Liefs,
Simone

5 responses to “Mijn Movie Challenges 2017!

  1. Ik wil ook zeker 30 films kijken en hou het bij haha. Ziet er nu op 2! Ik raad aan: The Blind Side, Swing Vote, en nog veel meer waar ik eigenlijk vrij zeker van weet dat jij ze al hebt gezien haha!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.