Update Movie Challenges: Deze films keek ik in december 2017!

Movie Challenges
Via Shutterstock

De allerlaatste Movie Challenges update van 2017! December was een enorm drukke maand, waarin ik niet heel veel tijd had om films te kijken. Toch is het me gelukt om twee hele leuke films, die ik nog nooit eerder gezien had, te kijken!

Het zijn uiteindelijk twee Kerst films geworden. Erg toepasselijk in december. En volgens mij moest ik ook nog een Kerst film voor de Movie Bingo challenge bekijken, maar dat weet ik niet helemaal zeker. We zullen het zo zien!

❤ Movie Challenges films december 2017!

Movie Challengesthe Santa Clause (1994)

Genre: Kerst / Familie
Speelduur: 97 minuten
Cast: Tim Allen  / Eric Lloyd  / Wendy Crewson / Judge Reinhold
Release datum: 11 november 1994

Scott Calvin werkt op een reclamebureau en na de scheiding deelt hij de voogdij over zijn zoontje Charlie met zijn ex-vrouw. Op een nacht valt de Kerstman van het dak en Scott voelt zich verplicht zijn rol over te nemen. Scott en zijn zoon Charlie haasten zich naar de Noordpool. Daar ontmoeten ze Bernard, de chef van de elfjes, die hen hun nieuwe verantwoordelijkheden uitlegt.

Kun je geloven dat ik deze film nog nooit gezien had? Ik zelf niet. Wat een vermaak! Ik vind Tim Allen geniaal in deze rol. En Erik Lloyd is zo enorm schattig in deze film. Ik heb echt enorm genoten. Ik heb alleen geen idee wanneer we deze film gekeken hebben, aangezien ik mijn notities met de gekeken van films van 2017 ben kwijtgeraakt. Gelukkig was het december en staat de rest al online.

Deze film keek ik samen met Mike in december 2017.

three-stars

[divider]

Movie Challengesthe Santa Clause 2 (2002)

Genre: Kerst / Familie
Speelduur: 104 minuten
Cast: Tim Allen  / Eric Lloyd  / Wendy Crewson / Judge Reinhold / Elizabeth Mitchell
Release datum: 1 november 2002

Scott Calvin is de afgelopen 8 jaar De Kerstman geweest, en zijn elfjes beschouwen hem als de beste Kersman ooit. Maar De Kerstman heeft problemen, zijn zoon is op de ‘stoute kinderen lijst’ van dit jaar beland. In een wanhoopspoging vertrekt Scott Calvin naar huis om het leven van zijn zoon te beteren. Daarom laat hij een plaatsvervangende Kerstman op de noordpool achter, deze voert echter een paar dubieuze veranderingen door op het Kerstmannen-regelement.

Aangezien alle drie de delen op Ziggo Movies & Series XL stonden, wilden we de andere delen ook nog kijken. Ook deel twee stelde me niet teleur. Leuk om te zien dat Elizabeth Mitchell ook eens een lieve rol heeft. Tot nu toe ken ik haar alleen van Lost en Once Upon A Time. Daar was ze niet mijn favoriet, om het zacht uit te drukken.

Deze film keek ik samen met Mike in december 2017.

three-stars

[divider]

Movie Challenges: Blindspot Challenge

En wederom geen Blindspot film. Hier zal ik volgend jaar toch iets beter mijn best voor moeten gaan doen. Ik ben al gestart met het maken van een lijstje. Tot nu toe staan daar 6 van de 12 Blindspot films op. De rest moet ik nog even verzinnen. Er zijn vast genoeg films die ik al heel lang wil kijken, maar nog nooit gezien heb. Zodra ik het lijstje af heb, volgt er een artikel over mijn Challenges van 2018.

❤ Movie Challenges: Movie Bingokaart

Een Kerstfilm: The Santa Clause

[divider]

Nieuwsgierig naar de films die ik in de overige maanden keek? Lees dan ook:

Voor een totaaloverzicht van mijn Movie Challenges, breng je een bezoekje aan mijn Movie Challenges 2017 pagina!

Heb jij in 2017 meegedaan aan Movie Challenges?

Liefs,
Simone

3 Reacties

    • 11/01/2018 / 07:42

      Ik vind ze geweldig. Wellicht dat ik de derde nog ga kijken, dan kan ik die direct van de nieuwe Movie Bingo kaart van 2018 afstrepen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }