Netflix Fan Tag

Netflix Fan Tag
Via Shutterstock

Yay, ik vond deze leuk Netflix Fan Tag! Hierin vertel ik alles over mijn Netflix voorkeuren, mijn favoriete en minder favoriete series en veel meer leuke Netflix weetjes!

Wat was het moment dat je dacht ‘nu moet ik wel’ en een abonnement nam op Netflix?

Goede vraag, ik kan het me eerlijk gezegd helemaal niet meer herinneren. Ik weet wel dat het een goede keuze geweest is. Ik ben er nog steeds enorm blij mee en gebruik het bijna dagelijks.

Hoe vaak kijk je naar Netflix?

Zoals ik hierboven al aangaf, bijna dagelijks. Er zijn jammer genoeg nog veel series die ik kijk, die niet op Netflix staan. Als ze nu ervoor zouden zorgen dat alle Amerikaanse series een dag later op Netflix zouden verschijnen, zou ik waarschijnlijk echt dagelijks kijken. Mits ik tijd had.

Vampire Diaries seizoen 8

Waar kijk je naar Netflix?

Thuis, bij Mike, bij vriendinnen, op vakantie in het hotel en nu Netflix de optie biedt om series offline te kijken, zal ik dit ook in het vliegtuig kunnen gebruiken. Super fijn, want in januari hebben we een lange reis naar New York voor de boeg. Zo wordt vliegen en wachten op het vliegveld ineens een stuk aangenamer!

Zijn er series die je wel kijkt maar eigenlijk niet echt leuk vind?

Eigenlijk niet. Meestal gok ik goed en ben ik helemaal hooked aan de series die ik uitkies. Het komt zelden voor dat ik een serie niks vindt. Mocht dat gebeuren, dan zou ik niet snel verder kijken, maar helemaal niet meer kijken. Tenzij ik Mike er een plezier mee doe. Maar gelukkig hebben we dezelfde smaak qua series! De vrouwenseries kijk ik met mijn vriendinnen.

Wat is je favoriete Netflixhapje en -drankje?

Ik neem geen specifiek drankje of hapje tijdens het Netflixen. Als ik elke keer zou snacken, als ik Netflix kijk, vrees ik dat ik binnen de kortste keren een tonnetje ben hoor, haha.

Is er een serie die je samen met je partner kijkt?

Yes, meerdere zelfs. Op dit moment volgen we the Walking Dead seizoen 7 op de voet via Fox. Daarnaast kijken we Bloodline via Netflix. Ik geloof dat we net bij seizoen 2 zijn aangekomen. Verder staat the 100 seizoen 3 sinds kort op Netflix. Daar ben ik heel blij mee, want die moeten we ook nog kijken. Verder keken we samen naar Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, the Last Ship en vele andere…

Wat is je favoriete Netflix original?

Tot nu toe Orphan Black!

Orphan Black

Wat zijn je top-5 Netflix aanraders voor volwassenen?

Jeetje, mag ik er echt maar 5 noemen? Er staan veel meer series bovenaan mijn favorieten lijst! Bovenstaande is dus ook in willekeurige volgorde.

Welke vijf series kijken je kinderen graag?

Ik heb geen kinderen, dus ik zou het niet weten. De kinderseries worden hier overgeslagen.

Welke serie zou je niet snel kijken?

Sitcoms. Vraag me niet waarom, maar deze sla ik meestal over. Alhoewel ik het niet stom vind om te kijken. Ik vind andere series gewoon veel leuker en spannender. Ik houd van cliffhangers!

Wie is je favoriete acteur / actrice uit een Netflixserie?

Poeh, dat is een lastige, want ik heb meerdere favoriete acteurs. Mijn all-time favorite is Ian Somerhalder a.k.a. Damon Salvatore in the Vampire Diaries. Maar Viola Davis a.k.a. Annalise Keating in How To Get Away With Murder zet ook een ijzersterke rol neer. En laten we Tatiana Maslany a.k.a. een heleboel verschillende rollen in Orphan Black ook niet vergeten.

Wat zijn series die volgens Netflix op dit moment jouw beste keus zouden zijn?

De afgelopen dagen heb ik voornamelijk naar White Collar gekeken. Nog maar 4 afleveringen en ik heb alle 6 de seizoenen erop zitten. Balen! Om deze redenen raad Netflix mij de volgende series aan: Suits, Elementary, Scorpion, Lie To Me, Breakout Kings, Ray Donovan, Designated Survivor, Frequency, Shooter en vele andere. Deze moet ik overigens nog allemaal kijken. Ik heb een lange weg te gaan!

Netflix Fan Tag

Wat staat er nog op je kijklijst?

Teveel om op te noemen. Ik kijk namelijk series met Tasja, met Mike, met Laura en met mezelf. Ik beantwoord de vraag dus even voor de series die ik met mezelf kijk, haha. Als ik klaar ben met White Collar wil ik starten aan the Gilmore Girls. Deze keek ik vroeger op televisie, maar ik heb nooit alle seizoenen achter elkaar gezien. De hoogste tijd, want er staat een nieuw seizoen klaar! En ik ben heel nieuwsgierig naar deze geweldige serie.

Op welk volgend seizoen kun je niet wachten?

Op dit moment die van the Last Ship, the Originals en seizoen 7B van Pretty Little Liars! #endgame

Welke series / films zou je graag op Netflix willen zien?

The Last Ship mogen ze wel eens erop zetten… Oh en Grey’s Anatomy. Die is in NL ook niet beschikbaar. We zijn ergens in seizoen 10 gebleven en ik zou graag verder willen kijken. Daarnaast mogen Blindspot en Quantico er ook wel op!

Zou je nog zonder Netflix kunnen?

Als downloaden legaal zou zijn, dan wel. Maar anders niet. Ik las overigens dat Amazon Prime binnenkort ook met een streamingsservice komt. In meer dan 200 landen. Ik ben benieuwd naar hu aanbod. Waarschijnlijk heb ik dadelijk meerdere abonnementen op streamingdiensten, haha.

Wat is jouw favoriete Netflix Original?

Liefs,
Simone

5 Reacties

 1. 07/02/2017 / 19:19

  Wat een leuke tag. Ik vind de Walking Dead en How to get Away with Murder ook erg leuk om te kijken. Nu ben ik bezig met The Good Wife. Die kwam vroeger op tv (de serie is natuurlijk al ‘oud’), maar toen kwam het er niet van. Nu kijk ik alles dan ook lekker achter elkaar. Geweldige serie.

 2. Coby Broersen
  03/12/2016 / 16:32

  Sense8. Fantastische serie

 3. 03/12/2016 / 13:58

  Ik heb naast Netflix ook Videoland, daar staat wel Grey’s Anatomy op tm seizoen 12 en interessante series zoals The Young Pope (Jude Law!) en American Crime.

 4. Laura
  03/12/2016 / 10:59

  Netflix for life! 🎉
  Gilmore Girls ben ik nu aan het kijken. Ben bij seizoen 4, echt een feel good serie met heerlijke humor!

 5. 03/12/2016 / 07:53

  Ik ben, zoals jij ook weet, gek op Netflix! Ik had dan ook een Netflix abonnement genomen op de dag dat deze streamingdienst in Nederland uit kwam haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }