Blogmutsen & Co #19 / 5 Favoriete Netflix Films

Posted 18/05/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Films / 2 Comments

5 Netflix FilmsIn deel 19 van Blogmutsen & Co delen we 5 favoriete Netflix films. Jullie weten allemaal dat ik veel series kijk, maar welke films vind ik nu echt goed?

Ant-Man

Deze film heb ik nog niet zo lang geleden gezien. En ik moet zeggen dat ik hier echt van genoten heb. Voordat ik ooit Marvel series en films gezien had, dacht ik dat ik er niks aan zou vinden. Deze film (en Daredevil en Jessica Jones) bewijst het tegendeel!

Dokter Hank Pym heeft een stof ontwikkeld waardoor hij materie enorm kan verkleinen en gelijktijdig het veel meer kracht kan geven. Hij verwerkt dit in een speciaal pak en de militaire potentie wordt snel duidelijk. Pym wil daar echter niets van weten maar wordt door zijn assistent Darren Cross buitenspel gezet. Pym moet de hulp inroepen van de wat sullige inbreker Scott Lang om door middel van het spectaculaire Ant-man pak de duistere plannen van Cross te verijdelen.

Homefront

Ik vind Jason Statham een steengoede acteur! En uiteraard is hij ook niet vervelend om naar te kijken. Alhoewel ik alle films met Jason goed vind, is dit de eerste die ik tegenkwam. Deze staat zeker bij mijn favorieten!

Phil Broker (Jason Statham) is een voormalig narcotica-agent, die samen met zijn dochter naar een rustig stadje verhuist, om aan zijn verleden te ontsnappen. Hij komt echter terecht in een plaats die overspoeld wordt door geweld, drugsdealers en de kwaadaardige methadonmagnaat Gator (James Franco). Het duurt niet lang voordat Phil wederom de strijd aanbindt met de criminaliteit.

LOTR

Alle drie de delen staan op Netflix. Deze heb ik twee maanden geleden nog allemaal gekeken. Het blijft geweldig mooi om te zien. Ik ben fan!

Een eeuwenoude ring, die jaren zoek is geweest, wordt gevonden en komt bij toeval terecht bij de kleine Hobbit Frodo. Als de tovenaar Gandalf erachter komt dat deze ring eigenlijk de Ene Ring is waar de slechte Sauron naar op zoek is, gaat Frodo samen met Gandalf, een Dwerg, een Elf, twee Mensen en drie andere Hobbits op een groots avontuur om deze te vernietigen.

Inception

Wist je dat ik deze film twee keer moest kijken, voordat ik het een beetje doorhad? Het zit behoorlijk ingewikkeld in elkaar. Maar wel geniaal! Props voor de director van deze film, seriously!

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een meesterdief, gespecialiseerd in het “stelen” van waardevolle geheimen in de droomstaat van een mens, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Cobb is hierdoor een gewilde speler in de verraderlijke nieuwe wereld van bedrijfsspionage, maar dit heeft hem tegelijkertijd ook tot een internationale vluchteling gemaakt, wat hem alles kan kosten wat hij ooit lief had. Nu krijgen Cobb en zijn team van specialisten een nieuwe taak aangeboden. Een ‘laatste’ taak die ervoor kan zorgen dat Cobb zijn oude leven weer terugkrijgt. Deze taak is niet het stelen van een idee, maar het plaatsen van een idee. Als ze slagen, dan kan het de perfecte misdaad zijn. Maar er is ook een levensgevaarlijke vijand, iemand die altijd Cobb’s volgende zet lijkt te voorspellen…

Man on Fire

Deze golden oldie behoort zeker tot 1 van mijn favoriete films. De film is zo goed, dat ik er zelfs een traantje bij laat. En Denzel Washington is en blijft een keigoede acteur. Er zijn weinig films van hem die ik niet goed vind.

De Amerikaanse ex-soldaat John Creasy leeft in Mexico. Een oude vriend vraagt hem als bodyguard te fungeren voor de jonge Pita Balletto, om haar zo te beschermen voor de vele ontvoeringen in de Mexicaanse hoofdstad. De aanvankelijk moeizame relatie tussen de twee verandert in een hechte band. Dan gebeurt toch waar iedereen bang voor is…

Bekijken jullie de favoriete films van Blogmutsen Nicky en Femke ook weer even?

Wat zijn jouw favoriete Netflix films?

Liefs,
Simone

Follow

2 responses to “Blogmutsen & Co #19 / 5 Favoriete Netflix Films

  1. Jaaaaa Man on Fire is één van mijn lievelingsfilms. Ra ra, of deze film ook tussen mijn top 5 staat haha?! Ik zie ineens films die ik nog niet eerder heb gezien op Netflix. Zo vind ik Inception ook goed en films met Jason Statham zijn altijd leuk om te zien :-).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.