5 X Nieuwe Netflix Original Series in de winter van 2017!

Netflix Originals in de winter 2017

Netflix komt met enorm veel kijkplezier in 2017. Er staat een hele berg aan kersverse nieuwe Netflix Originals op ons te wachten. Vandaag deel ik 5 nieuwe Netflix Originals in de winter van 2017. Mis ze niet!

Netflix Originals in de winter van 2017


Titel:
 One Day At A Time
Premièredatum: 6 januari 2017
Zender: Exclusief op Netflix als Netflix Original
Genre: Komedie
Uitvoerend producent: Norman Lear / Mike Royce / Gloria Calderón Kellett / Michael Garcia.
Cast:  Justina Machado as Penelope / Rita Moreno as Lydia / Todd Grinnell as Dwayne Schneider / Isabella Gomez as Elena / Stephen Tobolowsky as Dr. Berkowitz / Marcel Ruiz as Alex

In deze remake van de klassieke serie zorgt een recent alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon, samen met haar ouderwetse moeder.

Bij deze serie moet ik direct een beetje aan Full House denken. Bij de trailer lig ik in ieder geval al in een deuk. Ik kijk niet vaak naar komedie, maar deze  wil ik zeker wel een kans geven!

[divider]

A series of unfortunate events


Titel:
Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events
Premièredatum: 13 januari 2017
Zender: Exclusief op Netflix als Netflix Original
Genre: Mysterie / Fantasie / Sci-Fi
Uitvoerend producent: Barry Sonnenfeld (Men in Black, Pushing Daisies) / Daniel Handler
Cast:  Neil Patrick Harris (How I met your mother, Gone Girl) / Patrick Warburton (Seinfeld, Rules of Engagement) / Joan Cusack, Malina WeissmanLouis Hynes.

Gebaseerd op de internationale bestseller boekenreeks van Lemony Snicket (a.k.a. Daniel Handler), met in de hoofdrol Emmy en Tony award winnaar Neil Patrick Harris, vertelt Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Eventshet tragische verhaal van de Baudelaire weeskinderen. De kwaadwillige graaf Olaf, tevens voogd van Violet, Klaus en Sunny, wil koste wat kost hun erfenis in handen krijgen. De kinderen moeten Olaf continu te slim af zijn om zijn snode plannen en vele vermommingen te verijdelen en zo details boven water te krijgen over de mysterieuze dood van hun ouders.

Ik schreef eerder al een uitgebreid artikel over deze serie. Na een hele reeks aan boeken en een film, komt er nu een complete serie. Ik was al verkocht toen ik de naam zag staan. En na de trailer was ik helemaal overstag! Deze ga ik absoluut direct kijken!

[divider]

Netflix Originals in de Winter van 2017


Titel:
 Riverdale
Premièredatum: 27 januari 2017
Zender: Exclusief op Netflix als Netflix Original
Genre: Mysterie / Drama
Uitvoerend producent: Greg Berlanti / Sarah Schechter / Jon Goldwater / Roberto Aguirre-Sacasa
Cast:  K.J. Apa / Cole Sprouse / Camila Mendes / Lili Reinhart / Madelaine Petsch / Ashleigh Murray / Luke Perry / Ross Butler

Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze ook nog eens verwikkeld in een duister mysterie in het stadje Riverdale.

Ik ben zo enorm benieuwd naar deze mix tussen Gossip Girl en PLL. Want dat is hoe de serie op dit moment omschreven wordt. En met het einde van PLL in aantocht, kunnen we wel een nieuwe soortgelijke serie gebruiken, toch? I’m in! Leuk weetje: Luke Perry a.k.a. Dylan van Beverley Hills 90210 heeft een rol!

[divider]

Netlfix Originals in de winter van 2017


Titel:
 Santa Clarita Diet
Premièredatum: 3 februari 2017
Zender: Exclusief op Netflix als Netflix Original
Genre: Komedie
Uitvoerend producent: Victor Fresco / Drew Barrymore / Timothy Olyphant / Aaron Kaplan / Tracy Katsky / Chris Miller / Ember Truesdell
Cast: Drew Barrymore as Sheila / Timothy Olyphant as Joel / Liv Hewson as Abby, Sheila and Joel’s daughter / Ricardo Chavira as Sheila and Joel’s neighbor / Skyler Gisondo as Eric

In Santa Clarita Diet zijn Joel (Timothy Olyphant, Justified) en Sheila (Drew Barrymore, Blended) een getrouwd stel makelaars die samen met hun puberdochter Abby (Liv Hewson) in de LA buitenwijk Santa Clarita een tamelijk saai en tikje ontevreden leven leiden. Totdat Sheila een dramatische verandering doormaakt die hun leven in het teken zet van dood en destructie… maar op een positieve manier!

Er is helaas nog geen trailer beschikbaar, dus die houden jullie nog tegoed. Ik ben echt heel benieuwd naar deze serie met Drew in de hoofdrol. Kan al niet veel mis gaan, toch?

[divider]

Netflix Originals in de Winter van 2017
Titel: Riverdale
Premièredatum: 3 februari 2017
Zender: Exclusief op Netflix als Netflix Original
Genre: Komedie
Uitvoerend producent: Alan Fine / Stan Lee / Jeph Loeb / Joe Quesada / Scott Buck
Cast: Finn Jones / Jessica Henwick / David Wenham / Jessica Stroup / Tom Pelphrey / Rosario Dawson

In Iron Fist wordt het verhaal van een miljardair die na jarenlange vermissing ineens weer opduikt verteld. Finn Jones, die eerder als Loras Tyrell te zien was in Game Of Thrones, speelt de miljardair die kung-fu perfect beheerst.

 

Ik.kan.niet.wachten!! De vierde Marvel serie als Netflix Original waarin alle vier de defenders samenkomen om het kwaad te bestrijden. Do I need to say more?

[divider]

Ik verheug me het meest op Riverdale en Iron Fist. Deze ga ik sowieso direct volgen, zodra ze online staan. De andere drie wil ik ook wel kijken, maar die hebben een iets lager prio.

Welke Netflix Originals in de winter van 2017 ga jij zeker kijken?

Liefs,
Simone

8 Reacties

 1. 02/01/2017 / 21:51

  Ik ben heel benieuwd! Ik hoop dat ze met een nieuw seizoen van Marco Polo komen. En Dirk Gently was erg grappig.

  • 06/01/2017 / 09:34

   Heb ik beide nog niet gezien. Alhoewel… Marco polo keek mijn vriend volgens mij. En toen vond ik het niet heel interessant. Misschien nog eens een kans geven.

 2. 31/12/2016 / 11:07

  Deze series spreken me nog niet echt aan, eerlijk gezegd. Vraagje: gebruik je een plugin voor de weergave van de series?

  • 06/01/2017 / 09:38

   Hi Debbie, nee voor de series niet. Dat heb ik zelf zo gemaakt! 🙂 Beetje freubelen met de uitlijning en je komt een heel eind! Voor de boekrecensies gebruik ik wel een plug-in: the Ultimate Bookblogger Plugin. Daar heb ik de Lay-out van overgenomen.

 3. 31/12/2016 / 09:17

  Oehlala, bijna allemaal toffe series als je het mij vraagt! Vooral One Day at a Time lijkt mij heel grappig en Riverdale ben ik super benieuwd naar! In je laatste serie staat bij titel trouwens Riverdale, maar dit moet zijn Iron Man?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }