Netflix Originals die terugkeren in 2017!

Netflix Originals die terugkeren in 2017
Via Shutterstock

In 2017 keren er weer een aantal Netflix Originals terug met een gloednieuw seizoen! Worden jullie er ook altijd zo blij van als er een nieuw seizoen voor één van je favoriete series aangekondigd wordt? Ik in ieder geval wel! Deze mag je in ieder geval niet missen.

Netflix Originals die terugkeren in 2017!

Netflix Originals die in 2017 terugkerenOrphan Black seizoen 5 ( the final season)
Premièredatum: 10 juni 2017
Zender: Netflix Original
Genre: Scy-Fy / Thriller / Drama
Uitvoerend producent: Ivan Schneeberg / David Fortier / Graeme Manson / John Fawcett

Sarah is altijd een buitenbeentje geweest. Ze heeft geen ouders, geen familie. Ze leeft op straat en komt aan geld door te stelen. Op een dag ziet ze een jonge vrouw op het treinperron die als twee druppels water op haar lijkt. Wanneer de vrouw zelfmoord pleegt, door voor de aankomende trein te springen, is Sarah in shock. Maar vervolgens ziet ze een kans, een uitweg voor haar problemen. Sarah neemt de identiteit aan van de overleden vrouw. Ineens heeft ze een leven, een woning, geld en zelfs een vriend. Maar dan doet ze een schokkende ontdekking: zij en de overleden jonge vrouw zijn klonen. Sarah raakt verwikkeld in een dodelijke samenzwering waarbij ze niemand kan vertrouwen. Zijn er meer zoals zij?

Ik ben blij dat we binnenkort weer kunnen genieten van seizen 5. Alleen baal ik wel een beetje dat dit het laatste seizoen is. Ik zou nog wel ietsje langer kunnen genieten van de dubbelrollen van Tatiana Maslany.

[divider]

Netflix Originals die terugkeren in 2017Stranger Things seizoen 2
Premièredatum: 31 oktober 2017
Zender: Netflix
Genre: Science fiction / Horror / Supernatural
Uitvoerend producent: The Duffer Brothers / Shawn Levy / Dan Cohen
Cast: Winona Ryder / David Harbour / Finn Wolfhard / Millie Bobby Brown / Gaten Matarazzo / Caleb McLaughlin / Natalia Dyer / Charlie Heaton / Cara Buono / Matthew Modine

 

Hawkins Indiana, jaren 80. Een jongen verdwijnt onder zeer verdachte omstandigheden. Zijn moeder opent samen met de lokale autoriteiten een onderzoek naar de verdwijning . Al snel krijgen ze te maken met een reeks top-secret overheidsexperimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een zeer vreemd meisje.

Ik verheug me zo enorm op het tweede seizoen van deze serie. Ik schreef eerder al een artikel met redenen om Stranger Things zeker te bingewatchen! Zeker even lezen als je nog niet gekeken hebt!

[divider]

Netfix Originals die in 2017 terugkerenOrange Is The New Black season 5
Premièredatum: 9 juni 2017
Zender: Netflix
Genre: Drama / Comedy
Producers: Jenji Kohan / Sara Hess / Tara Herrmann
Cast: o.a. Taylor Schilling / Laura Prepon / Michael J. Harney / Michelle Hurst / Kate Mulgrew / Jason Biggs

Piper Chapman’s wilde verleden komt haar achterna, wat resulteert in haar arrestatie en verblijf in een federale gevangenis. Om haar schuld aan de samenleving af te lossen verruilt Piper haar comfortabele New York leventje voor een oranje gevangenisoverall, en komt ze onverwachte conflicten en vrienden tegen in een groep van excentrieke medegevangenen.

De eerste twee seizoenen van Orange is the New Black keek ik een aantal jaren geleden al. Daarna is de serie een beetje blijven liggen. Ik vind het wel leuk, maar ik moet zeggen dat seizoen 3 en 4 me niet meer zo grijpen als de eerste twee. Toch wil ik wel blijven kijken en vind ik het leuk dat er nog een seizoen aankomt. Seizoen 4 moet ik nog afkijken…

[divider]

Netflix Originals die in 2017 terugkerenScream: the TV series season 3
Premièredatum: TBA
Zender: Netflix
Genre: Thriller / Slasher / Horror
Producers: Harvey Weinstein / Bob Weinstein / Wes Craven / Tony DiSanto / Liz Gateley / Marianne Maddalena / Cathy Konrad / Jill Blotevogel / Jaime Paglia / Michael Gans / Richard Register
Cast: Harvey Weinstein / Bob Weinstein / Wes Craven / Tony DiSanto / Liz Gateley / Marianne Maddalena / Cathy Konrad / Jill Blotevogel / Jaime Paglia / Michael Gans
Richard Register

Nadat online pesten resulteert in een brute moord, doet het schokkende gebruikte geweld denken aan moordpartijen uit het verleden. Deze moorden hebben velen geplaagd, anderen geïntrigeerd en misschien een nieuwe moordenaar geïnspireerd. Een groep vrienden, met twee oude vrienden die weer een band proberen op te bouwen, worden geliefden, verdachten, doelwitten en slachtoffers van een moordenaar die uit is op bloed.

Scream… wie kent de films niet van vroeger. Zo fout, maar we keken het allemaal. Ik moet zeggen dat ik de serie een stuk beter vindt. Het enige waar ik me gruwelijk aan erger is één van de hoofdpersonages. Maar ach, de rest van de serie maakt dat wel goed. Het is in ieder geval flink spannend en onvoorspelbaar…

[divider]

Dit zijn in ieder geval 4 Netflix Originals die in 2017 terugkeren die ik sowieso al volg. Uiteraard staan er nog een hele hoop andere nieuwe seizoenen op de planning. So stay tuned!

Zie ook: 5 X Nieuwe Netflix Original Series in de winter van 2017!

Welke Netflix Originals die terugkeren in 2017 ga jij kijken?

Liefs,
Simone

5 Reacties

 1. 19/03/2017 / 21:34

  Dank voor het overzicht, ik ben dol op Netflix 🙂 Op Orphan Black na kijk ik ze allemaal, fijn om te weten dat ze weer terugkomen! Ik vind trouwens Unbreakable Kimmy Schmidt en Love (net 2e seizoen) ook erg tof.

 2. 18/03/2017 / 15:59

  Ik ben zelf heel blij dat Grace & Frankie weer terug is volgende week en ook Unbreakable Kimmy Schmidt komt weer als het goed is. Zo zin in. Ik houd wel van comedy series.

  Ik verheug me ook zo ontzettend op Orphan Black en kan het alleen maar met je eens zijn dat het jammer is dat dit alweer het laatste seizoen gaat zijn.

 3. 18/03/2017 / 12:46

  Ik mis deel 2 van seizoen 1 van The Getdown 😉

  Vanaf 7 april wereldwijd op Netflix!

  • 18/03/2017 / 14:58

   Klopt, maar ik heb even alleen series gepakt die ik volg! ☺ Die moet ik nog kijken. Is ie goed?

   • 18/03/2017 / 15:26

    Ik vind het echt een geweldige serie. Je moet er wel van houden. Het gaat over de opkomst van hip hip in The Bronx eind jaren ’70. Heel de sfeer van de serie is zo gaaf.

    Ja ik hou er van haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }