Netflix series in tweede helft van juli 2020 die ik ga kijken!

De tweede helft van juli is begonnen. Een helft waarin er weer een aantal super leuke nieuwe seizoenen en terugkerende seizoenen aan het aanbod van Netflix toegevoegd worden! Deze series heb ik alvast aan mijn kijklijst toegevoegd… Ik ben benieuwd welke van deze jij ook gaat kijken!

Netflix series
Netflix via Scarc
Netflix series

Het is alweer even geleden dat ik een artikel over Netflix series gemaakt heb. Eerder gaf ik al aan dat ik na mijn kinkhoest een beetje netflix-moe geworden was… Gelukkig is dat ondertussen helemaal over en geniet ik weer van series zoals the 100, the Order, Ozark en the Sinner. In de tweede helft van juli ga ik voor deze series!

Cursed S01 – 17 juli

Fantasy series zijn altijd mijn ding geweest. Dus deze gaat zeker weten op het lijstje. Cursed gaat over de welbekende legende van Arthur. Daar hebben we allemaal wel eens van gehoord denk ik… In de serie volgen we Nimue, een tiener met een mysterieuze gave. Ze is voorbestemd om ‘Lady of the Lake’ te worden. Dan ontmoet ze de huurling Arthur. Samen met hem rebelleert ze tegen de Red Paladins en koning Uther, tijdens hun zoektocht naar Merlijn de tovenaar, om een eeuwenoud zwaard te overhandigen.

De serie is een coming-of-age verhaal met actuele thema’s zoals terreur, oorlog en natuurproblemen. Spannend!!

Suits S08A – 18 juli

Eindelijk kunnen we weer genieten van Harvey en de rest van Specter-Litt!

SPOILER ALERT! In de laatste aflevering van seizoen 7 nemen we afscheid van ons magische duo Harvey/Mike én van het meest romantische duo Rachel/Mike. Ik ben dus zo benieuwd hoe seizoen 8 verder gaat… Zonder hen! Gelukkig hebben we Harvey, Donna en Louis nog! En uiteraard Robert Zane als nieuwe partner van Zane-Specter-Litt. Daarnaast verwelkomen we ook een nieuw (maar bekend) gezicht: Katherine Heigl als Sam!

The Umbrella Academy S02 – 31 juli

Ik ben erg benieuwd naar het tweede seizoen van deze grappige fantasy-serie die toch weer heel anders is dan anderen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er even moest inkomen, maar dat ik de serie na enkele afleveringen steeds meer kon waarderen. De trailer van seizoen 2 ziet er in ieder geval goed uit!

In het eerste seizoen leren we de broers en zussen en hun verleden kennen. Ondanks dat sommige van elkaar vervreemd waren, komen ze toch weer nader tot elkaar als blijkt dat de wereld vergaat… Samen proberen ze dit te stoppen, maar dat lijkt niet helemaal te lukken.

Signs S01 (miniserie) – 22 juli

Als de moord op een vrouw gelijkenis vertoont met een tien jaar oude onopgeloste zaak, moet een nieuwe politiechef de stilte verbreken waarin een bergstadje is verzonken.

Een Poolse serie die het goed schijnt te doen, want daar is al een tweede seizoen uitgebracht. Nu dus ook eindelijk te zien op de Nederlandse Netflix! Van dit soort series kunnen er eigenlijk nooit genoeg zijn. Detectives, moorden en onderzoeken blijven toch altijd spannend…

Verder zag ik dat er een spin-off van Vis-A-Vis verschijnt, maar ik moet Vis-A-Vis nog kijken, dus die kan wel tot later wachten.

Welke nieuwe Netflix series in juli 2020 ga jij kijken?

16 Reacties

 1. 04/10/2020 / 22:40

  De umbrella academy heb ik gezien. Het is een goed tweede seizoen weer! We waren er zo doorheen. Het is simpelweg een lekkere serie!

 2. 25/07/2020 / 19:33

  Hee, wat grappig, ken er (bijna) nog geen één. Vis a vis kan ik echt aanraden. Zo’n goede serie! Kan niet wachten op de spin-off. Ben (very late to the party) afgelopen week begonnen met Lucifer en zat hiervoor Dynasty te kijken.

 3. 23/07/2020 / 09:13

  Suits daar keek ik vroeger wel naar. Hier geen Netflix, wel On Demand daar hebben ze ook steeds fijne series en films.

 4. 23/07/2020 / 07:12

  • Lijk me fijne serie’s te zijn.
  • Ben reuze benieuwd naar de eerste serie op je lijstje.

 5. 22/07/2020 / 16:38

  Ik ben begonnen aan Cursed en ik vind het zo’n toffe serie!! Suits heb ik nog nooit gezien, al staat hij wel echt hoog op mijn lijstje! 🙂

 6. 22/07/2020 / 11:25

  Wij zijn begonnen aan het nieuwe seizoen van Queen of the south, al moet ik bekennen dat ik niet zeker weet of die deze maand of vorige maand is uitgekomen. Ook ben ik net door Oscuro Deseo heen, ook zo mega spannend!

  • 22/07/2020 / 12:43

   Queen of the South is mijn vriend nu aan het kijken en bevalt hem erg goed. Dus wellicht moet ik ook maar eens een poging wagen!

 7. 22/07/2020 / 10:16

  Je hebt het voor elkaar gekregen een lijstje te produceren met Netflix titels die ik allemaal nog niet gezien heb of zelfs ken. En dat is knap, haha! Ik ben momenteel Unsolved mysteries op Netflix aan het kijken en heb laatst een poging gedaan tot starten met Chicas del cable, maar daar moet ik nog even inkomen.

  • 22/07/2020 / 12:43

   Dat is super fijn! Dan zijn mijn Netflix tips gelukkig niet voor niets! Las Chicas del Cable is het echt waard om door te kijken. Vooral in het Spaans. Heerlijke serie!

 8. Jouvence
  21/07/2020 / 17:23

  Cursed zijn wij onlangs ook aan begonnen en ik ben erg benieuwd naar seizoen twee van The Umbrella Academy.

 9. 21/07/2020 / 13:56

  Ik ben op dit moment bij Amazon Prime aan het kijken omdat ik op Netflix niets leuks meer kon vinden…

 10. 21/07/2020 / 13:09

  ik kan hier niet echt over mee praten want ik kijk geen netflix haha, de rest van de drie gezinsleden wel, die ademen het geloof ik zo langzamerhand en die hebben al heel wat gekeken. ik zal ze dit eens onder hun neus duwen misschien zit er wat nieuws voor ze tussen 😀

 11. 21/07/2020 / 13:04

  Ik ben momenteel bezig, begonnen aan suits. Zit nu seizoen 3 te kijken.
  Dus Seizoen 8 is van harte welkom om de fun nog even langer door te zetten

 12. 21/07/2020 / 12:52

  Wij zijn momenteel ook bezig met Cursed, mijn man is al om maar ik moet er echt nog even in komen.

 13. 18/07/2020 / 10:47

  Ik kijk ook echt enorm graag naar Suits! Ik denk trouwens wel dat Mike nog meedoet hoor, ben alleen niet helemaal zeker. Good Girls seizoen 3 ga ik binnenkort ook kijken en als ik mij niet vergis komt seizoen 5 van Lucifer deze maand ook online, dus dat moet ik ook nog ergens in de planner weten te proppen.
  Veel kijk plezier alvast!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }