5 x Nieuwe boeken in 2017 die op mijn To Be Read List komen!

nieuwe boeken in 2017
Via Shutterstock

Mijn mailbox overstroomt vaak met persberichten van leuke nieuwe boeken. En het liefst wil ik ze (bijna) allemaal wel lezen… Helaas is dat niet mogelijk, maar ik ga wel vrolijk verder met het aanvullen van mijn To Be Read List. Deze 5 nieuwe boeken in 2017 wil ik zeker lezen! Welke zet jij op je lijstje?

5 x Nieuwe boeken in 2017 die op mijn To Be Read List komen!9 November by Colleen Hoover
Ook verschenen van deze auteur: Uitzonderlijk
Gepubliceerd door Zomer & Keuning op 6 juni 2017
Genres: New Adult
Pagina's: 320
Bol.com | Goodreads

Hoofdpersoon Fallon ontmoet Ben op de dag dat ze naar New York verhuist. Ze brengen de rest van de dag samen met elkaar door en spreken af elkaar jaarlijks op dezelfde datum weer te ontmoeten. Maar is Ben wel eerlijk tegen Fallon? Eén man, één vrouw, één datum, één jaar.

Ik heb nog nooit een boek van Colleen Hoover gelezen, maar de boeken spreken me wel aan. Daarnaast hoor ik alleen maar goede verhalen over deze auteur, dus het is zeker een poging waard. Aangezien het woord ‘ New York’  in de flaptekst staat, denk ik dat wil starten met dit verhaal!

[divider] 5 x Nieuwe boeken in 2017 die op mijn To Be Read List komen!Donkerblauwe woorden by Cath Crowley
Gepubliceerd door Young & Awesome op 3 Mei 2017
Genres: Young Adult
Pagina's: 352
Bol.com | Goodreads

In de tweedehandsboekwinkel van Henry’s vader staat een kast met boeken waarin klanten mogen schrijven. In deze kast laat Rachel een liefdesbrief achter voor hem, vlak voordat ze gaat verhuizen. Hij beantwoordt haar brief niet. Jaren later keert Rachel terug naar de boekwinkel. Krijgen Rachel en Henry een tweede kans?

Een heerlijk liefdesverhaal in een boekenwinkel. Dit lijkt me een heerlijk boek om lekker bij weg te dromen in een hangmat in de tuin. Tijd voor meer zon! Helaas laat de zomer (en zelfs de lente) nog even op zich wachten…

[divider] 5 x Nieuwe boeken in 2017 die op mijn To Be Read List komen!Een seconde later Gepubliceerd door Karakter Uitgevers op 15 April 2017
Genres: Thriller
Pagina's: 352
Bol.com | Goodreads

eschiedenisprofessor John Matherson woont in Black Mountain, North Carolina. Terwijl hij bezig is om een barbecue voor zijn kinderen voor te bereiden, valt opeens alle elektriciteit uit. Aanvankelijk lijkt het een stroomstoring, maar dan merkt hij dat hij het constante lawaai van de snelweg naast zijn huis ook niet meer hoort. Van het ene moment op het andere is het oorverdovend stil en zal het leven van John en zijn kinderen voor altijd ingrijpend anders zijn.

De oorlog barstte los voordat iemand er maar erg in had en duurde welgeteld één seconde. Plotseling worden de Verenigde Staten teruggeworpen naar het stenen tijdperk en stort de samenleving in hoog tempo ineen. Een electromagnetic pulse (EMP) vaagt in één klap de totale elektrische infrastructuur weg waardoor niets meer werkt: verwarming, airco, computers, banken, ziekenhuizen, auto’s, vliegtuigen en alle andere apparaten en voertuigen waar elektronica in zitten.

Maar wat doe je als je geen boodschappen meer kunt doen omdat de kassa niet werkt? Wat is contant geld dan nog waard? En hoe kom je van A naar B zonder andere vervoersmiddelen dan je eigen twee benen? Weet je de weg in je eigen huis in het donker?

Maar de meest zorgwekkende vraag is:Hoe ver gaan anderen om te overleven?

Ik ben dol op thrillers. En dit lijkt me echt zo’n thriller waar ze naderhand ook een film of serie van zouden kunnen maken. Ik heb zo’n idee dat dit boek me op het puntje van mijn stoel zal laten zitten. Dus ook deze gaat op de TBR List.

[divider] 5 x Nieuwe boeken in 2017 die op mijn To Be Read List komen!Kill the Boy Band by Goldy Moldavsky
Gepubliceerd door Young & Awesome op 5 April 2017
Genres: Young Adult
Pagina's: 226
Bol.com | Goodreads

Allereerst moet je weten dat het niet de bedoeling was dat het zo zou lopen. We wilden alleen bij hen in de buurt komen.Daarom boekten we een hotelkamer in het hotel waar ze zaten.We waren niet van plan een van hen te ontvoeren. Zeker niet de stomste van het stel.Maar we hadden hem in handen – en zijn kamersleutel, zijn telefoon en zijn geheimen.Wat daarop volgde was niet gepland. Ik zweer het...
Vier meisjes ontvoeren per ongeluk hun minst favoriete jongen uit hun favoriete boyband. Het begint als een grap, maar het loopt al snel uit de hand…

Kill the Boy Band… Wederom een YA-boek. Ik mag dan wel 3o zijn, maar ik ben nog steeds dol op het lezen van boeken uit dit genre. #noshameinmygame

[divider] 5 x Nieuwe boeken in 2017 die op mijn To Be Read List komen!Titans by Victoria Scott
Gepubliceerd door Young & Awesome op 1 Maart 2017
Genres: Young Adult
Pagina's: 320
Bol.com | Goodreads

‘Ik zou kunnen winnen,’ fluister ik.
‘Er is niemand die dat zo graag wil als ik.’
Astrid kijkt al haar hele leven naar de races van de Titans. Deze mechanische paarden zijn onbetaalbaar voor het gewone volk, maar ze spreken des te meer tot de verbeelding. Wie wedt op de juiste ruiter kan al zijn schulden vereffenen. Astrids familie dreigt uit huis gezet te worden. Dan krijgt Astrid de kans van haar leven: meedoen aan de race! De races zijn vol gevaren en valkuilen… en durft ze haar leven toe te vertrouwen aan een supersnelle machine?
Maar ís Vrijbuiter wel een machine? Of schuilt er ergens in dat futuristische stalen paard een vriend die Astrid beter begrijpt dan wie dan ook?

Dit lijkt me een heel apart boek, maar toch trekt de flaptekst mijn aandacht. Ik weet niet goed wat ik er van kan verwachten, dus ik wil een poging wagen. Ook dit lijkt me weer een boek dat later verfilmd zou kunnen worden…

[divider]

Welke van deze nieuwe boeken in 2017 staan er op jouw TBR lijstje of heb je zelfs al gelezen?

Liefs,
Simone

 

6 Reacties

  1. 30/04/2017 / 23:55

    Nog nooit een Colleen Hoover boek gelezen? Neee, daar moet je echt verandering in brengen. Wat een briljante auteur is zij en 9 november is weer een pareltje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }