Tv-series #22 / 8 nieuwe Netflix series in 2016 die ik zeker wil volgen!

Posted 02/04/2016 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 2 Comments

Nieuwe series Netflix in 2016

“The problem with binge-watching on Netflix is that you lose three days of your life.”

Een quote die wellicht herkenbaar is voor velen. En Netflix maakt het ons niet echt makkelijker. Er staan weer 8 nieuwe Netflix series in 2016 voor jullie klaar! Misschien heb je er al van gehoord, misschien ook nog niet. Maar er zit vast wel iets tussen voor iemand!

Jane the virgin 

De serie is al via Net 5 te kijken, maar voor diegene die niet op vaste tijden voor de televisie willen zitten, is Netflix uiteraard een perfecte oplossing.

Jane Villanueva (Gina Rodriguez) kreeg van haar oma (Yvonne Coll) mee dat vrouwen te allen tijde hun maagdelijkheid moeten beschermen. Iets wat Jane’s moeder (Andrea Navedo) niet zo goed is gelukt. Nu is Jane 23 jaar, student, en maagd. Met haar vriend (Brett Dier) heeft ze afgesproken om te wachten met het bedrijven van de liefde tot hun huwelijk. Als Jane een controle-afspraak heeft bij de gynaecoloog (Yara Martinez), wordt ze per ongeluk geïnsemineerd met het zaad waarmee een ander stel een laatste poging wilde doen om hun kinderwens te vervullen. Tot overmaat van ramp gaat het om een oude bekende van Jane; de jongen die haar jaren geleden haar eerste zoen gaf, Rafael (Justin Baldoni). Hoe legt Jane als maagd uit aan haar familie en vriend dat ze zwanger is? En hoe gaat ze met Rafael en zijn vriendin Petra (Yael Grobglas) om?

Kong: King Of The Apes / 15-04-2016

De CGI-animatie speelt zich af op het zonnige Alcatraz Island in het jaar 2050. Het eiland is in de toekomst getransformeerd tot een indrukwekkende park voor de bescherming van natuur en oceaan waarin KONG, het sterkste dier op aarde met heel veel menselijke trekjes, de sterattractie is. Wanneer KONG ineens stapelgek wordt is hij in de aap gelogeerd en wordt hij nummer één vijand van de staat en verdwijnt achter slot en grendel. De schurk die hem erin heeft geluisd is nu vrij om zijn leger van robotdinosaurussen op de niets vermoedende wereld los te laten. Ironisch genoeg is KONG het enige wezen op aarde die sterk genoeg is om dit kwaad te bestrijden. Met behulp van drie jonge mensen die de waarheid weten en bereid zijn hun leven op het spel te zetten ontsnapt KONG terwijl hij probeert de wereld te redden.

LOVE / 19-02-2016

Deze serie lijkt me echt enorm grappig. Deze is al begonnen, dus je kunt direct starten met kijken!!

LOVE gaat over de zoektocht naar de ideale man of vrouw. En dan hebben we het niet over de traditionele zoektocht naar de prins op het witte paard, maar de moderne variant. Tegenwoordig ontmoeten we elkaar namelijk online. Spontaan een praatje maken met een mooie vrouw of een knappe man in de kroeg doen we natuurlijk al lang niet meer. Via online dating moet het gebeuren en in LOVE is het niet anders. In de droogkomische serie worden Gus (Paul Rust) en Mickey (Gillian Jacobs) gevolgd. Gus is een het type nerd, terwijl Mickey juist losgeslagen is. Ze hebben gemeen dat ze beide dolend zijn en samen proberen ze een relatie op te bouwen. Het levert herkenbaar ongemakkelijke momenten op, op het gebied van intimiteit, vertrouwen en liefde.

Marseille / 05-05-2016

Ik heb nog geen idee of ik deze serie leuk zal vinden, maar het klinkt in ieder geval enorm spannend!

Marseille zal draaien om de burgemeester van de gelijknamige Franse stad. De gedachte bij het script gaat uit naar House of Cards. De burgemeester is namelijk al vijfentwintig jaar aan de macht en moet nu de strijd aangaan met een jonge uitdager. Macht en corruptie zullen in de serie dan ook een grote rol spelen, om het politieke spel te winnen.

Stranger Things / 15-07-2016

Een nieuwe spannende serie met o.a. Wynona Rider in de hoofdrol. Daarnaast zijn er ook veel herkenbare acteurs uit andere series te zien.

In de serie Stranger Things verdwijnt een kleine jongen zonder een spoor achter te laten. Als vrienden, familie en de lokale politie zoeken naar antwoorden waar hij is, wordt het verhaal steeds grimmiger en komen ze in aanraking met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een heel bijzonder meisje.

Een combinatie van mysterie en fantasy. Altijd goed!

The Crown 

The Crown is een serie over de Engelse Queen Elizabeth. The Crown verschijnt later dit jaar exclusief en in 4K op Netflix. Het verhaal gaat over het gehele leven van de huidige koningin van het Verenigd Koninkrijk en begint dus in het begin van de jaren ‘50. Het wordt een kruising van de populaire series Downton Abbey en House of Cards. Ook de ontwikkeling van Europa na de Tweede Wereldoorlog speelt een grote rol in The Crown.

The Get Down / 12-06-2016

The Get Down neemt je mee terug naar de straten van de Bronx (New York) van de jaren ’70, waar een groepje jongeren onder armoedige omstandigheden hun ziel en zaligheid in dans en muziek leggen. Ze bevinden zich in een periode waar disco nog hoogtij viert, maar ook waar elementen van hiphop zichtbaar werden voordat het zelfs hiphop genoemd werd. Een uitermate boeiende muziekperiode dus!

Zoo

De jonge bioloog Jackson Oz probeert al jarenlang de aandacht van zijn collega biologen en ecologen te krijgen voor zijn onderzoek naar de toename van dierenaanvallen op mensen over de gehele wereld. Maar door zijn collega’s wordt hij behandeld als een buitenbeentje en een lachertje. Jackson reist naar Botswana om verder onderzoek te verrichten en ontsnapt daar ternauwernood aan de dood wanneer een groep mannetjes leeuwen de bevolking aanvalt. Meer dan honderd mensen komen om het leven. Samen met ecoloog Chloe Tousignant doet Jackson er alles aan om de mysteries rond de pandemie op te lossen. Voordat er geen plek meer is voor de mensheid om zich te verbergen.

We hebben voorlopig dus weer genoeg om te kijken! Het wordt wel steeds moeilijker om te kiezen welke series ik wel en niet ge volgen. Het zijn er gewoon tè veel!

Welke Netflix series in 2016 ga jij zeker kijken?

Liefs,
Simone

2 responses to “Tv-series #22 / 8 nieuwe Netflix series in 2016 die ik zeker wil volgen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.