Deze nieuwe Netflix series in December 2019 wil ik kijken!

Posted 14/12/2019 by Sim's Cup Of Tea in Entertainment, Tv-Series / 37 Comments

Alhoewel ik een ontzettend drukke maand heb en nog niet aan series kijken toegekomen ben, wil ik deze nieuwe Netflix series in December 2019 wel heel erg graag zien. Naar sommige kijk ik zelfs al maanden uit. Ik heb ze dus wel alvast aan mijn kijklijst toegevoegd, zodat ik ze kan kijken wanneer ik weer meer tijd heb.

Nieuwe Netflix series in December 2019
Netflix via Shuterstock by wutzkohphoto
V-Wars

Riep iemand Ian Somerhalder en vampiers? Ik ben verkocht! The Vampire Diaries is, mede dankzij hem en zijn waanzinnig goed gespeelde rol als Damon Salvatore, een van mijn favoriete series ever! Ik kan niet wachten om hem weer in beeld te zien… Hopelijk bevalt de serie zelf ook. Als ik de synopsis lees, doet dit me denken aan een combi van the Last Ship en the Walking Dead. Ook twee van mijn favo series!

V-Wars gaat over de twee beste vrienden Michael en Luther. Wanneer een van de twee geinfecteerd raakt met een virus, waardoor hij in een vampier verandert, komen de twee vrienden in een vervelende positie waarbij ze recht tegenover elkaar staan. De een vecht voor de toekomst van de mensheid, de ander voor de rechten van het groeiend aantal vampiers in de wereld.

Nu te zien op Netflix

Virgin River

Virgin River is gebaseerd op de succesvolle en romantische boekenserie van Robyn Carr. Als ik zoiets lees baal ik altijd een beetje dat ik de boeken nog niet gelezen heb, voordat ik de serie of film kijk. Helaas kost boeken lezen nog meer tijd, dus dat lukt uiteraard niet altijd.

Synopsis: Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in CaliforniΓ« en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht…

Nu te zien op Netflix

You

Toen ik seizoen een aan het kijken was, wist ik niet heel goed wat ik ervan moest denken. Ik vind het een heel aparte serie. Ik bedoel, hoe kom je in godsnaam weg met zo’n klungelige moorden? Maar toch blijf je kijken. Vandaar dat ik seizoen 2 ook aan mijn lijstje toegevoegd heb. Even lekker brainless bingen!

In seizoen 2 komen we er achter hoe Joe Beck vermoord heeft. Oh, en hij is verhuisd naar Hollywood om een nieuwe liefde te zoeken en gaat tegenwoordig door het leven als Will. Creepy much? En Candace schijnt een prominentere rol te krijgen. Ik ben heel benieuwd naar het verleden van Joe en Candace. Daarnaast leren we ook meer over zijn traumatische jeugd. Spannend dus!

Vanaf 26 december te zien op Netflix

The Witcher

The Witcher wordt nu al de nieuwe Game Of Thrones genoemd. Zelf ben ik erg benieuwd omdat ik het X-box spel heb geleend van een collega. Ik heb het wel pas enkele uurtjes kunnen spelen, maar het lijkt me een erg goed verhaal.

Synopsis: Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

Vanaf 20 december op Netflix

Artikelen die je misschien ook interessant vindt:

Nieuwe Netflix series in december 2019

37 responses to “Deze nieuwe Netflix series in December 2019 wil ik kijken!

  1. Frederique

    Ik vond You helemaal niet leuk dus seizoen 2 ga ik skippen. De andere series ken ik niet. Ik ga het laatste seizoen van The Good Place kijken tijdens de kerstvakantie, daar kijk ik echt naar uit πŸ™‚

    • Ik heb een beetje mixed feelings bij You, dus ik wil het wel nog een kans geven. Het kijkt in ieder geval lekker weg en ik hoef er niet bij na te denken, haha. The Good Place heb ik nog niet gezien, leuke serie?

  2. hmm oke, we hebben in ieder geval dezelfde smaak want VPD is mijn fav. All time haha.. en V-wars moet ik toch een beetje inkomen. Verder heb ik bij de serie You wel een aantal keer doorgespoeld dus die serie werd op een gegeven moment een beetje saai? eentonig, en je kon al voorspellen wat er gebeurde. Bij VPD ben ik zo vaak emo geworden dat ik dacht, hoe kunnen ze het iedere keer zo goed houden? En ik ben nu net begonnen met Virgin River!

  3. ik kijk geen netflix dus kan niet echt met je mee praten hahah de rest van het gezin wel en hebben nu wel alles gezien en zijn weer sommige dingen opnieuw aan het kijken

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.