Nieuwe Netflix series mei 2018!

Nieuwe Netflix series Mei 2018

Het is alweer even geleden dat ik een artikel met nieuwe Netflix series geplaatst heb. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd meer boeken gelezen heb. En dat bevalt goed. Toch zijn er een aantal nieuwe Netflix series die op mijn to-watch-list komen! Ik word enorm blij van deze nieuwkomers. Deze update bevat o.a. een nieuwe serie die zich afspeelt in een dystopische wereld (love that!) en een serie die geschreven is door bestseller thriller auteur Harlan Coben!! One of my favourites! <3 Deze nieuwe Netflix series mag je ab-so-luut NIET missen!

Nieuwe Netflix series Mei 2018!!

nieuwe Netflix seriesTitel: the Rain
Premièredatum: 4 mei 2018
Zender: Netflix
Genre: Fantasy / Sci-fi
Cast: Iben Hjejle, Alba August en Mikkel Boe Følsgaard

De wereld zoals we die kennen bestaat niet meer. Zes jaar geleden roeide een virus, dat zich verspreidde via de regen, bijna de volledige Scandinavische bevolking uit. Een Deense broer en zus verlaten de veiligheid van hun bunker en stellen vast dat de beschaafde wereld verwoest is. Ze sluiten zich aan bij een groep jonge overlevers en ondernemen een tocht door het verlaten Scandinavië op zoek naar enig teken van leven. Los van alle maatschappelijke regels en hun verleden hebben ze nu de vrijheid om te zijn wie ze willen zijn. Tijdens hun strijd om te overleven, worden ze geconfronteerd met liefde, jaloezie en de uitdagingen van volwassen worden.

Ik houd van Dystopische werelden! (Denk aan the 100, the Walking Dead, etc…) Deze serie MOET ik dus zien. Ik hoop dat het zo goed is als ik het me voorstel. Het klinkt in ieder geval goed. En hopelijk zal ik wennen aan het Deens… Bij Les Chicas del Cable heb ik er in ieder geval geen last van dat het in een andere taal is. Enige vervelende is, dat je nooit echt van het scherm kunt wegkijken, want dan mis je alles. En je moet echt naar de ondertiteling kijken. Bij Engels is dat niet nodig.

Divider


Nieuwe Netflix seriesTitel: 
Safe
Premièredatum: 10 mei 2018
Zender: Exclusief op Netflix als Netflix Original
Genre: Drama
Cast:  Alex Lawther / Jessica Barden / Gemma Whelan / Wunmi Mosaku / Steve Oram / Christine Bottomley / Navin Chowdhry / Barry Ward

Wanneer één van zijn dochters vermist raakt, stort zijn wereld in. De politie stelt een onderzoek in, maar Tom is geen man die stil blijft zitten. Hij besluit om zelf op zoek te gaan naar zijn dochter en moet gaan bepalen hoe ver hij wil gaan om zijn familie te beschermen. De trailer zet de duistere sfeer uitstekend neer en belooft veel goeds. Dit kan wel eens dé Netflix thriller van 2018 gaan worden.

Whuttt, een serie geschreven door thriller en crime auteur Harlan Coben himself! Deze auteur heeft alle Amerikaanse thrillerprijzen al in de wacht gesleept. Ik heb helaas pas twee of drie boeken gelezen, maar ik wist wel direct dat ik AL zijn boeken ooit wilde lezen. Toen ik daarna ook nog eens zag dat Michael C. Hall (a.k.a. Dexter) een rol in de serie heeft, was ik uiteraard helemaal verkocht!

Divider

Helaas niet veel nieuwe series, maar dat geeft niet, want ik volg ook een aantal series waarvan wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt. Op dit moment volg ik:

 • The 100 (Seizoen 5 is ein-de-lijk gestart!)
 • The Originals (Helaas het laatste seizoen, balen!)
 • Riverdale

Afgelopen week heb ik de laatst beschikbare aflevering van Teen Wolf gekeken. Balen! Ik dacht dat dat het einde zou zijn, maar nu blijkt dat ik waarschijnlijk nog enkele maanden op seizoen 6B moet wachten. Dus hopelijk is Netflix snel, zodat ik verder kan kijken. Nu moet ik wel op zoek naar een nieuwe serie die ik lekker kan bingen. Tips zijn welkom! Het liefst een serie die al afgerond is… Of wellicht pak ik Grey’s Anatomy op via Videoland en ga ik deze helemaal vanaf voor af aan kijken. Ik ben ergens in seizoen 10 gebleven, maar dat is alweer een aantal jaren geleden…

Welke van deze nieuwe Netflix series mei 2018 ga jij kijken?
Delen:

2 Reacties

 1. Hustings maggy
  13/05/2018 / 09:51

  Ik ben nieuw hier, de series die je beschrijft ga ik zeker ook kijken, wacht ook nog op.. House of Cards..
  Merk wel dat het aanbod verschild in Nederland en België,

  • 13/05/2018 / 11:21

   Hi, welkom! 😉 Helaas verschilt het aanbod per land inderdaad. Dat is vaak wel jammer! ☺️ Ik probeer regelmatig nieuwe series online te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }