5 x Nieuwe series 2017 die je niet mag missen!

 

Nieuwe series 2017
Via Shutterstock

Saturdays are for new tv-shows! ❤ Ik heb weer een mooi lijstje weten te verzamelen. Deze nieuwe series 2017 mag je absoluut niet missen!

Nieuwe series 2017Titel: Twin Peaks
Premièredatum: 21 mei 2017
Zender: Showtime
Genre: Mystery / Thriller
Uitvoerend producent: Mark Frost / David Lynch
Cast: Clive Standen / James Landry Hébert / Simu Liu

Twin Peaks is de naam van een rustig dorpje vlakbij de Canadese grens, dat wordt opgeschrikt door de moord op de zeventienjarige highschool beauty-queen Laura Palmer.

 

Deze serie startte ooit in 1990. Er zijn toen twee seizoenen uitgebracht en daarna is de serie gestopt. 27 (!) jaar later, gaan we verder met seizoen 3. Heel apart dit, maar ik ben wel enorm benieuwd. Ik wil wel eerst de eerste twee seizoenen zien.

[divider]

Nieuwe series 2017Titel: Mindhunter
Premièredatum: Oktober 2017
Zender: Netflix
Genre: Drama
Uitvoerend producent: David Fincher / Charlize Theron / Josh Donen / Ceán Chaffin
Cast: Jonathan Groff  / Holt McCallany  / Anna Torv  / Hannah Gross  / Cotter Smith  / Joseph Wilson

Het verhaal speelt zich af in 1979 waarin twee FBI agenten, gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany, worden gevolgd wanneer zij in de geest van gevangengenomen seriemoordenaars willen komen, om lopende zaken op te lossen.

Deze serie is gebaseerd op de bestseller Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit geschreven door Mark Olshaker and John E. Douglas. Ik houd van FBI-series, dus deze gaat zeker op mijn lijstje. Ik vind het vooral interessant dat ze in de geest van de moordenaars gaan kruipen om zaken op te lossen. Spannend!

[divider]

Nieuwe series 2017Titel: The Deuce
Premièredatum: Summer 2017
Zender: HBO
Genre: Drama
Producers: David Simon / George Pelecanos / Richard Price / Michelle MacLaren / Nina / Kostroff Noble
James Franco
Cast: James Franco / Maggie Gyllenhaal  / Emily Meade  / Anwan Glover / Gary Carr / Lawrence Gilliard Jr. / Michael Rispoli  / Natalie Paul  / Chris Coy / Dominique Fishback  / Chris Bauer / Margarita Levieva  / Gbenga Akinnagbe

New York krijgt in de jaren ’70 te maken met een toename van porno en prostitutie. De tweeling Vincent en Frankie Martino proberen daar van te profiteren en raken betrokken bij de activiteiten van de maffia.

Nog geen trailer beschikbaar!

Wederom een serie die zich in ‘het verleden’afspeelt. De jaren 70! En met James Franco en Maggie Gyllenhaal. Dat kan toch al bijna niet meer misgaan? Ik heb tot nu toe nog niet veel HBO series zien floppen, dus we will see.

[divider]

Nieuwe series 2017Titel: Z: the Beginning of Everything
Premièredatum: 27 januari 2017
Zender: Amazon Prime
Genre: Drama
Producers: Tim Blake Nelson / Dawn Prestwich / Nicole Yorkin
Cast: Christina Ricci / Gavin Stenhouse / David Strathairn

Z: The Beginning of Everything is een biografische serie over het leven van Zelda Sayre Fitzgerald, de briljante, knappe en getalenteerde zuiderling. Zij is het icoon van de wilde en flamboyante Jazz Age in de jaren 20 en trouwt later met de auteur van The Great Gatsby, F. Scott Fitzgerald.

Deze serie wil ik echt zo snel mogelijk zien. I love the 20’s. Afgelopen New Year’s Eve hadden we een themafeestje in de stijl van de jaren ’20. Ik vond het echt top. De kleding, de hoofdbanden met veren, de lange sigaretten, de mannen met leuke hoedjes, geweldig! Daarnaast heb ik me altijd voorgenomen om the Great Gatsby nog eens te lezen. Dit boek word in zoveel Amerikaanse series en films benoemd, dat het wel goed moet zijn. Stiekem heb ik de film wel al gezien. Ik ben dus erg benieuwd naar het leven achter de auteur van dit prachtige verhaal.

[divider]

Nieuwe series 2017Titel: Powerless
Premièredatum: 2 februari 2017
Zender: NBC
Genre: Sitcom
Cast: Vanessa Hudgens / Danny Pudi  / Christina Kirk / Ron Funches  / Alan Tudyk

Powerless: één van de slechtste verzekeringsmaatschappijen van Amerika, met de twist dat het zich afspeelt in het universum van de DC Comics. De show volgt personen zonder superkrachten in een wereld van superhelden en schurken.

Een sitcom dat zich afspeelt in het universum van DC Comics… Leuk idee! Ik ben dol op Marvel en DC Comics series. Alleen zijn dat meestal geen sitcoms. Ik ben zeer benieuwd hoe ze deze in elkaar gezet hebben. In ieder geval een poging waard!

[divider]

Pfff, mijn to-watch-list is nu officieel een never-ending-story geworden. Maar ik geef niet op. Ik probeer nog steeds zoveel mogelijk te kijken in één leven! 😉

Welke nieuwe series 2017 ga jij kijken?

Liefs,
Simone

4 Reacties

 1. 13/03/2017 / 07:28

  Hey Simone,

  Ik ben wel erg benieuwd naar Twin Peaks 🙂 .

  Liefs!

 2. sabrina
  11/03/2017 / 15:07

  Oooh Twin Peaks! Die tune!! Ik wist helemaal niet dat dit eraan zat te komen. Ben heel benieuwd!
  Z lijkt me ook geweldig!

 3. 11/03/2017 / 08:32

  Leuk! Ga zeker even verder kijken welke wat voor mij is. Daarbij heb ik ook weer een nieuwe serie ontdekt “Bitten”. Can ‘t stop watching haha!

 4. 11/03/2017 / 07:42

  Leuk, nieuwe series. Vooral Mindhunter trekt mijn aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }