5X Nieuwe series 2017!

Nieuwe series 2017

Weer een aantal nieuwe series in 2017 die ik absoluut aan mijn to-watch-list wil toevoegen. It’s a never ending story. Too many series and too little time!

Alhoewel ik het enorm druk heb, blijf ik toch nieuwe series aan mijn lijstje toevoegen. Herkenbaar? Ik weet dat ik ze nooit allemaal kan kijken, maar het is een poging waard. Buiten series kijken, wil ik nog boeken lezen, films kijken, bloggen, sociale contacten onderhouden, reizen en en en… You get it. Onderstaande series wil ik in ieder geval zo snel mogelijk zien om te kijken of het wat is!

Nieuwe series 2017Titel: Taken
Premièredatum: 27 februari 2017
Zender: NBC
Genre: Actie / Thriller
Uitvoerend producent: Luc Besson /  Alexander Cary
Cast: Clive Standen / James Landry Hébert / Simu Liu

Bryan Mills is een voormalig militair. Wanneer hij samen met zijn vriendin in een trein zit, wordt zij doodgeschoten. Het persoonlijke drama ontwricht zijn complete leven.

Bryan moet deze tragedie verwerken, maar wil eerst wraak nemen op het kartel dat verantwoordelijk is voor haar dood…

Kennen jullie de ‘Taken’ films met Liam Neeson? Ik ben er dol op. Liam is één van mijn favoriete acteurs. Jammer dat hij niet in deze serie speelt. De serie is wel gebaseerd op de films. Ik ben erg benieuwd of ik de serie net zo goed zal gaan vinden.

[divider]

Titel: Imposters
Premièredatum: 7 februari 2017
Zender: BRAVO
Genre: Drama
Uitvoerend producent: Paul Adelstein, Adam Brooks
Cast: Inbar Lavi, Brian Benben, Katherine LaNasa

Con-artist Maddie is knap en enorm gevaarlijk. Ze verleid mannen, start een relatie met ze en… beroofd ze van alles wat hun lief is. Inclusief hun hart. Echter lijkt haar nieuwe missie te mislukken, dankzij een nieuwe potentiële liefde en drie mannen die op zoek zijn naar wraak! 

Ik moet zeggen dat de synopsis me niet direct overtuigd heeft. Maar nadat ik de trailer gezien heb, was ik dat absoluut wel. Deze gaat op mijn lijstje. En ik ben dol op een goede ‘con‘! Doet me denken aan Matt Bomer a.k.a. Neal Caffrey in White Collar.

[divider]

Titel: Midnight, Texas
Premièredatum: TBA
Zender: NBC
Genre: Fantasy / Drama
Producers: Mark Hentemann
Cast: François Arnaud / Arielle Kebbel / Jason Lewis

Welkom op de plaats waar normaal zijn redelijk vreemd is. In Midnight, Texas is niemand wie hij lijkt te zijn. Er lopen onder meer vampieren, heksen, psychopaten en huurmoordenaars rond. Midnight is een veilige haven voor iedereen die anders is. Wanneer de bewoners motorbendes en de politie moeten bekampen blijken ze een ongewone, maar sterke familie te zijn.

Zou dit mijn vervanger voor the Vampire Diaries zijn? (Niet dat een andere fantasy serie ooit aan TVD kan tippen! ;-)) Ik ben dol op fantasy en wil deze serie zeker een kans geven. Leuk weetje: Arielle Kebbel speelde Lexi, Stefan Salvatore’s beste vriendin, in the Vampire Diaries. De serie is een spin-off van True Blood. Een serie uit 2008 die ik ook altijd met veel plezier gekeken heb.

[divider]

Titel: Doubt
Premièredatum: 15 februari 2017
Zender: CBS
Genre: Drama
Cast: Katherine Heigl / Dulé Hill / Steven Pasquale

Sadie Ellis is een briljante advocate bij een chic kantoor. Ze wordt verliefd op haar charismatische cliënt, Billy Brennan, die onlangs beschuldigd is van moord op zijn vriendin 24 jaar geleden. Sadie probeert haar gevoelens voor iedereen verborgen te houden, inclusief voor haar goede vriend en collega Albert Cobb die denkt alles over haar te weten. Daarnaast werken er Cameron Wirth, een transgender, Tiffany Simon, een tweedejaars medewerker, en Nick, een ex-crimineel die zijn diploma in de gevangenis heeft gehaald. Allen werken ze voor Jesaja Roth, een gerespecteerde juridische leeuw.

Een nieuwe serie met Katherine Heigl (a.k.a. Dr. Izzie Stevens in Grey’s Anatomy). Die mag ik natuurlijk niet missen!

[divider]

Titel: Marvel’s the Punisher
Premièredatum: TBA
Zender: Netflix
Genre: Actie / Avontuur / Marvel
Cast: Jon Bernthal, Jason R. Moore en Ebon Moss-Bachrach

Frank Castle wordt achtervolgd en opgejaagd na de moord op zijn familie. Gaandeweg verandert hij in een alom gevreesde burgerwacht, die gebruik maakt van zeer dodelijke methodes om de misdaad te bestrijden. In de criminele onderwereld staat Castle bekend als “The Punisher”, een verloren man met veel verdriet die voor niets en niemand uit de weg gaat.

Jullie kennen Marvel’s the Punisher vast wel. Zo niet, dan snel beginnen met Daredevil. In seizoen 2 speelt hij een grote rol. Daarnaast is er ook al een film van the Punisher uitgebracht. Erg fijn om te zien dat acteur Jon Bernthal terug in de huis van Frank Castle kruipt. Ik vond hem enorm sterk in zijn rol in Daredevil. Daarnaast kennen we hem natuurlijk ook als ‘Shane’  uit the Walking Dead.

Welke van deze nieuwe series in 2017 ga jij kijken?

Liefs,
Simone

2 Reacties

  1. 18/02/2017 / 09:46

    De eerste aflevering van Doubt heb ik al gezien, vind het nu al leuk! Helaas vielen de kijkcijfers tegen zag ik, dus vreew dat het na een seizoen wordt gecanceled. Maar we gaan het zien!

    • 18/02/2017 / 10:06

      Zou erg jammer zijn! Als jij het leuk vindt, vind ik het ook wel leuk denk ik. Het is zaterdagochtend, dus nu eerst tijd voor mijn all time favourite: the Vampire Diaries!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }