5 X nieuwe series 2018 die nu al op mijn lijstje staan!

Tijdens het scrollen door één van mijn You Tube kanalen kwam ik een aantal leuke nieuwe trailers van nieuwe series 2018 tegen. Zo vond ik een gave serie met Dakota Fanning, uiteraard weer wat nieuwe Marvel series en nog veel meer… 

Nieuwe series 2018!

Nieuwe series 2018Titel: the Alienist
Premièredatum: 22 januari 2018
Zender: TNT
Genre: Drama/ Misdaad
Cast: Daniel Brühl /Dakota Fanning / Luke Evans

The Alienst speelt zich af in het jaar 1896 en volgt de excentrieke psychologe Laszlo Kreizler, die een reeks gruwelijke moorden op jonge mannelijke prostituees op moet lossen. Hij krijgt hulp van John Moore, een illustrator voor de krant, en Sara Howard, een jonge vrouw met de ambitie om de eerste vrouwelijke detective in New York te worden. The Alienist is een adaptie van het boek van Caleb Carr. (Bron: Tv-Meter.)

Als ik aan Dakota Fanning denk, zie ik nog steeds dat kleine meisje uit ‘Man on Fire’ voor me. Ze is ondertussen geen klein meisje meer! 23 jaar jong. Ik voel me ineens heel oud… Ik ben benieuwd naar haar volwassen rol in deze serie.
Divider

Nieuwe series 2018Titel: Marvel’s Cloack and Dagger
Premièredatum: TBA 2018
Zender: Freeform
Genre: Marvel / Actie
Cast: Olivia Holt / Aubrey Joseph / J.D. Evermore (the Walking Dead) / Gloria Reuben / Andrea Roth

Tandy Bowen en Tyrone Johnson zijn 2 tieners met een totaal verschillende achtergrond. De 2 komen erachter dat ze speciale superkrachten hebben, terwijl ze verliefd worden.

Tandy kan lichtstralen wegschieten en Tyrone kan anderen opslokken in de duisternis. Het is snel duidelijk dat ze samen veel krachtiger zijn dan alleen, maar de liefde voor elkaar maakt hun leven, die toch al ingewikkeld is, nóg ingewikkelder… (Bron: tvserieskijken.nl)

In 2018 worden we overspoeld met Marvel series. Maar ik klaag niet! Ik vind het heerlijk om naar al deze superhelden series te kijken. Wellicht af en toe een beetje over the top, maar ik kan er echt van genieten. Laat die winter maar komen.

Divider

Nieuwe series 2018Titel: Stephen King’s Castle Rock
Premièredatum: TBA 2018
Zender: Hulu
Genre: Drama / Fantasy / Horror
Cast: Scott Glenn (Daredevil) / Jane Levy / Sissy Spacek / Terry O’Quinn / Andre Holland.

De serie speelt zich af in het universum ”Castle Rock” uit Stephen Kings boek uit 1979. Deze televisieserie geeft een duistere blik op de inwoners van de stad Maine.

Spanning, mysterie… altijd goed. Daarnaast ben ik altijd wel benieuwd naar een verfilming van Stephen King. De trailer belooft in ieder geval veel goeds.

Divider

Nieuwe Series 2018Titel: The Chi
Premièredatum: 7 januari 2018
Zender: Showtime
Genre: Drama
Cast: Alex R. Hibbert /Jason Mitchell / Jacob Latimore

De serie volgt een groep inwoners die toevallig een connectie met elkaar hebben en verbonden zijn door hun behoefte aan verbinding en verlossing.

Kevin is bijna een tiener. Hij moet versplinterde illusies opzij zetten en het normale leven van een tiener omarmen. Brandon is een dromer. Hij maakt het zichzelf bijna onmogelijk om vertrouwen te hebben in een succesvol leven én succes in de liefde.
Emmett is een zorgeloze tiener die vertrouwen heeft in moeilijke verantwoordelijkheden, dankzij de steun van zijn moeder Jade. Ronnie heeft moeite met het ontvangen én geven van liefde…

Even heel wat anders… Deze trailer doet me een beetje denken aan de film Dangerous Minds! Het lijkt me een ieder geval een hele interessante serie met goede leermomenten.

Divider

Nieuwe series 2018Titel: Siren
Premièredatum: 29 maart 2018
Zender: Freeform
Genre: Mystery / Drama / Actie / Thriller
Cast: Eline Powell / Ian Verdun / Chad Rook

De kustplaats Bristol Cove staat bekend om zijn legende dat het ooit een thuis was voor zeemeerminnen. Wanneer een mysterieus meisje arriveert, bewijst ze dat het meer is dan een plaatselijke legende. Nu neemt de strijd tussen mens en zee een wrede wending, wanneer de beruchte wezens het recht op hun oceaan willen terugveroveren…

Wauw, ik ben zo enorm benieuwd naar deze serie! Het lijkt totaal niet op de series die ik tot nu toe gezien heb, dus spannend!! Eline Powell heeft overigens de perfecte look om een mermaid te spelen, denk je ook niet? Erg mysterieus en soms wel een beetje eng zelfs…

Welke van deze nieuwe series herfst 2017 ga jij bekijken?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }