5 X Nieuwe series Herfst 2017 die ik aan mijn to-watch-list toevoeg!

NIeuwe series Herfst 2017
Via Shutterstock

Ein-de-lijk weer eens een serie artikel op zaterdag! Het heeft wegens drukte en vakantie een tijdje stil gelegen. Het laatste serie artikel verscheen een aantal maanden geleden. Daardoor heb ik wel een aantal pareltjes van series voor jullie kunnen opsparen. Deze nieuwe series herfst 2017 wil ik in ieder geval niet missen!

Nieuwe series Herfst 2017!

Titel: the Gifted
Premièredatum: 2 oktober 2017
Zender: FOX
Genre: Actie / Fantasy / Marvel
Cast: Sean Teale / Natalie Alyn Lind / Percy Hynes White / Coby Bell / Jamie Chung / Blair Redford / Emma Dumont

Het leven van de familie Strucker raakt in een stroomversnelling als de kinderen van het gezin blijken te beschikken over mutante krachten. Wanneer deze bijzondere eigenschappen aan het licht komen, slaat het gezin noodgedwongen op de vlucht voor de mutanten-opsporingsdienst, The Sentinel Service.

In het nauw gedreven gaan ze op zoek naar hun ware identiteit en sluiten zij zich aan bij een ondergronds netwerk van mutanten. Wat volgt is een gevecht op leven en dood. The Gifted is een verhaal over overleven, acceptatie en het vinden van je identiteit.

Tot nu toe bevallen alle Marvel series zeer goed. (Ik moet the Iron Fist en the Defenders wel nog kijken.) De X-Men films heb ik niet allemaal gezien. De films die ik gezien heb, bevielen me wel. Dus deze serie komt hoe dan ook op mijn to-watch-list!
Divider

Titel: The Punisher
Premièredatum: 17 november 2017
Zender: Netflix
Genre: Marvel / Actie
Uitvoerend producent: James Chory / Jeph Loeb / Steve Lightfoot
Cast: Jon Bernthal / Ben Barnes / Ebon Moss-Bachrach / Amber Rose Revah / Deborah Ann Woll / Daniel Webber / Jason R. Moore / Paul Schulze / Jaime Ray Newman / Michael Nathanson

Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.

Daar is ie dan ein-de-lijk! Een heel seizoen Jon Bernthal a.k.a. Frank Castle a.k.a. the Punisher! Zijn rol in Daredevil was top. Dus laat maar komen. Ik ben wel benieuwd naar een meer gedetaileerd verhaal over het leven van mr. Castle!

Divider

Titel: Runaways
Premièredatum: 21 november
Zender: Hulu
Genre: Drama / Marvel
Cast: Rhenzy Feliz / Lyrica Okano / Virginia Gardner / Ariela Barer / Gregg Sulkin / Allegra Acosta / Ryan Sands / Angel Parker / Brittany Ishibashi and others.

De tv serie volgt zes tieners die elkaar totaal niet mogen. Desondanks moeten ze het samen opnemen tegen een gezamenlijke vijand. Ze ontdekken namelijk dat hun ouders deel uitmaken van een duistere organisatie: ‘The Pride! En ze zijn de enigen die hen kan tegenhouden.

Alweer een Marvel serie, sorry! Alhoewel ik geen idee heb of deze net zo goed is als de andere series. Deze komt namelijk niet op Netflix, maar Hulu. Het is hun eerste Marvel serie, dus ik ben benieuwd. Ik wil het sowieso een kans geven en toevoegen aan mijn lijstje.

Divider

Titel: Salvation
Premièredatum: 10 november 2017
Zender: Netflix
Genre: Sciencefiction / Drama
Cast: Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan en Charlie Rowe 

Een MIT-masterstudent en een miljonair werken samen in een wanhopige poging om te voorkomen dat een asteroïde in botsing komt met de aarde. Deze botsing zou de vernietiging van de mensheid kunnen betekenen en het wordt een race tegen de klok om dit te kunnen voorkomen.

>

Dit soort series (of films) vind ik altijd enorm interessant en spannend. Kennen jullie de film ‘Impact’? Waarin de maan steeds dichter naar de aarde komt? Daar doet deze serie en trailer me aan denken. De film vond ik steengoed, dus laat maar komen!

Divider

Titel: Dark
Premièredatum: 1 december 2017
Zender: Netflix
Genre: Mystery / Misdaad
Cast: Sebastian Hülk / Cornelia Lippert / Anna König

Dark is een familiesaga met een bovennatuurlijke twist. Dark is gesitueerd in een Duitse stad waar de verdwijning van twee jonge kinderen de relaties blootleggen van vier families. Terwijl de families op zoek zijn naar de kinderen, helpen ze elkaar om naar antwoorden te vissen. Wat ze zich niet konden indenken is dat het mysterie in verband staat met andere geheimen binnen het dorp.

Deze serie lijkt me enorm spannend. En vermissing met een duister randje. Wel een beetje jammer dat het in het Duits is. Ik hoop dat we de audio kunnen aanpassen naar Engels. Dan ga ik deze zeker weten kijken!
Welke van deze nieuwe series herfst 2017 ga jij bekijken?

Liefs,
Simone

2 Reacties

  1. 18/11/2017 / 10:32

    Ben stiekem wel benieuwd naar Dark maar weet niet of ik het fijn ga vinden om telkens de Duitse taal te moeten horen. Heb zelf net de series Alias Grace, The Handmaid’s Tale en The Sinner gekeken. Allemaal zo goed en zo bingeworthy.

    • 19/11/2017 / 15:15

      Datzelfde dacht ik ook, maar het verhaal klinkt wel goed. De drie series die jij opnoemt staan ook nog op mijn to-watch-list. Ben op dit moment bezig met Arrow, Teen Wolf, Riverdale en the Walking Dead. Er is teveel om te kijken, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }