Nieuwe series Herfst 2018 – Part 2!

Nieuwe Series Herfst 2018

Tijd voor deel twee van de nieuwe Series Herfst 2018! Na het artikel van de vorige keer heb ik de smaak weer te pakken en ben ik op zoek gegaan naar nog meer nieuwe series die jullie deze Herfst kunnen bingen! Tijd voor Nieuwe Series Herfst 2018: Part 2!!

Nieuwe series Herfst 2018!

Nieuwe series herfst 2018Titel: Maniac
Premièredatum: 21 september 2018
Zender: Netflix
Genre: Komedie
Cast: Jonah Hill / Emma Stone / Justin Theroux

Maniac vertelt het verhaal over Annie Landsberg en Owen Milgrim, twee vreemdelingen die een mysterieus, medisch proces volgen, ieder van hen om een andere reden. Annie gaat doelloos en ontevreden door het leven na het verbroken contact met haar moeder en zus. Owen, de vijfde zoon van een rijke familie uit New York, worstelt al zijn hele leven met schizofrenie. Hun levens verlopen niet zoals ze hadden gepland en alleen de komst van een nieuwe, radicale behandeling in de medische wereld zou hun brein weer kunnen herstellen. (Bron: TVMeter)

Ik ben normaal niet van de komedie series, maar aangezien iedereen zo lyrisch over Emma Stone is, wil ik het wel eens proberen!

Divider

Titel: Chilling Adventures of Sabrina
Premièredatum: 26 oktober 2018
Zender: Netflix
Genre: Drama /Fantasy
ast: Kiernan Shipka / Richard Coyle / Lucy Davis / Miranda Otto / Chance Perdomo

Sabrina the Teenage Witch gets a darker, moodier treatment in Chilling Adventures of Sabrina, with former Mad Men star Kiernan Shipka in the title role. In this adaptation, spun off from Riverdale, Shipka plays a half-human, half-witch who is attempting to have a normal teenage life while learning about the supernatural. The series is a contemporary re-telling of the classic ‘90s show, which starred Melissa Joan Hart as a perky Salem teen, and fans should expect the character’s journey to get a significant makeover in this version. (Bron: ELLE.com)

Dit schijnt een re-telling van Sabrina the Teenage Witch te zijn. Met een donker randje. Ik moet eerlijk bekennen dat ik die serie nooit zo leuk vond. Althans, ik keek het niet vaak. Maar aangezien het een Riverdale spin-off blijkt te zijn heb ik wel goede hoop. Deze ga ik dus wel proberen.

Divider

Titel: Homecoming
Premièredatum: 2 november 2018
Zender: Amazon Video
Genre: Psychological Thriller
Cast: Julia Roberts / Stephan James / Bobby Cannavale / Shea Whigham / Alex Karpovsky

Heidi Bergman (Roberts) is een maatschappelijk werker bij het Homecoming Transitional Support Center, een instelling van de Geist Group die soldaten helpt terug te keren naar het burgerleven.

Walter Cruz (Stephan James) is een van deze soldaten die staat te popelen om aan de volgende fase van zijn leven te beginnen. Intussen is Colin Belfast (Bobby Cannavale), een ambitieuze zakenman met twijfelachtige motieven, de manager van Heidi en de instelling.

Vier jaar later is Heidi zelf een nieuw leven begonnen. Ze woont samen met haar moeder (Sissy Spacek) en werkt als serveerster. Dan komt plots een inspecteur van het Ministerie van Defensie (Shea Whigham) langs en ondervraagt haar over de reden waarom ze bij Homecoming is weggegaan.

Heidi beseft dat er een heel andere waarheid schuilt achter het verhaal dat ze zichzelf voorhoudt. (Bron: Scriptgirl.nl)

Een psychologische thriller met Julia Roberts in de hoofdrol moet ik wel een kans geven!

Divider

Nieuwe series Herfst 2018Titel: My Brilliant Friend
Premièredatum: 18 november 2018
Zender: HBO
Genre: Drama
Cast: Valentina Acca / Antonio Buonanno / Gennaro Canonico

Lila en Elena groeien samen op in een volkswijk in het Napels van de jaren vijftig, een tijd waarin het ondenkbaar is dat meisjes hun tijd verspillen met leren. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Ze probeert aan haar milieu te ontsnappen door jong te trouwen. Haar beste vriendin Elena mag wél verder leren, maar beseft maar al te goed hoeveel slimmer Lila is. En mooier.

De geniale vriendin is het eerste deel in de serie ‘de Napolitaanse romans’ van Elena Ferrante. Dit boek las ik zo’n drie jaar geleden en vind het nu jammer dat ik de andere delen in de serie niet gelezen heb. Ik kan me nu ook niet meer goed herinneren hoe het gaat. Wellicht toch weer eens oppakken!

Welke van deze Nieuwe series Herfst 2018 ga jij bekijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }