Nieuwe series Herfst 2018 – Part 1

Nieuwe series Herfst 2018

Tijd voor Nieuwe Series Herfst 2018! Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat ik een artikel met nieuwe series geplaatst heb. Na controle blijkt dat dit inderdaad al enkele maanden geleden is. Oeps! Nu het Herfst wordt en er weer enorm veel nieuwe series de grond uitschieten, kan ik natuurlijk niet anders dan een mooie verzameling voor jullie maken!

Ondertussen heb ik niet stil gezeten hoor. De afgelopen keek ik naar Arrow, Teen Wolf, Grimm (Still binging at the moment), the 100, the Originals, Riverdale, Marvel’s Iron Fist en vele anderen die ik even niet 1,2,3 kan benoemen.

Waar ik echt al heel lang op wacht zijn nieuwe seizoenen van How to get away with murder, Blindspot en Colony. Helaas zijn deze nog niet op Netflix Nederland verschenen. Balen! Tijd om wat nieuwe series aan mijn lijst toe te voegen dus.

Nieuwe series Herfst 2018!

Nieuwe serie Herfst 2018Titel: Manifest
Premièredatum: 24 september 2018
Zender: NBC
Genre: Drama
Cast:Melissa Roxburgh / Josh Dallas (Prince Charming in OUAT) / Athena Karkanis / J. R. Ramirez (Jessica Jones) / Parveen Kaur / Luna Blaise

What would you do if you got off a flight and discovered the world was five years ahead? Na een lange turbulente vlucht met Montego Air Flight 828 zijn de bemanning en passagiers opgelucht dat de rit voorbij is. Maar in de tijdspanne van enkele uren zijn er in de wereld 5 jaren voorbij gestreken. Familie en vrienden hebben na een periode van rouw, de hoop opgegeven en zijn verder gegaan met hun levens. geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Al snel ontvouwt zich een myserie en de terugkerende passagiers beseffen zich dat ze bestemd zijn voor iets groters dan ze ooit voor mogelijk gehouden hadden.

Het leuke aan deze serie vind ik dat het iets van LOST wegheeft. Ondanks dat ik het einde echt waardeloos vond, kijk ik er toch naar uit om te zien hoe Josh Dalles zijn rol in deze serie neer zal zetten. Ik vind de trailer in ieder geval veelbelovend en enorm spannend!
Divider

Nieuwe series Herfst 2018Titel: Legacies
Premièredatum: 25 Oktober 2018 (USA)
Zender: The CW
Genre: Drama /Fantasy
Cast: Danielle Rose RussellArchie L. WinstonMatthew Davis

Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en zal zich richten op Hope Mikaelson, de tienerdochter van Niklaus en Hayley. De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School for the Young and Gifted.

Eén van de series waar ik het uiteraard het meest naar uitkijk! The Vampire Diaries the Originals zijn twee series waar ik nooit genoeg van kreeg. Ik mis mijn favoriete personages nog steeds. Na 8 seizoenen the Vampire Diaries en 5 seizoenen van the Originals is het tijd voor (hopelijk) veel seizoenen van Legacies. Al zal ik nooit over het einde van the Originals heenkomen…. Zucht!

Divider

Nieuwe series Herfst 2018Titel: Tell me a Story
Premièredatum: 31 Oktober 2018 (USA)
Zender: CBS All Access
Genre: Drama / Fantasy
Cast: Billy Magnussen / Kim Cattrall (SATC)/ Danielle Campbell (the Originals) / Paul Wesley (the Vampire Diaries) / James Wolk / Dania Ramirez (Devious Maids) / Sam Jaeger / Davi Santos / Zabryna Guevara / Dorian Missick

In Tell Me A Story worden klassieke sprookjes naar het hedendaagse New York gehaald. De vergelijking met Once Upon a Time ligt op de loer, maar Kevin Williamson verzekert dat zijn serie een hele andere insteek heeft. “Er zitten geen bovennatuurlijke elementen in. De serie is heel realistisch en er is niets op televisie dat er ook maar een beetje op lijkt, in de verste verte niet”, aldus de bedenker van de reeks. In het eerste seizoen worden onder meer Jaap en de bonenstaak, Roodkapje en De wolf en de drie biggetjes herverteld als een duistere psychologische thriller over liefde, moord en wraak!

Nog een serie waar ik enorm naar uitkijk. Er zitten een aantal favoriete acteurs en actrices tussen. Paul Wesley, Danielle Campbell, Dania Ramirez! Can’t wait! <3
Divider

Nieuwe series Herfst 2018Titel: You
Premièredatum: 9 september 2018 (USA)
Zender: LifeTime
Genre: Crime Drama / Psychological Thriller
Cast:Penn Badgley (Gossip Girl) / Elizabeth Lail / Shay Mitchell (Pretty Little liars) / Zach Cherry / Luca Padovan

In You draait ‘t om een obsessieve, briljante manager van een boekwinkel die de hedendaagse technologie gebruikt om de vrouw van zijn dromen op hem verliefd te laten worden.

Hij gebruikt het Internet en sociale media als gereedschappen om de meest intieme details over haar te ontdekken en dichtbij haar komen. Zijn verliefdheid wordt al snel een obsessie wanneer hij stil en strategisch ieder obstakel uit de weg ruimt … (Bron: Scriptgirl)

Een serie met Penn Badgley en Shay Mitchell. Deze MOET ik gewoon zien. Ik kan niet geloven dat er zoveel gave series verschijnen deze herfst. En dan bedoel ik echt series die voor 100% in mijn straatje passen. Love it! <3

Divider

Nieuwe Series Herfst 2018Titel: a Million Little Things
Premièredatum: 26 september 2018
Zender: ABC
Genre: Drama
Cast: David Giuntoli (Grimm) / Ron Livingston / Romany Malco / Allison Miller / Christina Moses (the Originals) / Christina Ochoa / James Roday / Stéphanie Szostak / Lizzy Greene / Grace Park

“Friendship isn’t a big thing – it’s a million little things.” – Een groep vrienden uit Boston, die om verschillende redenen ‘vast’ zitten in hun leven, krijgen een wake-up call wanneer één van hen onverwacht zelfmoord pleegt. Het wordt tijd om te leven! De groep komt samen om het verlies van hun vriend te verwerken en worden zo herinnerd aan hoe het leven vroeger was.

Op dit moment ben ik Grimm aan het bingen. En daar ben ik bijna klaar mee. Het lijkt me enorm gaaf om David Giuntoli in een hele andere rol te zien. Verder spreekt het verhaal me ook wel aan. Lekker zonder nadenken genieten van een feelgood serie.

Welke van deze Nieuwe series Herfst 2018 ga jij bekijken?

1 Reactie

  1. 25/08/2018 / 20:24

    Legacies klinkt wel interessant! Vroeger keek ik altijd The Vampire Diaries en the Originals haha. Op dit moment ben ik samen met mijn vriend nog bezig met Peaky Blinders, dat is ook echt een leuke serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }