Nieuwe series in 2017 waar je naar uit kunt kijken!

Nieuwe series in 2017

Dit jaar staan er weer een aantal pareltjes op ons te wachten! Deze series in 2017 wil ik jullie zeker niet onthouden! Welke ga jij kijken?

13 Reasons WhyTitel: 13 Reasons Why
Premièredatum: 31 maart 2017
Zender: Exclusief op Netflix als Netflix Original
Genre: Drama
Uitvoerend producent: Tom McCarthy / Brian Yorkey / Selena Gomez / Joy Gorman / Kristel Laiblin.
Cast:  Dylan Minnette / Katherine Langford

De Netflix Original-serie 13 Reasons Why is gebaseerd op de bestsellers van Jay Asher en geproduceerd door Selena Gomez. Als de middelbare scholier Clay Jensen (Dylan Minnette) thuiskomt van school, vindt hij op de veranda een mysterieuze doos met zeven cassettebandjes. Als Clay het eerste bandje afspeelt, hoort hij de stem van klasgenoot Hannah Baker (Katherine Langford) op wie hij heimelijk verliefd was, maar die een paar weken eerder zelfmoord pleegde.
Op dertien kanten van de cassettes beschuldigt zij telkens iemand die mede verantwoordelijk is voor haar dood. Alleen die dertien krijgen de bandjes te horen…

Als ik de headlines mag geloven wordt deze serie de perfecte rebound voor Pretty Little Liars. Laten we het hopen, want ik denk dat de diehard PLL fans wel wat afleiding kunnen gebruiken tijdens het afkicken.

[divider]

GirlbossTitel: Girlboss
Premièredatum: April 2017
Zender: Exclusief op Netflix als Netflix Original
Genre: Drama
Uitvoerend producent: Kay Cannon (Pitch Perfect 1& 2, 30 Rock) / Sophia Amoruso / Charlize Theron (Monster, Young Adult) / Laverne McKinnon en Beth Kono (Denver & Delilah) / Christian Ditter (How to Be Single).
Cast: Britt Robertson (Sophia) / Ellie Reed (Annie) / Alphonso McAuley (Dax) / Johnny Simmons (Shane) / Dean Norris (Jay)

Girlboss is geïnspireerd op het gelijknamige boek #Girlboss van Sophia Amoruso, oprichtster van het modemerk Nasty Gal. De serie gaat over Amoruso (gespeeld door Britt Robertson), die begon met het verkopen van vintage kleding via eBay om wat bij te verdienen. Tegen de tijd dat ze 28 jaar was, stond ze aan het hoofd van haar eigen internationale mode-imperium Nasty Gal.

Geen trailer beschikbaar!

[divider]

SnatchTitel: Snatch
Premièredatum: 16 maart 2017
Zender: Exclusief op Crackle
Genre: Actie
Cast: Luke Pasqualino /  Lucien Laviscount / Dougray Scott / Juliet Aubrey / Ed Westwick

De serie is gebaseerd op een waargebeurde overval in Londen. Een groep oplichters van in de twintig. Ze hebben het ‘geluk’ dat een vrachtauto vol goud in hun schoot valt. Door de toevalstreffer belanden ze in de wereld van de georganiseerde misdaad, die wemelt van de corrupte politieagenten, internationale gangsters en plaatselijk gespuis.

Rupert Grint en Ed Westwick in één serie. Die kun je toch absoluut niet missen!

[divider]

Big Little LiesTitel: Big Little Lies
Premièredatum: 19 februari 2017
Zender: HBO
Genre: Komedie
Cast: Nicole Kidman / Reese Witherspoon / Shailene Woodley

Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood.
Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het aller gevaarlijkst zijn…
Big Little Lies biedt een briljante kijk op ex-mannen en nieuwe vrouwen, moeders en dochters, op schoolpleinschandalen en de leugens die we onszelf vertellen om te overleven. Gebaseerd op de roman Big Little Lies (vertaald naar Grote kleine leugens) van Liane Moriarty.

Welke van deze nieuwe series in 2017 ga jij zeker kijken?

Liefs,
Simone

4 Reacties

  1. 07/02/2017 / 07:22

    Snatch ga ik sowieso kijken 😀 Al is het alleen al om Ruppert Grint weer in actie te zien. En wat tof dat er een serie van Girlboss komt! Daar had ik geen idee van. Eigenlijk lijken al deze series mij wel interessant 🙂 Wordt alvast een goed Netflix voorjaar

  2. 04/02/2017 / 09:29

    Ik ben heel benieuwd naar de eerste twee. Zelf net begonnen met Riverdale. Ook heel leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }